Zeytinagaci üyesi ,Teşekkür ederim 18 yasindayim ygs lys sinavlarini hazırlanıyorum ve fikir almak icin actim konuyu ama cogu insan beni haksiz buldu sagolsunlar.... ben sadece belli bir muddet yenge hanimda annemde yorulmasin istedim deger bilinmez zaten
Gorumcelik yapmıyorum derken hani toplumda kalıplaşmış bir durum o yuzden oyle acikladim. Yoksa ileride evlendigimde gorumce olmayacağım ne malum... ben de 18 yasindayim amaa düşünürüm böyle seyleri aptal değilim yani herkes bu konuda beni yerdi cogu kisi diger kisiler sagolsun anlayanlara cok tesekkur ediyorum Allah razi olsun...cicekbocek .!.:Benim merak ettiğim "Görümcelik yapmak" diye bir şey mi var? Kim öğretti sana bunu?
Bu şekilde zaten önce bilinç altında oluşuyor bazı şeyler, sonra günlük yaşama yansıyor...
Aynen ama abla bak herkes beni yeriyor burda.sende bakma cocuklarına ..
kendi baksın canım ...
Aynen ama abla bak herkes beni yeriyor burda.
Arkadaşlar çok özür diliyorum, sinirden yazamadim adeta Türkçeyi katletmisim. Simdi ben 18 yasindayim bu arada soran kisi. Başlıyorum zil caldi actim kapiyi abimin kucaginda cocugu adi zeynep iki yasinda abim ise gideceği için , durmamis annesinin yaninda da abimde durmuyor yengenin yanında bide ben gitcem diye cok agliyor biraz oynayin abim dedi bende tamam abi dedim. Sonra cocuk çok agliyor . Morardi falan babasini istiyor yuzunu yikiyorum, seker veriyorum sirtini sivazliyorum sakinlessin diye , ama nafile hala devam ediyor annesini aradim evleri bir alt katta tamam alacağım tuba dedi sonra geldi kapiya aldi zeynebi kucağına bende" halacigim bak aglama sen guzelce mamani bitir. Kardeşinle oyna "dedim bebek daha küçük bana offf ya bide aklina onu getirdin bidaha aglicak diye carladi cok uzuldum test cozcektim cozemedim o sinirle hep degisik konularda boyle yapıyor tutarsiz kotu birsey soylemem ona karsi olay bu yargilayanlar dalga gecme icin yazanlar lutfen!!!!
Yaa Allah askina bi gidermisiniz ?? Begenmediyseniz yazimi konumu topigi terkedin lutfen....Sözelciyim demiş bide
ubosver ablam sen derslerine calıs
Abla alakasi yok, asagida sesini duymus cocugunun eve gitmiş ses.. o anda illa ki gel al cocugunu demedim kimseyi takamicam kafama bende insanim ben Allah biliyor cok iyilik yaptin Allah bilsin tabiki benimde hatalarim olmustur.[QUOAalin3, i140371, member: 429152"]cnm abintla diye getirmiş. sende arayıp yengeni çağırınca iki dk bakamadı diye bozulmuştur. lohusa bebek var biraz rahat etmek istemiş olmayınca gerilmiş bir şekilde tepkisini göstermiş.
hani bakmıyorsun bari sus çocuğun aklına başka şey sokma der gibi bilmem anlatabildimmi. bence fazla muhatap olma yengenle. resmi dur laf söyletme kendine (bu tartış demek değil tabii)
Abla alakasi yok, asagida sesini duymus cocugunun eve gitmiş ses.. o anda illa ki gel al cocugunu demedim kimseyi takamicam kafama bende insanim ben Allah biliyor cok iyilik yaptin Allah bilsin tabiki benimde hatalarim olmustur.
Yaa Allah askina bi gidermisiniz ?? Begenmediyseniz yazimi konumu topigi terkedin lutfen....
Abla alakasi yok, asagida sesini duymus cocugunun eve gitmiş ses.. o anda illa ki gel al cocugunu demedim kimseyi takamicam kafama bende insanim ben Allah biliyor cok iyilik yaptin Allah bilsin tabiki benimde hatalarim olmustur.[QUOAalin3, i140371, member: 429152"]cnm abintla diye getirmiş. sende arayıp yengeni çağırınca iki dk bakamadı diye bozulmuştur. lohusa bebek var biraz rahat etmek istemiş olmayınca gerilmiş bir şekilde tepkisini göstermiş.
hani bakmıyorsun bari sus çocuğun aklına başka şey sokma der gibi bilmem anlatabildimmi. bence fazla muhatap olma yengenle. resmi dur laf söyletme kendine (bu tartış demek değil tabii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?