Gebeliğe Hazırlık Kizlar acil bakarmisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Znpsrczeynep

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
756
349
53
46
Kizlar rahim duvari inceligi icin en hizli kalinlastiran nedir dogal yontem ile nar kürü diyolar bilen yapan varsa yardimci olabilirmi

Hamilelik icin rahim duvarim cok ince dedi doktor estrofemde kullandim.ama olmadi

Bu duruma bir çözüm buldunuz mu ben 3 kere hamile kalmama rağmen düşük dış gebelik oldu şimdi rahim duvarım çok ince çıkıyor neden böyle bir şey oldu bilmiyorum çözüm bulan varsa lütfen bana da yardımcı olsun 🙏🏼

Avakado tutunmayı baya etkiliyormuş ama bence de tedavi mutlaka olun sonuçta doktor çok daha iyi bilecektir inşallah bir an önce çözülür bu durum bende de tam aksine rahim duvarım çok kalındı zor düzeldi

Bu duruma bir çözüm buldunuz mu ben 3 kere hamile kalmama rağmen düşük dış gebelik oldu şimdi rahim duvarım çok ince çıkıyor neden böyle bir şey oldu bilmiyorum çözüm bulan varsa lütfen bana da yardımcı olsun 🙏🏼
Canim bana hem duvarim ince hemde fsh yuksek die tedaviye basladi doktorum bi ilac verdi trisequens die duvari kalinlastiricak ve fsh dusurucek ole hamile kalacaksiniz dedi

Canim bana hem duvarim ince hemde fsh yuksek die tedaviye basladi doktorum bi ilac verdi trisequens die duvari kalinlastiricak ve fsh dusurucek ole hamile kalacaksiniz dedi
Canım Allah'a şükür benim sorunum çözüldü başkalarına umut olsun diye yazıyorum sadece klomenle yumurtladim ve rahim kalinlasti kendimi boşuna uzmusum Allah büyük ol der ve olur Rabbim eminim sana da şifa verecek 🤍

Taze fasulye ve taze uzumden uzak durun prolaktini en cok onlar yukseltiyo ben ilac tedavisine basladim fsh yuksek cikti benim ve duvar inceligim bu yuzdenmis

Back
X