- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Ne biçim bir üslubunuz var şaştım kaldım. Yardımcı olmak istemesem ciddi bir şey de olabilir,doktora götür demem.Farklı bir durum bizimki evet, diş sancısı-gaz sancısı olabilir diye gittik.Karnında tümör varmış ve bunu buraya konu açarak değil doktora giderek öğrendik. Allah kimseye yaşatmasın ama sizinki farklı siz bir daha yorum yazmayın ya da gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın diyemezsiniz!Yardımcı olmak istemiyorsanız yorumda yazmazsınız olur biter... Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklasanız iyi olur.. Ben ağlamanın nedenini az çok gördüğüm için bu konuyu açtım buraya... Sizinkisi farklı bir durum o yüzden siz birdaha yorum felan yazmayın bana...
Her ağladığında değil tabi ki ama ağlamasından anlaşılıyor genelde olağan mı yoksa sıkıntılı bir durum mu olduğu. Ya da sürekli ağlıyorsa, ateşlenmeye başlıyorsa Dr a götürülmeli bence.ben de hemen doktora götür diyen arkadaşlara sorayım çocuğunuz var mı
her ağladığında ya da huysuz olduğunda doktora götürülse doktorların gerçek hastalara uzaktan bakması bile olanaklı olmaz
Bunu tatlı dillede yazabilirdin ben burda bir çok konuya yorum yapıyorum ama hiçbir zaman sizin kullandığınız kelimeleri kullanmıyorum... Biz nerden bilelim... Bu en son dediğiniz hoş değil o yüzden başta yazdıklarınız gölgede kalıyorNe biçim bir üslubunuz var şaştım kaldım. Yardımcı olmak istemesem ciddi bir şey de olabilir,doktora götür demem.Farklı bir durum bizimki evet, diş sancısı-gaz sancısı olabilir diye gittik.Karnında tümör varmış ve bunu buraya konu açarak değil doktora giderek öğrendik. Allah kimseye yaşatmasın ama sizinki farklı siz bir daha yorum yazmayın ya da gereksiz yorumlarınızı kendinize saklayın diyemezsiniz!
Gölgede kalıyor muş muş muş çok da tın. Konu bebek olunca tatlı dil değil gerçekler önemli,biz nerden bilelim evet hala bu cümlemi savunuyorum. Doktor değiliz biz. Normalde sakin uysal bir bebek diyorsun,kızarıklık var diyorsun evet ondan da olabilir ama ya ondan değilse. Sen istediğini yap olur mu?Bunu tatlı dillede yazabilirdin ben burda bir çok konuya yorum yapıyorum ama hiçbir zaman sizin kullandığınız kelimeleri kullanmıyorum... Biz nerden bilelim... Bu en son dediğiniz hoş değil o yüzden başta yazdıklarınız gölgede kalıyor
Gölgede kalıyor muş muş muş çok da tın. Konu bebek olunca tatlı dil değil gerçekler önemli,biz nerden bilelim evet hala bu cümlemi savunuyorum. Doktor değiliz biz. Normalde sakin uysal bir bebek diyorsun,kızarıklık var diyorsun evet ondan da olabilir ama ya ondan değilse. Sen istediğini yap olur mu?
çok sağolun bende göremediğim için buraya yorum yapıp fikirlerinizi merak ettim...Boyun gibi terleyen deri araları nemli tutulmaz. Zaten o kadar nemden dolayı pişik yapıyor oralar. Krem, yağ gibi şeylerden kaçının. Pişik kremi de dahil buna.
Boyun altını ılık bir şekilde güzelce yıkayın. Ve ince bir bez/tülbent koyabilirsiniz boyun altına, kuru kutsun diye. Pudra bile serpilebilir, ama ağzına burnuna girme riski var pudranın. Öyle büyük ağızlı pudranın serpilmesi riskli bu yüzden. Ben olsam kuru bir tülbent üzerine ince bir şerit halinde pudra döker, boyun arasına koyardım.
Bebek her ağladığında hastaneye koşulsaydı bütün bebekler hastanede büyürdü. 1001 şeye ağlıyorlar, derdini bulmak bazen zor oluyor. Bazen huysuzluktan ağlıyorlar. Hastanelik bir şey göremedim.
Asıl siz gidin başka konulara yorum yapın olur mu... Asıl siz bi konuşma tarzınıza bakın... Çok komik... Ve saygısızca
Benim mesajım çok net sorduğum soru şu... Pişikten bebek ağlar mı diye sordum bu kadar zor mu anlamıyorum... Hiçbirşey yokken ağlarsa tabiki farklı konu ama benim durumum çok açık...hanımefendi lütfen kendi mesajlarınızı da okuyun.
siz fikir sormuşsunuz, arkadaş da biz de ağlıyo diye gittik tümor çıktı
nolur nolmaz doktora gidin diyor. yani deneyimlerinden yola çıkarak sizi uyarmış.
ben şimdi size burdan bi bitkisel tarif falan versem siz kullansanız bebeğinize bişey olsa mesela?
bizim dediklerimize güvenebilecek misiniz?
kimse sizin bebeğinizin durumunu görmeden neden ağladığını yazdığınız iki satırla anlayamaz ki.
Sana artık bir şey yazmayacağım,kimsenin anneliğine hakaret etmek istemem...Asıl siz gidin başka konulara yorum yapın olur mu... Asıl siz bi konuşma tarzınıza bakın... Çok komik... Ve saygısızca
Gölgede kalıyor muş muş muş çok da tın. Konu bebek olunca tatlı dil değil gerçekler önemli,biz nerden bilelim evet hala bu cümlemi savunuyorum. Doktor değiliz biz. Normalde sakin uysal bir bebek diyorsun,kızarıklık var diyorsun evet ondan da olabilir ama ya ondan değilse. Sen istediğini yap olur mu?
Doktora ne zaman götürüp götürmeyeceğimi sana soracak değilim... Ne zaman neyi buraya yazacağimida sana soracak değilim... Yardım eden bi yorum olabilirdi seninki ... Başta iki kelimeyi yazmasaydın...
ben de hemen doktora götür diyen arkadaşlara sorayım çocuğunuz var mı
her ağladığında ya da huysuz olduğunda doktora götürülse doktorların gerçek hastalara uzaktan bakması bile olanaklı olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?