- Konu Sahibi pembecandy
cok harıka bır renk gordum kımse bılmıyo bılıyorum sımdı koufore gdp sordgumda sacmalıcak oylesne boyıcak küllü sarı gbı geldı bna sızce nedır sacımı burenk yapıcam lutfen yardımEki Görüntüle 1098378

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok harıka bır renk gordum kımse bılmıyo bılıyorum sımdı koufore gdp sordgumda sacmalıcak oylesne boyıcak küllü sarı gbı geldı bna sızce nedır sacımı burenk yapıcam lutfen yardımEki Görüntüle 1098378![]()
küllüdek var bıtanem pilatın sarısı çig oluyo arastrdım bak böyleEki Görüntüle 1098431bence çok güzel olabilir ama platin sarısı gibi görünüyor
belkı küll platınde olablrmı acabaküllüdek var bıtanem pilatın sarısı çig oluyo arastrdım bak böyleEki Görüntüle 1098431
ben küllü platin çok kullandım ve bu renge benziyordu ama küllü boyadan üç damla filan koyuyorlardı çok değil ama güzelo oluyordu, renk süpermiş valla çok beğendim
bnde bgndımde nasıl yapcaz yardımcı olsun bırııııııııııııııımuhteşem bir renk![]()
cok harıka bır renk gordum kımse bılmıyo bılıyorum sımdı koufore gdp sordgumda sacmalıcak oylesne boyıcak küllü sarı gbı geldı bna sızce nedır sacımı burenk yapıcam lutfen yardımEki Görüntüle 1098378![]()
ayyyy yok artık yaparmıyım hıc öyle seykadını takipmi ettin bu fotoyu yakalamak için![]()
ayyyy yok artık yaparmıyım hıc öyle sey
yok facede gordum mesaj attım sacının rengını sordum küllü sarı dedı ypmadm yanıbilmezmiyim seni hiç sevmezsin öyle şeyleri
ama öyle gibi duruyo![]()
yok facede gordum mesaj attım sacının rengını sordum küllü sarı dedı ypmadm yanı
hadı ya kuforler anlrmı bılemedım zaten mahvoldukı canımFildişi platin var gibi bu saçta yanlız bunu yapmak için saçları nekadar açıp mahvetmek lazım bilemiyorum :26:
hıc anlymadm bnde küllü degılmı yanı yada ustler küllü alt platınuçlar extra platin sarı orda netim Bnmde öyleysi ama Üstler daha koyu . Işıktan fln mı bılemedm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tm bıtanem ayıp edıyosuntakılıyorum yaa
bide ciddiye alıp açıklama yapıyosun aşkolsun takıldım canım sadece![]()
hadı ya kuforler anlrmı bılemedım zaten mahvoldukı canım