kizlar, ablalarim bir bakin kim hakli ne olurrrr yardim bekliyorum ?

Konuyu anlayamadım canım.
Yengen çocuklar ağladı diye sana mı carladı?

Ablacim duzelttim.metni bir daha okurmusun sana zahmet sey diye ya zaten agliuo kardesi bebek bide onu sevcem diye tutturcak neden hatırlatiyorsun diye carlsdi

Ha şimdi anladım. Sen dikkati dağılsın diye kardeşinle oyna dedin, yengen de aklına bunu düşürdüğün için kızdı.
Şimdi, o senin büyüğün. Belki çocuğun ağlaması sinirlerini germiş olabilir. Yalnız bulunduğunuz bir ortamda " abla, geçen gün böyle oldu. Ben sana yardım etmeye çalıştım, sen beni azarladın. Sana kırgınım" de.
Anasını danasını boşver. İnsanın hem eşref hem eşşek saati vardır, sinirlerini bozma. Ama dargınlığınıda belirt ki tekrarlanmasın canım.

Bizede anlatsana.

canım yanlış anlama da yazını anlamak gerçekten zor. noktalama işareti bile yok.

Olur canım bazen öyle yengen yeni doğum yapmıs diyorsun daha lohusalık psikolojisinden kurtulamamıstır bana seni sevmediğinden yada fıçım oldugundan sana böyle davranmış gibime gelmedi aksine kendi içinde darlandıgı için senide yakın bulduysa kendine bır hisim çıkılmıştır hani sözüm Nazım geçer nasılsa dıye ınan bana ablacım ıkı cocuk bakmak hıc kolay degıl yardıma ıhtıyacı hep oluyor ınsanın

Kizlar sozel okuyorum zatem türkçem gayet iyidir ağlaya ağlaya sinirden yazamadim duzelterek anlatacağım

Cocuklara sinirinden yapmıştır belki olamaz mı? Sana değildir Kaş göz eğmesi. Muhabbeti yarıda kaldığına sıkılmıştır. Sen yine de sakinleşince bir daha düzenle yazdıklarını.

konuya öyle pat diye girip alattın ki valla bişey anlamadım

oh be şimdi anladım işte

Canım yaşın kaç Allasen ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…