• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil fikirlerinize ihtiyacım var

İnanın suçu olay yerinde bulunmak arkadaslari adamı gece vakti bir ormana götürüp iki tokat atmış mağdurun anlattığına göre gasp etmişler buda daha çok zarar görmesin diye onlara mudahel etmek için gidiyor bu davadan hepsi yargılanıyor keşke 22 yerine adaletli olup kimin suçu varsa ayırıp ceza verseydi ona bile kabuldük
Nasıl yani? Sırf orada ve müdahale ediyor diye mi bu cezayı aldı? Eşinizin ormanda ne işi vardı gece gece? Ne iş yapıyordu?

Yok ya kırmızı bülten gibi şeyler olmadan aramazlar bence.
Kırmızı bülteni falan değil yuurt dışı yasağı yok kendi pasaportu ve vizesi ile gitti ceza gelince gelmeyecek Türkiye'ye siz olayı yanlis anliyorsunz herhalde 22 sene bir kavga için çok aynı zamanda olay yerine gitti için aldığı ceza bu yaralama yok ölüm yok

Birden fazla dosyası yok adam öldürmedi keşke oldurseydi orda yatsaydi olldurseydi az ceza alıp çıkardı merak etmeyin öldürmedigi için bu kadar çok ceza aldı
Bacım benim kocam bile 12 ay zor hapis cezası aldı.Şiddet, tehdit, ısrarlı takip, . Hadi ben aile üyesiyim. Denetimli yok ama yasadan dolayı yatmıycak. Yani mantıken gerekçeli kararı gördünmü bence dediği zor. Ya da dediğinden biraz daha konu ağır. Bir kadın vardı 10 kurşun yemiş felç oldu hamileydi bebek öldü , yanındaki adam öldü . Koca 15 yıl falan verildi. Haberlerde. Yani ..

Hepsinden en üst sınırdan olsun hadi 5 ; yese gasp, tehdit, hürriyeten yoksun kılma, darp 20 etti. 2 nereden geldi. Ya sen bizi ya da kocan seni kandırıyor. ?? Gerekçeli kararı gördünmü . ? Denetimli serbestlik te vardı bence işin içinde başka suçlarıda var yani. Yanlış mıyım ?
Mahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdi

Tek derdin çok seviyorum, 22 yıl kadınsız duramaz mı gerçekten :silah:

Birbirinizi bulmuşsunuz, başkalarının günahına girmeyin. Siz de gidin neredeyse fare gibi yaşayın.

Mahkemelerine katıldım hurriyetinden yoksun kılma gasp gece vakti yağma bu üç suçtan alldi hepsini de üst sınırdan verdi
Peki suç işledikleri müşteki kaç yaşında. ? Bir de üst mahkemesi var bu işin. Yani . Yav bence boşa üzülme kusura bakma ama her suçlu cezasını çekmeli!

Nasıl yani? Sırf orada ve müdahale ediyor diye mi bu cezayı aldı? Eşinizin ormanda ne işi vardı gece gece? Ne iş yapıyordu?
Evet malsef öyle eşim esnaf benim eşimin ormanda işi yok arkadaşları ormana götürmüş diye onların yanına gitmiş mağdur baştan hepsinden şikayetçi oldu sonra sadece benim dovenden şikayetçiyim dedim sonra tekrar ifade vermiş herkes cezasını çeksin demiş dosya okadar karışık ki hakimler ilgilenmedi bile ilk 22 sene verdi 1 sene sonra istinafta bozuldu dosya dedik mahkeme olucak adaletli olur tekrara mahkeme oldu hakim yine 22 sene verdi Yargıtay uğraşsın dedi malsef

Kırmızı bülteni falan değil yuurt dışı yasağı yok kendi pasaportu ve vizesi ile gitti ceza gelince gelmeyecek Türkiye'ye siz olayı yanlis anliyorsunz herhalde 22 sene bir kavga için çok aynı zamanda olay yerine gitti için aldığı ceza bu yaralama yok ölüm yok
Bacım sen kaçak yolla gitti dedin.

Oda eşimle yaşıt 35 yaşında suçu varsa cezasını çeksin tabi çekmesin demiyorum ama versin 5 sene versin yapmadığı şeyden ceza alması çok. Saçma degilmi sadece olay yerinde bulundu diye 4 kişi işlemiş sucu sende suclusun diyor aynı cezayı veriyor dovene versin okadar cezayı

Oda eşimle yaşıt 35 yaşında suçu varsa cezasını çeksin tabi çekmesin demiyorum ama versin 5 sene versin yapmadığı şeyden ceza alması çok. Saçma degilmi sadece olay yerinde bulundu diye 4 kişi işlemiş sucu sende suclusun diyor aynı cezayı veriyor dovene versin okadar cezayı
hakimlerin de isi gucu yok hicbir sucu olmayan adama durduk yerde ceza verdiler oyle mi? bir de iki tokat attilar demissiniz.iki tokat atilan adam darp edildigini nasil kanitladi?

ben adalet sistemi superdir falan demiyorum ama bu anlattiginiza da inanmak zor. iki tokat atilmis, esiniz de sadece ayirmak icin oradaymis, en ust sinirdan ceza almis vay be.

Olay yerinde bulunması suça itiraz etmemesi. Suça iştirak demek zaten. Etmemiş olsada yardım ve yataklık. Yani arkadaşım canım cicim yada kardeşil akrabam. Babamı tanımam bu konuda. Olması gereken de bu. Yani diyelim ki orda adamı öldürebilirlerdide. Ya cinsel saldırıda bulunabilir garantisi var mı. Açıkça işkence bu. Dağ başında mıyız . Kanun mu Yok O zaman da susacak başka açıklaması yok. Polise ihbar etmesi gerekirdi !!! Kim olursa olsun hakimi taktir ettim.

Kim kimi dövdü diye 22 sene yer. Eşini oklava ile döven adama 8 sene verdiler. Eski sevgilimin abisi sokak kavgasına karıştı cinayet işledi. 38 sene aldı. Yanındaki arkadaşları suça yardım etmekten 10’ar sene aldı. Kartal ceza evinde yatıyorlar.
Eşiniz suçlu, üstelik suçunun cezasını çekmek yerine kaçmış. Sizde hala yasını tutuyorsunuz. Pes. Vicdan denilen değer sizin aileden uzak heralde.

Back
X