Bizede anlatsana.Ha şimdi anladım. Sen dikkati dağılsın diye kardeşinle oyna dedin, yengen de aklına bunu düşürdüğün için kızdı.
Şimdi, o senin büyüğün. Belki çocuğun ağlaması sinirlerini germiş olabilir. Yalnız bulunduğunuz bir ortamda " abla, geçen gün böyle oldu. Ben sana yardım etmeye çalıştım, sen beni azarladın. Sana kırgınım" de.
Anasını danasını boşver. İnsanın hem eşref hem eşşek saati vardır, sinirlerini bozma. Ama dargınlığınıda belirt ki tekrarlanmasın canım.
Yenge bebeleri Tuba'ya vermiş. Biri ağlıyo. O da sussun diye kardeşini gösterip, oynasana kardeşinle demiş.Yengesi de buna kızmış.Bizede anlatsana.
Düzelmişi bu mu? Bazı konular o kadar zor okunuyor ki kk eczacilik bölümünden mezun olmama az kaldıAblacim duzelttim.metni bir daha okurmusun sana zahmet sey diye ya zaten agliuo kardesi bebek bide onu sevcem diye tutturcak neden hatırlatiyorsun diye carlsdi
oh be şimdi anladım işteHa şimdi anladım. Sen dikkati dağılsın diye kardeşinle oyna dedin, yengen de aklına bunu düşürdüğün için kızdı.
Şimdi, o senin büyüğün. Belki çocuğun ağlaması sinirlerini germiş olabilir. Yalnız bulunduğunuz bir ortamda " abla, geçen gün böyle oldu. Ben sana yardım etmeye çalıştım, sen beni azarladın. Sana kırgınım" de.
Anasını danasını boşver. İnsanın hem eşref hem eşşek saati vardır, sinirlerini bozma. Ama dargınlığınıda belirt ki tekrarlanmasın canım.
Merhabalar ben tuba kizlar küçük yengemmm cok gicik ya ozunde iyi biri ama surekli yaptigi hareketler varuzun uzun anlatmayacgn saatler once kizi zeynep iki yasinda abimn bana birakti abicim cok agladi arkamdan sizde dursun az diye aldim kucagima bu aarada iki hafta olmadi kucuk bebegi var elif oda bende aglana halacim ya uzuluyorum dedim annesini aradim durmuyo diyr alt katta zatrn oda dur ben alirim dedi geldi hic ağlama halam sen dedim guzelce corbani iccc sonra elif diyemiyor ebis diyo kardesine ebis ile oyna dedim yengemdr offf tuba ya iyi hatırlattnnn dediii carladi bide kardesimi sevcem diye aglicak dedi bana yüzünü mimiklerini gicikca sekillerr soktu bende aglamaz unuttim bebegn unuttugunu dedim Simdi ABLALARIM BEN KOTU BIRIMIYIM HIC GORUMCELIK YAPMAM ETMEM AMA BUGÜNDE BOYLE BISI YASADIM YARDIM ISTIYORUM YOKSA BOGCAM yani ki cocugunu sakinlestirmeye calismisim ki hep bakarim annem cok iyidir dogumda kendo annesi yok hep islerini yapti cok ilgiliyiz zaten yegenlerimze annem babam torununaama bu gelin ne kadar iyi olsa daaa cok boyle dengesiz . Kaç yaşındasın bilmiyorum .sorumluluk almışsın , yilik yapmışsın aferin böyle kırılmak istemiyırsan zaman takdir etmeyen , değerini bilmeyen insanlara yardımcı olma . Zamanla alışır çocuk bakmak senin görevinmiş gibi davranır ... Yapmadığın zaman kötü olursun . Takma . Birdaha yardım isterse kabul etme. Keyfine bak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?