Buna katılıyorum. Bazı erkekler de sırf cinsellik var diye ayrilmiyorlar tek amacı cinsellikse uzun ilişki surdurebiliyorlar sevmeden de. He sonra başkasına aşık olunca ayrılıyorlar o ayrı. Seven erkek de cinsellik yaşandı diye ayrılmaz. Artık sevmiyordur ondan ayrılır. Nasıl bütün kadınları genelleyemezsek erkekleri de genelleyemeyizBir de ben şeye inanmıyorum cinsellik yaşayınca erkekler gider.
Aynen. O zaman benim ve birçok arkadaşımın evlenememesi gerekiyorduBuna katılıyorum. Bazı erkekler de sırf cinsellik var diye ayrilmiyorlar tek amacı cinsellikse uzun ilişki surdurebiliyorlar sevmeden de. He sonra başkasına aşık olunca ayrılıyorlar o ayrı. Seven erkek de cinsellik yaşandı diye ayrılmaz. Artık sevmiyordur ondan ayrılır. Nasıl bütün kadınları genelleyemezsek erkekleri de genelleyemeyiz
İlişkide cinsellik yaşamayı tercih etmek ya da etmemek kişinin kendi tercihidir.
Beklentiler uyuşmazsa ayrılmak en doğrusudur.
Ama ayrılan kişi pat diye ayrılıp, bir anda engelleme ya da sessizliğe bürünme gibi bir özgürlüğe sahip değildir. Bu karşıdaki kişiye saygısızlıktır.
Sebebini söyler ya da söylemez. Ama ayrılmak istediğini söylemelidir.
8 aylık bir ilişki var madem, daha saygılı bir şekilde bitirebilirdi.
Bu olgunluğa sahip olmayan 35 yaşındaki adam cinsellik söz konusu olunca nutuk çekip, kamu spotu yayınlıyorsa bir zahmet ayrılıkta da olgun olsun.
Yani her ilişkinin dinamiği kendi içinde değişir, buna mutlak bir yanıt bence verilemez.
Anladığım kadarıyla 8 ay sevgili olmuşsunuz ama çok sık görüşmemişsiniz. Yani aslında tam bir sevgililik de değil bence bu. Ne yapıyordunuz mesela görüştüğünüzde? İlişkinize bakınca 30-35 yaşında iki insanın sevgililiğinden ziyade yirmilerin başında gibi geliyor. Sizin istediğiniz bu olabilir tabii ki, karşınızdaki buna saygı duymak zorunda ama 35 yaşında bir adam da bu kadar platonik takılmak istemiyor olabilir, bu da normal.
Aynen cnm bende açıklama bekledim
İnsan gibi ayrılmak varken
Böyle olunca kendimi cok değersiz hisettim
Çok kötü bir ruh hali
En azından mesaj atsaydı olmuyo anlasamadık diye
Hic birsey yok 50 kez aradım basına birseymi geldi diye sordum merak ettim falan
Benide bu kadar merakta koyma
Hic birsey yazmadı hic
Peki ilişki yaşamıyorsunuz ama hiç fiziksel bir yakınlaşma da olmuyor mu, öpüşme vs gibi? Yoksa hiçbir şey mi yapmıyorsunuz, yani sınırınız ne bu konuda?Yemek yiyorduk geziyorduk tozuyorduk
Öyle yani
Bir söz vardır: “Kalıbının adamı değilmiş.”
O da yaşının adamı değilmiş.
Kendinizi değersiz hissedeceğiniz bir durum yok.
Artık aramayın, sormayın.
Liseli gibi ilişki yaşamak istemiyor ama ergence davranmayı biliyor.
Bırakın önce büyüsün sonra nasıl bir ilişki yaşamak istiyorsa yaşasın kim ile yaşayacaksa. Siz de beklentilerinizle uyuşan birini bulun.
Peki ilişki yaşamıyorsunuz ama hiç fiziksel bir yakınlaşma da olmuyor mu, öpüşme vs gibi? Yoksa hiçbir şey mi yapmıyorsunuz, yani sınırınız ne bu konuda?
Anladım. Bunun lafını etmesi hoş değil. Cinselliğe düşkün olabilir, herkesin ilişki hakkında farklı fikri ve görüşü var, gayet normal. Ama devamlı bunu dile getirmesi güzel değil.öpüşme falan oluyorsu tabi ufak tefek yakınlaşmalar oluyordu arabadaydık hep
Öyle yalnız kalma durumuda olmadı aslında
Ama cinselliğe düşkündü Hep lafını yapıyordu
Bu kadar rahatsız olduğunu da bilmiyordum
Anladım. Bunun lafını etmesi hoş değil. Cinselliğe düşkün olabilir, herkesin ilişki hakkında farklı fikri ve görüşü var, gayet normal. Ama devamlı bunu dile getirmesi güzel değil.
İlişkiyi yaşayış anlamında farklı noktalarda olabilirsiniz, ben adamın ilişki istemesini de normal buluyorum bir kadın olarak. Ama bunu söyleyerek yapması hoş değil. Sizin bakış açınız belli, uymuyorsa uzatmadan sizi de oyalamadan güzelce ayrılabilirdi.
Evet o ayrılma şekli kesinlikle olmaz. Kurtulmuşsunuz bir şekilde diyelim :)2 ayda ayrılır insan normal yani
Ayrıldığınıda bimiyordum faceden silince anladım nasıl bir adam olduğunuda görmüş oldum
Evlenseydik adam teli acmadan bosanırmıs demekki
İki kelime yazmak zor sanki :) ne garip insanlar var
Cinselliği de ilişkinin bir parçası, önemli bir bileşeni olarak gören adam farklı, sadece cinsellik amaçlı görüşen adam farklı bence.
İlk söylediğim tip adama rast gelseydiniz adam baştan nasıl bir ilişki istediğini söylerdi. Arif olan anlar şeklinde değil de açık açık. Siz de duygular yoğunlaşmadan farklı prensipleriniz olduğunu görüp ayrılırdınız.
2. tip adamlardan birine rast gelmişsiniz bence. Allah kurtarmış sizi, çünkü bu durumu kaldıramayabilirdiniz. Ayrılma şekli yanlış ama.
Bir de çok ince düşünmeden, su akar yolunu bulur şeklinde ilişkide kendiliğinden gelişen cinsellik yaşayanlar var. Ancak o ilişkiyi yaşayan kişiler ille de evleneyim mantığında olmuyor. Evlilik fikri de plansız gelişiyor o ilişkilerde. Evlenmemeyi de göze alıyorlar.
Siz evlilik amaçlı görüştüğünüz için yakınlaşma konusunda sınırlarınızı karşı tarafa en baştan belirtmelisiniz. Ona göre karşı taraf da niyetini belli eder.
Yalnız değilsinHep bana denk geliyo
Yalnız değilsin
Sorun burda zateninan kavga yapan yada dırdır eden bırıde değilim hani sevemedıysen ayrıl hemen neden zamanımı alıyorsun benım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?