• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bilgınıze ıhtıyacım var

ipekkkkkkkkkk

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2025
122
16
13
30
Kızlar ben 3 cuncu doğumumda rahım kayması yaşadım normel doğum yaparak bu 4 duncu gebelıgım ve doktor ılk basından berı artık normel yapamazsın dıyor ama geçen gıttıgımde benı sezeryan yapcagını unuttu karıştırdı sanırım açıkçası bede artık normel doğum yapmak ıstemıyorum gücüm kalmadı rahım kayması yaşayıp sonrada normel doğum veya sezeryan yapan varmı

Ya sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah umarım her şey yolunda gider maalesef bilgim yok ama kendinizi ve vücudunuzu yormayın lütfen 🥹 Allah bütün çocuklarınıza sağlıklı uzun ömürler versin 🙏🌸

Çok tesekur ederım nekadar nazik ve incesiniz yani doktor sezeryan dedi ama son anda fıkrı degısır dıe çok korkuyorum çünkü artık gücüm yok bıde rahım sarkması da var zaten yani kaçınca çocuk olursa olsun ınsan korkuyor dogumda 🙃🤨

Çok tesekur ederım nekadar nazik ve incesiniz yani doktor sezeryan dedi ama son anda fıkrı degısır dıe çok korkuyorum çünkü artık gücüm yok bıde rahım sarkması da var zaten yani kaçınca çocuk olursa olsun ınsan korkuyor dogumda 🙃🤨
Ya tabiki öyledir bir tane bebeğim var biraz da zor şeyler yaşadık. İnanın ikinciyi yapma fikri bile korkutuyor beni o yüzden birden fazla çocuk yapan kadınlara inanılmaz saygım var 🥹🥹

Allah bıdaha o zor günleri yaşatmasın canım sağlıkla büyüt çocuğunu valla tek daha ıyı bılıomusun Allah hepsıne uzun ömür versın ama zor yanı

Back
X