Evlenilecek adam deyip ee ne olacak bizim halimiz muhabbeti mi yapıyorsun acaba? Bir de cinsellikten kastın ne? Öpüşmek bile istemiyor musun?
hımm. yaşlar çok küçük değilmiş. özellikle sevgiliniz baya evlilik yaşı gelmiş de geçmiş bile. dediğim gibi. inanın sorun sizde değil. çağımızda evlenmek zorlaştı. erkekler evlenmek istemiyor. bir de seçicilik arttı. belki daha iyisi denk gelir kafası var herkesde.Ben 30 0 35 yasındaydı
Valla cnm dünya güzeli de olsan erkekler cinsellik olmayınca terkediyor. Herkes pislik olmuş.
hımm. yaşlar çok küçük değilmiş. özellikle sevgiliniz baya evlilik yaşı gelmiş de geçmiş bile. dediğim gibi. inanın sorun sizde değil. çağımızda evlenmek zorlaştı. erkekler evlenmek istemiyor. bir de seçicilik arttı. belki daha iyisi denk gelir kafası var herkesde.
8 ay mı 5 sene oyalayanını gördüm çevremde. şu an burda açılan konulara bakın çoğu ilişkilerin ciddiye gitmemesi, erkeklerin birden değişmesi ile alakalı. inanın yalnız değilsiniz.Sanırım öyle ama insan 8 ay oyalamaz birde evlilikten bahseince bende aileme bahsettim
hiç kavga yok gürültü yok telefonu acmıyor engelliyo
insan 1 ayda anlar zaten isteyip istemediğini
30 yaşındayım, sevgilimle cinsellik yaşamasam ben de ayrılırım. Özellikle 30lu yaşlarında bir erkeğin liseli flörtü gibi ilişki yaşaması genelde mümkün olmuyor.Ben 30 0 35 yasındaydı
Eğer karşı taraf bunu hissediyorsa bu yüzden gidiyor olabilir. 4-5 ay evliliğe niyetlenmek için kısa bir süre. Sözlü bir şey söylüyorsunuzdur demiyorum ama o elektriği o hissiyatı veriyorsunuzdur elinizde olmadan.Tüm değilde çoğu ne zaman evlilik için niyetlensem karşı taraf benden ayrıldı
Ozguvenin tam olsa giden adamin pesi sira donup bakmazsin bile bakma benimde ozguvenim yok bende ordan biliyorumYok özgüvenim tam karsımdakine hiç böyle birsey yansıtmıyorum ama sonuc şu Sevilmiyorum
Ozguvenin tam olsa giden adamin pesi sira donup bakmazsin bile bakma benimde ozguvenim yok bende ordan biliyorum
30 yaşındayım, sevgilimle cinsellik yaşamasam ben de ayrılırım. Özellikle 30lu yaşlarında bir erkeğin liseli flörtü gibi ilişki yaşaması genelde mümkün olmuyor.
Tabii ki istemediğiniz bir şeyi kimse için yapmak zorunda değilsiniz. Elbet kendinize uygun biri çıkacaktır, o zamana kadar denemeye devam.
Bir de amacınız evlilikse ailenizden, yakınlarınızdan da birileriyle tanıştırmasını isteyebilirsiniz. Sonuçta tanıdıkların araya girip evlilik amacıyla başlayan bir ilişki daha ciddi olacaktır.
Normal tanışıp sevgili olduğunuz bir erkeği 4-5 ayda evlilik düşüncesi çok bunaltır.
Erkeklerin çoğu ne istediğini bilmeyen zavallılar aynı şeyi ben de yaşadım kendimi kusurlu bulup özgüvenim sarsıldığı oldu kafaya takmayıp yolumuza bakmaktan başka çaremiz yok maalesef
Yani ben de 30 yaşındayım hatta 31e az kaldı ve flört etsem ben de cinsellik yaşamak isterim çünkü ilişki de cinsellik tahmin ettiğinizden çok daha önemli. Ten uyumu olmayan ya da cinsel açıdan sorunlu biriyle evlenip sonrasında çare bulmaya çalışmak çok daha zor. Buradaki konulara bak eşim isteksiz ya da ben çok isteksizim gibi konular bir sürü açılıyor. Evli olunca mecburen uğraşıyorsun e sevgili olsan ayrılırsın. Bir de bana da liseler gibi kafelerde takılmak bir garip geliyor belli bir yaştan sonra. Yaşamak istemiyorsanız tabii ki uzak durun böyle bir adamdan orası ayrı. Ben sadece kendi düşüncelerimi yazdım.
Bunun süresi herkes için değişir. Kimi bir haftada, kimi bir ayda, kimi bir yılda birlikte olur.Ama 1 ayda beraber olmaya çalıştı ? Bu durumda normal değilki
Bunun süresi herkes için değişir. Kimi bir haftada, kimi bir ayda, kimi bir yılda birlikte olur.
Evet amacı sadece seks de olabilir ama böyle bir amacı olan bir adam 8 ay ilişkiyi devam ettirmez.
Yani her ilişkinin dinamiği kendi içinde değişir, buna mutlak bir yanıt bence verilemez.Birde baska şehirden gelip gidiyordu
4 saatlik mesafe vardı 9-10 kes geldi
Üniden arkadaşımın kuzeniydi
İyi de sevgiliymişsiniz zaten. E ikinci buluşmada da sizinle hemen birlikte olmak istememiş ki. Kaldı ki sadece cinsellik isteyen adam o kadar durmaz yanınızda çok rahat one night stand takılabilir.Ama ilişkiden biraz emin olmak lazım
Adam ilk ayda beraber olmaya çalıştı
Bu normalmi sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?