Kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var yerleşme mi değil mi

Canım inşallah yerleşme kanamasıdır benimkide yerleşme kanamasına benziyordu ama ardından adet gördüm. Adet öncesi lekelenmeyle yerleşme kanaması da benziyormuş. Senin testin de silik de olsa pozitif çıkmış 1 hafta sonra adet tarihin zaten . 1 hafta sabret sonra kan ver Allah'ın izniyle gebelik vardır inşallah

Aminn inşallah ya çok teşekkür ederim mesajın için ben normalde hep gecikmeli adet görürdüm. Bu son birkaç aydır düzene girmişti. Geçen ay ilk defa 1 gün erken oldum. Bu ay da 2 gün erken oldum. Pcosum olduğu için bu gecikmelerin olmamasına ve üstüne erken adet olmama şaşırıyorum sadece böyle olan var mıdır acaba ya

Onu normal kabul ediyorlar bende evlenmeden once her 34 gunde bir adet olurdum evlendim ve 3 ay sonra 28 gune değişmişti , ve hep oyle devam etti , doktor duphaston ilac yazdi ve ondan sonra duzenli adetim duphaston birakinca yeniden bozuldu ve 37 gun sonra pldum bu ayda 32/33 gunluk donguye girdim yumurtlamaya gore hesaplayinca oyle cikti

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim sadece
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba

evet ya bende evlendikten sonra düzene girdi. Sende pcos var mıydı

Sanirim yok, kan sonuclarina gore sinirdan alt seviyedeyim pcosa yakinim ama yumurtalik rezervi yuzunden amh 5,4 gibi bir şeydi
Yapabiliyorsan doktoruna da danışarak tabi arada soğan kürü kullan iyi geliyor rahim sağlığına. Ama kullanacağın zaman gebelik olmadığından emin ol ve adet döneminden 3 gün sonra kullan

Yapabiliyorsan doktoruna da danışarak tabi arada soğan kürü kullan iyi geliyor rahim sağlığına. Ama kullanacağın zaman gebelik olmadığından emin ol ve adet döneminden 3 gün sonra kullan
Sogan kuru kullanilan ayda gebe kalmamaniz gerekiyor bunu unutmayin

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah dualarımızı eksik etmeyelim sadece
Amin İnşallah. Benim vitaminlerim eksikmiş. Her şeyi aldık ama daha kullanamadık. Bu aralar tadilat, taşınma olaylarımız var biraz stresli geçiyor, o yüzden doğru düzgün değerlendiremiyoruz.

Amin İnşallah. Benim vitaminlerim eksikmiş. Her şeyi aldık ama daha kullanamadık. Bu aralar tadilat, taşınma olaylarımız var biraz stresli geçiyor, o yüzden doğru düzgün değerlendiremiyoruz.
Bu süreçte gebeliği kafandan çıkar en çok onun stresi yorar zaten seni

Bazen adetten hemen sonra ilişkiye girmek ya da çok sık ilişkiye girmek de lekelenme yapabiliyor. vücudumuz her ay farklı olabilir

Merhaba canm bu ay doktorumla yumurta çatlaması takip ettik femera verdi 5 gün kullandım sonra ara verdim gittim 2 tane yumurta çatlamış ilişki falan oldu 5.6 gündür aşırı kasık ağrım var ayakta duramıyorum uzanınca geçiyor bugün de belim çok şiddetli ağırıyr adetime 2 gün kaldı test yapsam çıkarmı acaba yada kan versem ama içim hep diyor ki oldu bu defa vucududum daki değişikliği hissediyorum sağ tarafımda bişey var yani kaşık ağrılarım baya şiddetliydi ama uzanınca geçiyor

Ben eğer sabredebilirsen bi iki gün daha sabret derim. Çünkü bazen yalancı negatifte çakabiliyor boşu boşuna strese girmeyin.
Ama bence vücut hissediyor onu ya bende hissetmiştim hele birde kendini dinliyorsan daha da farkediyorsun . İnşallah gönlüne göre olsun

Ay cikarrr yapın

`