kizlar acil yardim b hcg sonuclarim 15

life is good

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2015
521
435
23
34
Kizlar 1.11 de oglen 2 de kan verdim hamile oldugumu ogrendim degerim 157 cikti bugun sabah 9da verdigim kan sonucu 417 nasil artis iyimi kotumu kizlar yarin sabah goatercem doktora cok merak ediyorum artisim iyimiiii
1.11 saat 2 -157
4.11 saat 9 -417

Bence gayet normal güzel artmış canım :) yinede doktoruna bi git derim vajinal ultrasonda belki keseyi görebilir :)

Sabah doktora gittim canm 1800 u gecince bakicaz dedi kan aldilar bisuru :) 4 saat sonra cikii sonuc diye ise gittim mecbur yarin gosteric3m iste ama icime su serptin canm ya az diye cok korktum 5 sene sonra kavustum bebegime cok korkuyorum

Kizlar 1.11 de oglen 2 de kan verdim hamile oldugumu ogrendim degerim 157 cikti bugun sabah 9da verdigim kan sonucu 417 nasil artis iyimi kotumu kizlar yarin sabah goatercem doktora cok merak ediyorum artisim iyimiiii
1.11 saat 2 -157
4.11 saat 9 -417
Canim tebrikler. Degerin normal. Korkma. Aramizda bir gun var. :) keseyi 1500u geçince gorursun diyo doktorlar. Insallha goruruz. Icini ferah tut. Allahim saglikli evlatlar versin

Canim tebrikler. Degerin normal. Korkma. Aramizda bir gun var. :) keseyi 1500u geçince gorursun diyo doktorlar. Insallha goruruz. Icini ferah tut. Allahim saglikli evlatlar versin
Amin canim sanada insallah saglikli kucqgina almayi nasip etsin :) senin degerlerin kac cikti cnm

Ben adetime 4 gün kala gebelik testinde çift çizgi gördüm. Tabi hemen doktora gittim. Doktor henüz çok erken ama bakalım dedi. hcg 72.5 çıktı. 2 gün sonra en az 130 beklicez demişti. Tabi o iki gün çok zor geçti.Çok endişeliydim. 2 gün sonra tam aynı saatte tekrar kan verdim. bu sefer 165 olmuş hcg. doktor herşey yolunda dedi. 8. haftaya kadar ilişki falan yasak. yeni bir test falan da istemedi. progestan verdi kasık ağrım için. Allah hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.

Back
X