Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu duruma bir çözüm buldunuz mu ben 3 kere hamile kalmama rağmen düşük dış gebelik oldu şimdi rahim duvarım çok ince çıkıyor neden böyle bir şey oldu bilmiyorum çözüm bulan varsa lütfen bana da yardımcı olsun
Avakado tutunmayı baya etkiliyormuş ama bence de tedavi mutlaka olun sonuçta doktor çok daha iyi bilecektir inşallah bir an önce çözülür bu durum bende de tam aksine rahim duvarım çok kalındı zor düzeldi
Bu duruma bir çözüm buldunuz mu ben 3 kere hamile kalmama rağmen düşük dış gebelik oldu şimdi rahim duvarım çok ince çıkıyor neden böyle bir şey oldu bilmiyorum çözüm bulan varsa lütfen bana da yardımcı olsun
Canim bana hem duvarim ince hemde fsh yuksek die tedaviye basladi doktorum bi ilac verdi trisequens die duvari kalinlastiricak ve fsh dusurucek ole hamile kalacaksiniz dedi
Canim bana hem duvarim ince hemde fsh yuksek die tedaviye basladi doktorum bi ilac verdi trisequens die duvari kalinlastiricak ve fsh dusurucek ole hamile kalacaksiniz dedi
Canım Allah'a şükür benim sorunum çözüldü başkalarına umut olsun diye yazıyorum sadece klomenle yumurtladim ve rahim kalinlasti kendimi boşuna uzmusum Allah büyük ol der ve olur Rabbim eminim sana da şifa verecek
Taze fasulye ve taze uzumden uzak durun prolaktini en cok onlar yukseltiyo ben ilac tedavisine basladim fsh yuksek cikti benim ve duvar inceligim bu yuzdenmis