Ustune gelmedim tuba, sadece olani soyledim, sana fevri davranmasi hosuna gitmemis anladim ve kim olsa kizar, ama ben burdan bakinca, iki cocukla kostur kostur ugrasan birini goruyorum, o da sonunda soylenmis, yeni dogum yapmis kadin, onun siniri de olabilir... Empati yap dedim.. Bu arada eger genel tavri boyleyse, sana terslenince, cocuk yok karsinizda, biraz daha sakin konusun benimle lutfen diye belirt, sitemini, kizdigini anlasinlar, yok bu seferlikse mazur goruver...Yok yok ben zaten istersen ben getireyim zeynebi bebegi evde birakma dedim . Oda annesini istiyor susturmak susturamamak meselesi degil yengemde ben alirim ya beni gormezse devam eder dedi yoksa ben indiririm yani bebegini evde bırakıp gelsin demem anliyorum onu da neden ustume geldiniz anlamadim
Kıyamam sana ben ya fazla hassassın sen.Annem herseyini yapıyor ablacim o yemegini yiyor bebegi emziriyor kucugu de annem çoğu zaman bize getiriyor odamda uyutuyorum annrm kalp hastasi sekrr hastasi cok yoruluyor diye okula gitcem yarin demiyorum ben bakiyorum lohusa kadin dinlensin diye ben 3 4 5 uyaniyorum sutunu yapıyorum ve cok agliyor bende okula gidiyorum sis gozlerle abla inan kotu niyetim yok
çok yüklenilmiş konu sahibine yengesiyle abisi arka arkaya 2 çocuk yaparken bu kıza mı sordular.yengesine yardım etmek zorunda değil bence.ama yine de ağlama krizlerine girecek kadar da büyük bi mesele gibi gelmedi canım bana birbirinize yakın yerlerde yaşasanızda biraz mesafe her zaman iyidir.
Sanirim bu zamanda ne kadar iyi davransan bile o kisi anlamıyor. Neyse belki bende ileride cocugum olursa, o zaman anlayacağım annelik psikolojisini ... Gene de lohusa da olsa düşünüp hareket etmeli bana göre katilanlar da olabilit katilmaya larda herkese tesekkurler.Amann bosver bakma kimsenin cocuguna ne yapsan yaranamazsin
Bu kadar abartilacak bir sey göremiyorum. Evet konuyu anlatamamisim sinirlendigim için herkes bir seyler soyluyor yorum yapıyor siz neden boyle cevap yaziyorsunuz anlamadim neden bu yergi?kaç yaşındasın.. türkçe dersi gördün mü.. noktalama işaretleri falan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?