- 7 Aralık 2013
- 2.977
- 17.162
- 408
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Tabiki ama imternettende arastir canim fitil en son yöntem cok tehlikeli. Anuse zarar verebilir,canini yakabilirsinCanım valla şaşırdım yani bize öneren doktorda Prof yani kadın gündüz üniversite hastanesinde akşam 1 e kadar özel hastanede çalışıyor. 68 yaşında inan çevremde ki herkes ona gitti gidiyor hatta. Bu güne kadar hiç şikayet edeni duymadım ama böyle her doktor ayrı şey söyleyince haliyle biz annelerin de kafası karışıyor
Yani sabun gibi birşey aslında. Hatta daha yeni 2 hafta ince kızım hasta oldu havale riski var diye doktor fitil verdi ne olur ne olmaz dedi ateşi çok yükselir düşmezse kullan dedi.Tabiki ama imternettende arastir canim fitil en son yöntem cok tehlikeli. Anuse zarar verebilir,canini yakabilirsin
En son yöntemde kullanilmali, diger yontemler one alinmali. Benim cocugum havale gecirecekken bile vermedi dusun yani soguk suda oturdum oyle dustu. Sen arastir genede daha hic kullanmadim.özellikle sabun sakin sakin yapma oyle biseyYani sabun gibi birşey aslında. Hatta daha yeni 2 hafta ince kızım hasta oldu havale riski var diye doktor fitil verdi ne olur ne olmaz dedi ateşi çok yükselir düşmezse kullan dedi.
Hanım efendi ben fitil veya şurup konusunda yazmadımIsin tuhafi doktor söyledi,tabi herkesde farkli reaksiyon gosterebilir. Mesela herkes fitil yazmis. Benim dokturum kesinlikle hayor diyor.ozellikle kiz cocuysa.
Soğuk su da olmaz.. ılık su olmalı..En son yöntemde kullanilmali, diger yontemler one alinmali. Benim cocugum havale gecirecekken bile vermedi dusun yani soguk suda oturdum oyle dustu. Sen arastir genede daha hic kullanmadim.özellikle sabun sakin sakin yapma oyle bisey
Siz oyle yapin olurmuSoğuk su da olmaz.. ılık su olmalı..
Ateş Düşürmek İçin Elma SirkesiHanım efendi ben fitil veya şurup konusunda yazmadım
Herkesin kendi tercihidir..
Ama sirkeli suyu hiçbir doktor oneremez..
Kesinlikle çok yanlış bir uygulamadır ve Allah korusun çok kötü sonuçlar doğurabilir..
Araştırmanizi tavsiye ederim
Ateş Düşürmek İçin Elma Sirkesi
Elma Sirkesi Ateşi Nasıl Düşürür - Elma Sirkesiyle Ateş Düşürme - Çocuklarda Yüksek Ateşi Düşürmek
Özellikle çocuklarda sıkça karşılaşılan veanne-babaları çok tedirgin eden yüksek ateş, kimi zaman havale gibi ciddi sağlıksorunlarına neden olabiliyor. Bu yüzdenanne-babalar çocuklarını ateşi yükseldiğinde hemen düşürmeye çalışıyorlar. Ateş düşürme konusunda en sık tercih edilen yöntem elma sirkesi.
Elma sirkesi ateş düşürme özelliğine sahip.
Kim acik degil acaba elestiriyeEki Görüntüle 2078004
Sizinle daha fazla muhatap olmayacağım..
Eleştiriye ve bilgiye açık değilsiniz..
Eski adet diye her sey doğru değildir..Kim acik degil acaba elestiriye
Ben de sizemi bulayim simdi bir yazi dizisi.
1 yasini gecmeyen cocuga fazla ilaca dair bisey yapilmaz bu yuzunden eski adetler ise yarayabilir aklinizda olsun
Suya biraz sirke koyup koltuk altlarini alnını ayak tabanlarını silebilirsinzArkadaşlar bugün oğlumun 6. Ay aşısını yaptırdık şu anda ateşi var ne yapmam gerekiyor daha doğal yöntemler nelerdir şurup vermek istemiyorum
Umrunda degilse neden bu kadar israr ediyorsun. Muhatap olmak istemiyorsunuz laf yetistiriyorsun. Herkes bildikleeini paylasmakta özgür. Ben öyle bilmiyorum demek ayri. Yanlis bilgi diye surekli yazmak ayri. Ben eski kafaliyim varmi eski yöntemleri kullaniyorum 3 bucuk yasindaki cocuguma 2 defa antibiyotik verdim bu zamana kadar. Sen bildigini yap. Bana burda ne yapacagimi soyleyemesin. Konusmayacagim ban yemek istemiyorum.@haydiordan hanimefendiEski adet diye her sey doğru değildir..
Sirkeli şu ateşli çocuklarda çok zararlıdır bu tartışmaya açık bir konu değil..
Burada bu mesajları okuyan kk üyesi kadınların da sizi aydınlatmaya çalışmasini umuyorum..
Çünkü ben size doğru bilgiyi verdim ve anlamamak da ısrar ediyorsunuz
Üstüne hala insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz
Araştırmak ve okumak çok önemli tavsiye ederim..
Ve de son olarak umurumda değilsiniz sizin çocuğunuz siz tabiiki ne isterseniz yapın
Ama insanları yanlış bilgilendirmeyin
H Haydioradan hadi bu hanimda yanlis biliyor. Bunada anlatinSuya biraz sirke koyup koltuk altlarini alnını ayak tabanlarını silebilirsinz
Ne mutlu size..Umrunda degilse neden bu kadar israr ediyorsun. Muhatap olmak istemiyorsunuz laf yetistiriyorsun. Herkes bildikleeini paylasmakta özgür. Ben öyle bilmiyorum demek ayri. Yanlis bilgi diye surekli yazmak ayri. Ben eski kafaliyim varmi eski yöntemleri kullaniyorum 3 bucuk yasindaki cocuguma 2 defa antibiyotik verdim bu zamana kadar. Sen bildigini yap. Bana burda ne yapacagimi soyleyemesin. Konusmayacagim ban yemek istemiyorum.@haydiordan hanimefendi
Ya eski adet die diolar ama bende ilk cocugumda on yargılı yaklaştım yapmadım ama çocuk atesleniyo acile gidiyoruz soğuk suyla tampon yapiolar bebeğim agliyo ve saatler sonra atesi düşüyor ama ikinci cocugumda denedim gercekden inanılmaz bir şekilde buz gibi yaptı inanamadim icirmiyoruz sonuçta suya biraz katıp siliyoruz
Eski adet diye her sey doğru değildir..
Sirkeli şu ateşli çocuklarda çok zararlıdır bu tartışmaya açık bir konu değil..
Burada bu mesajları okuyan kk üyesi kadınların da sizi aydınlatmaya çalışmasini umuyorum..
Çünkü ben size doğru bilgiyi verdim ve anlamamak da ısrar ediyorsunuz
Üstüne hala insanları yanlış bilgilendiriyorsunuz
Araştırmak ve okumak çok önemli tavsiye ederim..
Ve de son olarak umurumda değilsiniz sizin çocuğunuz siz tabiiki ne isterseniz yapın
Ama insanları yanlış bilgilendirmeyin
Hatunlar sakin olun lütfen her anne evladı için en iyisini ister bizde birer doktor değiliz maalesef o yüzden doktorlarımıza güvenip onların tavsiyelerine uymaliyiz. O yüzden lütfen birbirinizi kırıp üzmeyin herkes bildiğini doktorun önerdiğini yapsın bence. Çünkü her doktorun ateş için farklı yöntemi var anladığım kadarıyla.Umrunda degilse neden bu kadar israr ediyorsun. Muhatap olmak istemiyorsunuz laf yetistiriyorsun. Herkes bildikleeini paylasmakta özgür. Ben öyle bilmiyorum demek ayri. Yanlis bilgi diye surekli yazmak ayri. Ben eski kafaliyim varmi eski yöntemleri kullaniyorum 3 bucuk yasindaki cocuguma 2 defa antibiyotik verdim bu zamana kadar. Sen bildigini yap. Bana burda ne yapacagimi soyleyemesin. Konusmayacagim ban yemek istemiyorum.@haydiordan hanimefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?