Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ılerde birbirlerine bağlanirlar kopamazlar diye ayrilsin diye söyleniyor :)Ya hemen evlenip coluk cocuga mi karisacak sanki. Bir rahat bırakın kizi. Daha 21 yasindaymis. Ille evlenicem derse o zaman düşünürsünüz niye simdiden sikbogaz ediyorsunuz. Daha ne asklar ne ayriliklar yasar. Gecmisi suc acisindan temizse gencleri rahat birakin.![]()
Annem ılerde birbirlerine bağlanirlar kopamazlar diye ayrilsin diye söyleniyor :)
HaklisinizBence baskidan sonra kopacağı varsa da kopmaz![]()
Benimkisi beyazi hiç memnun değilim , belki kızkardeşin siyahiyle mutlu olur .
Yok annem sevmiyor kadın bir acayip zaten sarışın erkekleri de sevmez :))adamın ten rengi mi tek sorun?
albino, kızıl, sarı falan olsa bişey yok ama siyah olunca bu ne tepki?
ku klux klan örgütü gibi...
neyse adamın geçmişini deşin biraz, rengine takılmayın, benim koca da az güneşlenince pascal noumadan kara oluyor, henüz bir zararını görmedim.
Benimkisi beyazi hiç memnun değilim , belki kızkardeşin siyahiyle mutlu olur .
Ben ve kardeşlerim için önemli değil.Annem ve babam bu konuda farklı düşünüyor haliyle onlar yaşlarını başlarını almışlar ve böyle şeylere tepki verebiliyorlar aksine annem çok sever siyahileri fakat damat olarak düşünemiyor galiba sindirrmedi ve annem de kimdir kimin nesidir diye daha cok meraklaniyor din mezhep gelenek gorenek hersey farkli babam desen siyahileri ezelden sevmez pek hele damat gelin olarak Allah korusun istemem diyor .Müslümansa benim için de ailem için de sorun olmazdı.
Lakin güven önemli.
Kimdir, kültürü nerden, yaşayışı, ailesi geçmişi vs bunları önemserdim açıkcası.
Sizin sadece ten rengine takılmanız abes. Adam güven vermiyor, o ne olacak?
Komşu afrikalı ailenin oğlu olsaydı belki sorun olmazdı.Fakat şu an düşüneceğiniz o kadar şey varki,ten rengi 1458ci sırada...Ben ve kardeşlerim için önemli değil.Annem ve babam bu konuda farklı düşünüyor haliyle onlar yaşlarını başlarını almışlar ve böyle şeylere tepki verebiliyorlar aksine annem çok sever siyahileri fakat damat olarak düşünemiyor galiba sindirrmedi ve annem de kimdir kimin nesidir diye daha cok meraklaniyor din mezhep gelenek gorenek hersey farkli babam desen siyahileri ezelden sevmez pek hele damat gelin olarak Allah korusun istemem diyor .
HahahahhahahhahaBenimkisi beyazi hiç memnun değilim , belki kızkardeşin siyahiyle mutlu olur .
Zaten annem de o yüzden tedirginKomşu afrikalı ailenin oğlu olsaydı belki sorun olmazdı.Fakat şu an düşüneceğiniz o kadar şey varki,ten rengi 1458ci sırada...
Annem de öyle diyor kesin bir halt var diyor .o yüzden güvenmiyor tepkisi çok şimdi diyor biz bunun ne yaptığını nerden bilelim ailesi yaşayışı nasıldır diyor bide fransa Ya gidelim diyormuş. Annem diyor valla böyle bir şey olursa kalbime iner ben kızımı ilerde ona nasıl güvenip dışına gonderirimSuç şahsidir. Dünyanın heryerinde bu aynıdır. Sizin damat bulaşmış suça defetmişler ülkeden işte. Senin baban bi suç işlese anneni de alırlar mı içeri öyle düşün
HahahahBenimkisi beyazi hiç memnun değilim , belki kızkardeşin siyahiyle mutlu olur .