kizlar, ablalarim bir bakin kim hakli ne olurrrr yardim bekliyorum ?

Gercekten ustume gelmeden cevabınızı yazdığıniz icin teşekkür ediyorum ablacim :)

Bi bebek var zaten digeride bebe sayilir, iki dakka gözkulak olamadiniz diye sinirlenmistir haliyle... Vallah arkadaslarin yorumlarindan anca anlaya bildim, tamda anladim mi bilmiyorum ya neyse... Biraz anlayis gösterin iki cocuk arka arkaya olmus, oyalayi verin sizde cocugu hemen cagirmayin anneyi...

Çocuğun olunca anlarsın ablacım. Yengenin üstüne gitme. Evlat bu, canından öte sevsen de bazen de cinnet getirtecek kadar geriyor insanı. Tam sakinleşti derken yeniden tutturmasına neden olacak birşey yaptığında insan istem dışı karşındakine sinir oluyor.

Ustune gelmedim tuba, sadece olani soyledim, sana fevri davranmasi hosuna gitmemis anladim ve kim olsa kizar, ama ben burdan bakinca, iki cocukla kostur kostur ugrasan birini goruyorum, o da sonunda soylenmis, yeni dogum yapmis kadin, onun siniri de olabilir... Empati yap dedim.. Bu arada eger genel tavri boyleyse, sana terslenince, cocuk yok karsinizda, biraz daha sakin konusun benimle lutfen diye belirt, sitemini, kizdigini anlasinlar, yok bu seferlikse mazur goruver...

Hemen cagirmak mesele değil ablacim annesi gelmesse durmuyor annemde zor susturuyor en son care annem kizim ara valla dedi yoksa testimi çözer hemen giderim yardim etmeye oyle cadi bir gorumce degilim ama anlayamiyoruz iste herseyi genede sağolun fikirleriniz onemli

canım benim sen iyi niyetlisin, yengeninde art niyeti yok bence.. tüm gün 2 çocukla uğraşmak, yeni bebekle ilgilenmek zordur.. birde evle uğraşıyor.. eh bebeğide yeni olmuş onuda daha atamamıştır üstünden.. insanın bazen böyle ters anları olabiliyor.. bence onuna böyle bir anına denk gelmiş sadece..

Teşekkür ederim abla tamam deneyecegim.heexee, post: 37127976, member: 92573"]Ustune gelmedim tuba, sadece olani soyledim, sana fevri davranmasi hosuna gitmemis anladim ve kim olsa kizar, ama ben burdan bakinca, iki cocukla kostur kostur ugrasan birini goruyorum, o da sonunda soylenmis, yeni dogum yapmis kadin, onun siniri de olabilir... Empati yap dedim.. Bu arada eger genel tavri boyleyse, sana terslenince, cocuk yok karsinizda, biraz daha sakin konusun benimle lutfen diye belirt, sitemini, kizdigini anlasinlar, yok bu seferlikse mazur goruver...[/QUOTE]
Tesekkur

gözlerim bozuldu resmen, of şimdi işin yoksa yarın göz hastanesine git. canım olur öyle şeyler, takma çok.

Annem herseyini yapıyor ablacim o yemegini yiyor bebegi emziriyor kucugu de annem çoğu zaman bize getiriyor odamda uyutuyorum annrm kalp hastasi sekrr hastasi cok yoruluyor diye okula gitcem yarin demiyorum ben bakiyorum lohusa kadin dinlensin diye ben 3 4 5 uyaniyorum sutunu yapıyorum ve cok agliyor bende okula gidiyorum sis gozlerle abla inan kotu niyetim yok

Kıyamam sana ben ya fazla hassassın sen.

çok yüklenilmiş konu sahibine yengesiyle abisi arka arkaya 2 çocuk yaparken bu kıza mı sordular.yengesine yardım etmek zorunda değil bence.ama yine de ağlama krizlerine girecek kadar da büyük bi mesele gibi gelmedi canım bana birbirinize yakın yerlerde yaşasanızda biraz mesafe her zaman iyidir.

Teşekkür ederim :)MMutlu oldum cok mesajınıza gidip test falan cozeyim dedim hemen moralimi duzellttiniz minnettarim

Amann bosver bakma kimsenin cocuguna ne yapsan yaranamazsin
Sanirim bu zamanda ne kadar iyi davransan bile o kisi anlamıyor. Neyse belki bende ileride cocugum olursa, o zaman anlayacağım annelik psikolojisini ... Gene de lohusa da olsa düşünüp hareket etmeli bana göre katilanlar da olabilit katilmaya larda herkese tesekkurler.

kaç yaşındasın.. türkçe dersi gördün mü.. noktalama işaretleri falan ?
Bu kadar abartilacak bir sey göremiyorum. Evet konuyu anlatamamisim sinirlendigim için herkes bir seyler soyluyor yorum yapıyor siz neden boyle cevap yaziyorsunuz anlamadim neden bu yergi?

Yavrum sen kaç yaşındasın da 2 çocukla uğraşıyorsun? Ödev yapıyorum dersim var de bırak çocuklarına kendi baksın. Doğurmayı biliyorlar, baktırıyomuş ne güzel de hala beğenmemezlik yapıyor anladığım kadarıyla.

sen kötü birşey yapmamışsın ki.....üzülme...
tavrını belli et sende....belki utanır yaptığından....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…