Az incede dedigim gibi biraz sinirli biri ama empati yap sen . Anladigim kadariyla yeni dogum yapmış hassatir kizcagizin sinirleriTu post: 37127736 .!.:Arkadaşlar çok özür diliyorum, sinirden yazamadim adeta Türkçeyi katletmisim. Simdi ben 18 yasindayim bu arada soran kisi. Başlıyorum zil caldi actim kapiyi abimin kucaginda cocugu adi zeynep iki yasinda abim ise gideceği için , durmamis annesinin yaninda da abimde durmuyor yengenin yanında bide ben gitcem diye cok agliyor biraz oynayin abim dedi bende tamam abi dedim. Sonra cocuk çok agliyor . Morardi falan babasini istiyor yuzunu yikiyorum, seker veriyorum sirtini sivazliyorum sakinlessin diye , ama nafile hala devam ediyor annesini aradim evleri bir alt katta tamam alacağım tuba dedi sonra geldi kapiya aldi zeynebi kucağına bende" halacigim bak aglama sen guzelce mamani bitir. Kardeşinle oyna "dedim bebek daha küçük bana offf ya bide aklina onu getirdin bidaha aglicak diye carladi cok uzuldum test cozcektim cozemedim o sinirle hep degisik konularda boyle yapıyor tutarsiz kotu birsey soylemem ona karsi olay bu yargilayanlar dalga gecme icin yazanlar lutfen!!!!
dYahu zaten cocugu iki dakika goz kulak ol, susturuver, annesinin yaninda durmuyor diye sana vermisler, sen de tekrar neden kadini ariyorsun? Hadi susturamadin aradin, asagi indiriversene, kadin bebegi birakip geliyor, hadi onu da gectim, giderayak bir de cocugu iyice huysuzlandiracak bir sey soyleyince kadinin tepesi atmis...
Onceki mesajimda da yazdim, kadin kesinlikle hakli ama evet kibar olmaliydi, sanirim hem yasin kucuk diye hem de yakin oturuyorsunuz, samimiyet geregi, daha rahat davranmis anlasilan...
Tesekkur ederimm :)Az incede dedigim gibi biraz sinirli biri ama empati yap sen . Anladigim kadariyla yeni dogum yapmış hassatir kizcagizin sinirleri
Cunku haksizlik yapiyorsun lohusa kadin bide. Bence anlayissiz bi gorumcesiniz.Yok yok ben zaten istersen ben getireyim zeynebi bebegi evde birakma dedim . Oda annesini istiyor susturmak susturamamak meselesi degil yengemde ben alirim ya beni gormezse devam eder dedi yoksa ben indiririm yani bebegini evde bırakıp gelsin demem anliyorum onu da neden ustume geldiniz anlamadim
d
ağlayacak kadar çokta büyük bişey değil o anki stresiyle çıkışmış ama ağır bişeyde dememiş hakkını yeme hemen. günler içinde bi gün sorarsın kırıldım dersin olay biter gider tatlım daha geçsin alttan almayı bilmelisin.evlenince ne carlamalar duycan ohoooooooo
Degilimdir aslinda siz fazla on yargilisiniz gene de yorumunuz için sağolun.Cunku haksiisizlik yapiyorsun lohusa kadin bide. Bence anlayissiz bi gorumcesiniz.
Yapacak bir şey yok o zaman canım. Yengenin huyu bu demek ki. İdare edeceksin sonuçta abinin mutluluğu.Abin evinde huzursuz olunca sende huzursuz olacağına göre ya yengenle düzgün bir dile açık açık konuşacaksın ya da çok kırıyorsa seni böyle şeyler biraz mesafeli olmakta yarar var. Bende görümceyim canım. Yeri geliyor çok göz yumuyorum sonuçta abim geçinecek. Ben misafirliğim bitince kendi evşmdeyim. İdare edeceksin canım. Bende yeğenime bakıyorum yeri gelince hemde zevkle. Bakımı daha zor engelli benim yeğenim.Canım o benim paşam maşaALLAH... Yengemde çok yersiz davranıyor bazen sinirleniyorum ama demiyorum düşününce ona da hak veriyorum. insanın kendi çocuğunu böyle görmesi kolay mı diye... Ben halası olarak çok üzülüyorsam annesinin ne kadar üzüldüğünü tahmin bile edemem yani.Aa betulum hoosgeldinnn :) mutlu oldum senin ismini görünce surekli boyle dogum yapmadan hamile kalmadan önce de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?