C Cenko Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 45 1 621 İstanbul 29 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Cenko #1 Selam arkadaşlar. Eşimin kardeşine 20 gün sonra kız istemeye gitcez ve ist.dışı olduğu için ertesi günde sözleri olacak. Söz aile arasında ve evde olacak. Sizden ricam ne giyeceğimi bilemiyorum. Bana bi fikir verseniz diyorum hani... delikafadulden
Selam arkadaşlar. Eşimin kardeşine 20 gün sonra kız istemeye gitcez ve ist.dışı olduğu için ertesi günde sözleri olacak. Söz aile arasında ve evde olacak. Sizden ricam ne giyeceğimi bilemiyorum. Bana bi fikir verseniz diyorum hani... delikafadulden
kuzum Bu konida hassasum Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 8.474 280 698 29 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Cenko #2 Güzel bir elbise giyebilirsin. Yada etek gömlek, kumaş pantolonda olabilir.Spor takılma amasengözlerimebaksanab
Güzel bir elbise giyebilirsin. Yada etek gömlek, kumaş pantolonda olabilir.Spor takılma amasengözlerimebaksanab
C Cenko Nirvana Kayıtlı Üye 21 Nisan 2007 45 1 621 İstanbul 29 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Cenko #3 kuzum .!.: Güzel bir elbise giyebilirsin. Yada etek gömlek, kumaş pantolonda olabilir.Spor takılma amasengözlerimebaksanab Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım. İnsan böyle durumlarda çok kararsız oluyor. Ne giyeceğimi bilemiyorum düşün düşün...
kuzum .!.: Güzel bir elbise giyebilirsin. Yada etek gömlek, kumaş pantolonda olabilir.Spor takılma amasengözlerimebaksanab Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim canım. İnsan böyle durumlarda çok kararsız oluyor. Ne giyeceğimi bilemiyorum düşün düşün...
Derin__Su derin sular Kayıtlı Üye 14 Aralık 2008 5.297 122 173 30 Ocak 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Cenko #4 Giyim tarzınıda yazsaydın keşke.. ne çok göze bat nede çok bakımsız kalmalısın.. Siyah kumaş etek/pantolon üzerine kombine edebileceğin şık bir bluz.. burda detay akseuarında saklı..
Giyim tarzınıda yazsaydın keşke.. ne çok göze bat nede çok bakımsız kalmalısın.. Siyah kumaş etek/pantolon üzerine kombine edebileceğin şık bir bluz.. burda detay akseuarında saklı..
gxuxlsu sifaa nın yazdığından :) Kayıtlı Üye 5 Ekim 2007 3.119 4 116 Niğde 1 Şubat 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Cenko #5 bence şık biraz taşlı işlemeli bir buluz ve siyah vucut hatlarına uygun hareketli bir etek ve bilekten bağlamalı topuklu şık bir ayakkabı...
bence şık biraz taşlı işlemeli bir buluz ve siyah vucut hatlarına uygun hareketli bir etek ve bilekten bağlamalı topuklu şık bir ayakkabı...