KIZLAR ACİL YARDIM

Demin bende yazdim aynisini. Cunku acilde 3 yasindan kucuk cocuga ates icin bisey yapilamiyor ne yaziikki cocuga feytat figan soguk su uygutıyorlar.

Yorumları okursa anlayacaktır..
Siz benim tartisabilecegim saygida biri değilsiniz..
Zorlamayın..
Azıcık
Günde yarım saat
Dahi olsa
Okuyun :)
Sevgiler..

Okumadigimi nerden biliyorsun? Evet sen benimle tartisacagin saygida degilsin cünkü benim seviyeme gelemesin. Oyuzden uzatmayalim sen bildigini uygula arkadasim
Sizde biraz az bilin.
Hadiordan hanim

Ben bu insanlari anlamiyorum ne yazikki. Kucuk daglari ben yarattim havasindalar.
Bildigim bildik caldigim duduk diyorlar ne yazikki

Okumadigimi nerden biliyorsun? Evet sen benimle tartisacagin saygida degilsin cünkü benim seviyeme gelemesin. Oyuzden uzatmayalim sen bildigini uygula arkadasim
Sizde biraz az bilin.
Hadiordan hanim
Niçin hemen sinirleniyorsunuz ama bu da yanlış?
Ben sizin ne uyguladiginizi eleştirmenin
Sirke dediniz
Ben de kötü sonuçlar doğurabilir dedim
Ama siz ısrarla insanları yanlış bilgilendirmeye çalıştınız
Benim takıldığım husus bu..
Bakın benim gibi sizin gibi binlerce kadın bi çözüm bulabilmek için buraya yazıyor
Sizin.cocugunuza bi şey olmamış
Ya buradan görüp sirkeli su yapan bir kadının bebeği aniden havale geçirirse?
Çünkü sirkeli su ateşi düşürür ama dış ateşi düşürür yani çocuğun içi yanmaya devam ediyor ve sizin düştüğünü sandığınız ı ateş aniden yükselip havaleye yol açabilir..
Ben bu yüzden sizin deyiminizle -israrla- söylüyorum..
:)

Sanirim size gore hersey yanlis hanimefendi ilaclar cok dogru cozumler sanirim. Ilac kullanin dememi bekliyorsunuz kadin ilac vermek istemedim yazmis oraya. Cogu yerde bu bilgi dogru kabul ediliyor. Siz kabul etmesenizde bende bunu israrla söylüyorum..

Ates dusurmek icin iki tane farkli ates dusurucu kullaniyorum ben.
4 saat aralikla degistirerek veriyorum, cok sukur hep iyi sonuc aldim.
Cocuk doktorumuz bu sekilde kullanmami soylemisti.
Ayrica ilik dus aldiririm ama oyle sIk degil tas catlasin 2 kere.

Fitil hakkinda anuse zarar verir enfeksiyon yapar vs denilmis.
Koymayi beceremeyen denemesin zaten.
Fitil zorlanarak konulmaz, teknigi var,bebek anlamaz bile fitil kondugunu.
Ben dis agrilarindan uyuyamadiklari zaman kizima da ogluma da fitil koydum, hic yan etkisini gormedim.

Ayrica fitil almak icin yazdirmak mi gerek?
Yasadigim yerde bebek fitilleri peynir ekmek gibi satiliyor.

Sizi anlamaya çalışıyorum yorgunsunuz sanırım ve doğru ifade edemiyorsunuz..
Bu tartışma ne yazık ki kısır döngü içerisine girmiştir
Ben ne söylersem söyleyeyim siz burayı ring bizi de iki boksör yaptınız altta kalmamak için sadece cabaliyorsunuz
Ama son mesajımda dediğim gibi benim gayem bu değil
Sadece olur da burayı acil yardıma ihtiyaci olan biri okursa doğru bilgilensin istedim
Çünkü ben ilk cocugumda yalnızlıktan ve tecrubesizlikten çok çektim..
Fikir sizin hayat sizin..
Hoşçakalın:)

6 ay asisinda uc gun su degmemeli.
Islak bezli eklem yerlerine koyabirsiniz. Gerci ates olmasi vucudun savunma direncini arttirir. 38.5 gecerse yarim fitil atabirsiniz. Ama asi atesleri cok olmaz genelde

Ilk yorumlarda burayi kim ringe cevirmek istiyor anlasiliyor. Inanin herkes zor buyutuyor evladini. Bende yanliz biyuttum halada yanlizim. Kimseye birakamam evladimi. Neler yasandi yazmak etmek istemiyorum herkes kendine geleni uygular bu konuda burda kapanir. Sizede iyi geceler

Ilik suyu ve siekeli suyu ben tabsiye etmiyorum srtik doktorlarda etmiyor. Diyer üyelerde yazmis sebeplerini. Vicudu ilik su banyosuyla soka sokabilirsiniz. Ve ilik su banyosu yaptirmak cok zor ve tehlikelidir. Vicut isisi kacsa ayni isiyi suda tuturmaniz lazim ve bunun icin su dereceniz olmasi gerek. Daha sonra cocugu suya oturtup o suyun isisini yavas yavas ideal isiya düsürmeniz lazim. Ama dediyim gibi buna ragmen tavsiye edilmiyor soka girmesi veya saha sonra atesinin dahada yükselmesi cok büyük bir ihtimal. Ayrica 1 saat icinde 1 dereceden fazla ates düsmeside zararli. Siz bence cocugunuzun coraplarini cikartin ve kiyafetlerini kalin giydirmeyin baktiniz olmuyor fazla beklemeyin ve istemesenizde ilac kullanin derim ben. Doktor deyilim ama üc kücük beneyim var ve saglik kitaplari cok okurum bu yüzden. Fakat tabiki doktorlarimiz bilen kisilerimiz benden daha iyi önerilerde bulunurlar.

Elbette fitil zararli degil, yani doktorum söyle anlatti. Fitil elbette etki yapar fakat dozaji cocugun kilosuna göre verilmedigi icin bir ortalama kullaniyor. Ve senin cocugun bu ortalamanin üstünde ve ya altinda olabilir dedi. Benim kizimda mesela surubu sevmedi. Hic bir sekilde agzina almak istemedi. Bizde mesela o neden ile fitil verdik.

Bizdede doktor ilik suyun iyi olmadigini, atesi daha feci geri gelebilcegini yada ates gizlenebilceginden bahs etmisti.

Bende bilemedim tabiki. Bende uzman degilim. Sadece umuyorum ki cocuklarimiz saglikli bir sekilde büyür diye.

Aynı şekilde canım insanın evladı söz konusu olunca akan sular duruyor.

Doktorlar her konuda farklı yönlendirebilir biz de onlara güveniyoruz Rabbim yardımcımız olsun.

Ateş 39u gecmedeyse fitil vermeyn fitil doktorlarin kolaya kaçtığı bı yöntem
Ben 39.5 larda veriyordum canım 1 yasindan sonra calpol e geçtim. En son viral enfeksiyon geçirdi calpol dolven dönüşümlü verdim. Şimdi doktorum tekrar fitil verdi ne olur ne olmaz diye soğuk havale geçirdik ateşi çok yukselmemesi için riskli gruptaymisiz.

Arkadaşlar bugün oğlumun 6. Ay aşısını yaptırdık şu anda ateşi var ne yapmam gerekiyor daha doğal yöntemler nelerdir şurup vermek istemiyorum
benim kızımın aşılarda ateşi olmadı ama 38derecenin üstündeyse doktora götür derim. değilse de ılık duş aldırıp bebeğine sadece atlet giydir, olmadı fitil verebilirsin. aklıma gelen bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…