- 2 Şubat 2017
- 221
- 110
- 18
- 30
- Konu Sahibi zehra kaya
-
Sirkeli su bilinenin aksine çok zararlı..Ilık suya otuturun, sirkeli suyla silebilirsiniz.
Eger bacaklari veya kolu aciyorsa soguk kopleks uygulayiñ
Bize zarari olmadi kizimin 40 derecelik atesini ne ilac ne baska bisey dusurdu. Sadece sirkeli suSirkeli su bilinenin aksine çok zararlı..
Sakın yapmayın..
Dış ateşi düşürüp gerçek ateşini gizler ve ateşi daha da artar..
Fitil verebilirsin. Ben kizima 1 yaşına kadar fitil verdim hep. Doktorum öyle istemişti.
Ilık duş da iyi gelir ama aşı olduğu için sakıncalı vücudunu ılık suyla silebilirsin koltukaltına vs bez koy canım. Üstünü kalın giydirme evin sıcaklığı stabil olsun. Halen daha düşmezse fitil verirsin.
Kizinizi Allah korumuş.Bize zarari olmadi kizimin 40 derecelik atesini ne ilac ne baska bisey dusurdu. Sadece sirkeli su
Evet sadece ateşiyle doğru orantılı olacak şekilde ılık su ya da ılık su ile banyo tavsiye edilir..zehra kaya merhaba..
Anne degilim ama ilk yardım bilgilerim doğrultusunda,
H Haydioradan dediği gibi sirkeyi ateş dusurmek için kesinlikle kullanmayın. Aynı şekilde soğuk su da kullanılmamalı yoksa şok etkisi yaratır. Ilik su iyi gelir (aşı yerini koruyun). Eklem yerlerine (dirsek içleri, diz arkası, alnı gibi) ılık suyla ıslatılmış bezler koyun. Sarip sarmalamayın. Ince kiyafetler giydirip ferahlatın. Çok geçmiş olsun. Ateşi düşmez ve daha da çıkarsa doktora gorunebilirsiniz.
Isin tuhafi doktor söyledi,tabi herkesde farkli reaksiyon gosterebilir. Mesela herkes fitil yazmis. Benim dokturum kesinlikle hayor diyor.ozellikle kiz cocuysa.Kizinizi Allah korumuş.
Bu konuda doktorundan da bilgi alabilirsiniz..
Surup daima fitilden daha iyidir. Surubu kilosuna göre dozajini verebilirsin, ancak bu fitil ile mümkün degildir tabi. Ve bende daha yeni ögrendim ki ilik dus artik tavsiye ediliyormus. Dustan sonra ates daha yüksek bir sekilde geri gelebilirmis.
zehra kaya atesi ne kadar? Ancak 38.5 dereceden sonradan atesten bahs edebiliriz. En önemlisi cocugu daha hafif giydirmek, yeterici kadar sivi almasi ve yeterici kadar bezini kirletmesidir.
Bu arada bu yaslarda azicik su alabilir fakat en önemlisi elbette süt almasidir.
Nedenini açıkladı mı? Neden özellikle kız çocuğuna tavsiye etmediğini merak ettim.Isin tuhafi doktor söyledi,tabi herkesde farkli reaksiyon gosterebilir. Mesela herkes fitil yazmis. Benim dokturum kesinlikle hayor diyor.ozellikle kiz cocuysa.
Canım benim de kız çocuğum var 1 yaşına kadar fitilden başka hiç birşey kullandirmadi doktorumuz. Cidden bu dediğini doktora hiç söyledin mi neden kız çocuğu diye.Isin tuhafi doktor söyledi,tabi herkesde farkli reaksiyon gosterebilir. Mesela herkes fitil yazmis. Benim dokturum kesinlikle hayor diyor.ozellikle kiz cocuysa.
Canım benim de kız çocuğum var 1 yaşına kadar fitilden başka hiç birşey kullandirmadi doktorumuz. Cidden bu dediğini doktora hiç söyledin mi neden kız çocuğu diye.
Anus bolgesinide zarara ugrama ihtimali yüksek. Ve kullanilan en son tedavi yöntemiNedenini açıkladı mı? Neden özellikle kız çocuğuna tavsiye etmediğini merak ettim.
Enfeksiyondan dolayidi sanirim. Kac kere yaz dedim ama yazmadi efeksiyonu tetikliyor diye.
Bunu soyleyen buyuk hastanelerin birinde doktor yani bilmemki ben hic kullanmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?