- Emoji Skoru
- 126
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi kubragocer
Kızlar ben şuan 9+5 haftalık hamileyim 2 gündür midem çok kötü daha öncede bulantılarım olurdu ama bu kadar şiddetli değildi 2 gün önce sabah normal kahvaltı etmiştim ondan sonrasında biraz fazla tuzlu çekirdek yedim üstüne meyve yedim falan derken bir anda midem rahatsızlandı gecesine 2 saatte bir sürekli çıkardım perişan oldum ertesi gün de kusmadım ama bulantımı devam etti halsizliğim çoktu bu midem sürekli rahatsızdım mide ağrısı midem de bir doluluk hissediyordum ve ne yaptıysam geçmedi süt içtim yoğurt yedim muz yedim kuru ekmek yedim tuzlu kraker yedim yani evde yapabileceğim her şeyi yaptım çok şükür bugün daha iyiyim en azından şiddetli bulantım Yok sabah biraz yoğurt ve ekmek yedim başka bir şey yiyemiyorum yine de böyle sanki her an kusacakmış gibi hissediyorum midem çok rahatsız acaba bu durum hamilelikten mi yoksa daha öncesinde de midemde gastrit vardi zaten hassastı hani yediğim çekirdek muz falan mı dokundu bilmiyorum iki gündür öldüm öldüm dirildim resmen psikolojim bozuldu sizce ne yapabilirim ne iyi gelir ve sebebi hamilelik midir yoksa midem in hassas olmasına mi bağlıdır