Bebek Beslenmesi Kızlar acil bebeğim :(:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
123
Merhaba bayanlar... Bugün kizim çok huzursuz karnı tok altı temiz ağliyor.... Durmadan... 4 aylık... Bi baktım gidik altı çok kızarmış pişik kremi sürdüm sizce ondan mı ağladı????

Pişik olduysa ağlar tabi ya kuzum benim kantaron yağı var mı? Hem zararsız hemde çok faydalı sürebilirsin

Merhaba bayanlar... Bugün kizim çok huzursuz karnı tok altı temiz ağliyor.... Durmadan... 4 aylık... Bi baktım gidik altı çok kızarmış pişik kremi sürdüm sizce ondan mı ağladı????

canım bence doktora götür saat daha erkenken, yazık bebeğe, akşamı beklersen acile gitmek zorunda kalırsın acillerin durumu da malum, belki pişikten değildir ağlaması

Bebek bakımından,sorunlarından pek anlamam ama dişi çıkıyor olmasın? Çevremde bebeği olanlar genelde dişi çıkınca çok huysuzlandı diyorlar...

Canim gaz sancisi da olabilir. Ilik bir banyo yaptir. Ayak tabanlarina ozellikle topuklara masaj yap. Karnina da yuvarlak hareketlerle masaj yap.

Boyun altı genelde kapalı olduğundan çabuk kızarır
Sık banyo, pişik önleyici krem ya da bebe yağı sürebilirsiniz
Ama bebek bu tek ondan değil birçok sebepten ağlayabilir yine
Altına yapamıyo olabilir, gaz sancısı olabilir.
Benimki hep mızmız zaten bi sıkıntısı yoksa bile çektirmeyi seviyo

Canım benim oglan da 1 haftalıktan itibaren altını alırken nasıl aglıyodu biz tabi anlamadık sunnet de yaptırmıstık
Acaba ondan mı diye düşündük doktor öyle demisti.bikac gun sonraben buraya yazdım pisik olmustur dedi kızlar baktim poposuna çatlamıs gibiydi nasil üzüldüm pisik kremi surdum altıni her aldigimda havalandırdim hala da yapıyorum iyilesti cok sükür

pişik de olabilir gaz da, bir yeri ağrıyor da olabilir
ılık bir duş aldırın, suyun içinde biraz tutun poposunu, ılık su gazı da rahatlatır, pişiğin acısını da biraz alır. eğer hala susmazsa doktora götürün
edit: gıdık altı pişikmiş, ben popo sanmıştım. bir süre su tutabilirsiniz gıdık altına duşta, ferahlatır

Yahu böyle konularda buraya yazmasanız. Kızım 4 aylıktı,ağlıyor diye hastaneye gittik ameliyat olup 10 gün yoğun bakımda kaldık. Basit bir gaz sancısı da olabilir,bizimki gibi ciddi bir şey de olabilir. Biz ne bilelim?

Yardımcı olmak istemiyorsanız yorumda yazmazsınız olur biter... Gereksiz yorumlarınızı kendinize saklasanız iyi olur.. Ben ağlamanın nedenini az çok gördüğüm için bu konuyu açtım buraya... Sizinkisi farklı bir durum o yüzden siz birdaha yorum felan yazmayın bana...

tarzınız hoş değil

belki önemli bir şeydir biz buradan nasıl bilelim demiş altı üstü

sen bana yorum yapma denilecek ne var bunda sanki ana avrat sövmüş gibi tepki veriyorsunuz

ben de hemen doktora götür diyen arkadaşlara sorayım çocuğunuz var mı

her ağladığında ya da huysuz olduğunda doktora götürülse doktorların gerçek hastalara uzaktan bakması bile olanaklı olmaz

Doktora ne zaman götürüp götürmeyeceğimi sana soracak değilim... Ne zaman neyi buraya yazacağimida sana soracak değilim... Yardım eden bi yorum olabilirdi seninki ... Başta iki kelimeyi yazmasaydın...

çocuğunuz sizin gerginliğinizden ağlıyor gibi geldi

bebek bu ağlar deyip azıcık sakinleşin

gerilmişsiniz tamam; bebek bunaltmış ama mümkünse azıcık çıkın hava alın hem çocuğa hem size iyi gelir gibi

tarzınız hoş değil

belki önemli bir şeydir biz buradan nasıl bilelim demiş altı üstü

sen bana yorum yapma denilecek ne var bunda sanki ana avrat sövmüş gibi tepki veriyorsunuz
Bu tatlı dillede denilebilir bir arkadaşda yazmış erken daha saat götür istersen diye ona birşey demedim... Dememde zaten çünki yardım etmek istemiş...

Gerilmemden değil... Sabah durup dururken başladı yani herhangi birşey olmadı... Bebeğim çok keyifli bir bebek çok sakin normalde.... Boyun altında kızarıklık gördüm ondan yazdım neden... Sormak için pişikden ağlar mı bebek diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…