Bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi olsa bile arkadan yapınca birşey farketmiyor.Yahu günahı bırakta,düşük tehliken varken neden böyle aykırı şeyler yapıyorsunuz, karnındakini düşün günahını değil
O zaman sana hava hoşsa noproblem,bebeğine birşey olursa birde onun günahını düşünürsün sen söyleyimdeBildiğim kadarıyla düşük tehlikesi olsa bile arkadan yapınca birşey farketmiyor.
Canın o kadar yanınca, çok korkunca düşük riskin artmıyor mu?Bildiğim kadarıyla düşük tehlikesi olsa bile arkadan yapınca birşey farketmiyor.
Bilmiyorum ama ben bu adamı nasıl vazgecirticem onu düşünüyorum birşey söyleyince de alınıyor kusuyorCanın o kadar yanınca, çok korkunca düşük riskin artmıyor mu?
Selam ben 7 haftalık gebeyim ve düşük riskim olduğundan dolayı dr ilişkiyi kesinlikle yasakladı. Ama dün gece eşimle biraz öpme sevme oldu diyim ve onun çok acayip ama evlendigimizden belli arkayA yani makata karşı bir ilgisi var hep ordan istiyordu bende onun ne kadar günah ve haram olduğunu defalarca söyledim araştırıp okuttum ama hala anlamıyor dün gece ise sadece surtucem dedi ama birden ordan sokuverdi çok canım yandığı halde geri çekilmedi ama ben sabaha kadar uyumDim yaptığı şeyin günahını nasıl uzerimden atarim diye düşünüp durdum ve esim hala istiyor akillanmiyor ne yapmam lazım
Ayyyy küsüyor he?Bilmiyorum ama ben bu adamı nasıl vazgecirticem onu düşünüyorum birşey söyleyince de alınıyor kusuyor
arkadaşlar ben mi yanlış yorumluyorum ya. aile içi tecavüz bu bildiğin. hala bebek diyor yok düşük tehlikesi yok diyo günah bilmem ne diyo. kescem şimdi kendimi. istemediğiniz bi birliktelik yaşıyosunuz, hem de anal yoldan. tecavüz bunun adı.
Bilmiyorum ama ben bu adamı nasıl vazgecirticem onu düşünüyorum birşey söyleyince de alınıyor kusuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?