Zenci aslında bir hakaret sözcüğüdürZenci bir eş bence ilginç olurdu
Bebişleri melez of çok tatlı
Bende öyle düşünüyorum gidip soracağım bir yer olsa gider sorarım .İşin zenci beyaz kısmı değil de Ev arkadaşınjn suça bulaşmasıyla ne alakası var? Öncelikle dürüst mü bi deşseniz bunu? Kardeşin pllyanna gibi takılıyor olmasın?
Abd de hakaret sözcüğü olabilir bizde ise siyah insanları ifade edebilmemizi sağlayan ırk türü hepsi bu.Zenci aslında bir hakaret sözcüğüdür
Ama haklısınız çok tatlı olur melez çocuklar
Annem tepki gösteriyor annemi hep uyarıyorum biliyorum annem tepki verince daha cok inada binicek ben hep anlayışlı davranmaya çalışıyorum evet bende ak istiyorum ama nasıl olucak bilmiyorumÇocuk çalışıyorsa izni vardır çalışmak için. İlla ki kaydı kuydu vardır baktıramazmısınız?
Bide zaten yaşı küçük ve deli çağı, çok üstelerseniz kaçar maçar daha kötü olur biraz sakin davransanız daha olumlu olur bence sizin açınızdan.
Sorun değil beklerim diyor çocuk kız kardeşim besyo sınavlarına girecek r 4 yıl unv.okuyacak inşallah oda bekliyecem diyormuş ailene anlat problem yaşama falan diyor çocuk anlayışlı ama çok bilmiyoruzBence olay yaşında, 25 olunca istediğinle evlenebilirsiniz diyin, bakalım ne diyecek.Hem o da siz de daha iyi tanırsınız adamı, belki kendiliğinde olmayacağı vardır o vakte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?