Kızlar acil yardimm lutfennn

Topa tutulucam ama, ilk mesajlarında cinsellik yazan üyelere inanmıyorum.
Bu konuya inandım mı? HAYIR.

Anlatımdan dolayı bende inanmadım.
Ama forma giren okuyan olur diye en azından tecavüz olduğunu bilsin diye yine de insanca yazdım.
 
ayrıca düşük tehliken var iken bu sapıklığı nasıl yapar nasıl izin verirsin?
bu durumda da risk altındasın.bunu bilmemen mümkün değil.
 

biriyle başka zamanlarda cinsel birliktelik yaşıyor oluşumuz ona biz istemesek bile zorla anal yoldan birliktelik kurma hakkı veriyor mu? vermiyor.
 
Bu konunun yeri burası değil ayrıca anlatım tarzınız kendinizi tatmin etmeye yönelik olduğunu düşünüyorum. Ne işiniz var kadınların içerisinde???? Bu sapık zihniyetler hala Yok olmayacak mı ? Mune İlgilenir kesin..
 
kızlar bu konunun fake olması gerçek hayatta böyle şeyleirn yaşanmıyo olduğu anlamına gelmez.

bırakın da biz yazalım. bunun doğru olmadığını okuyanlar görsün.
 
Bebeğe zararını düşünmek yerine haram mıdır diye düşünüyorsunuz tuhaf. Gerçi arkadan yapınca bebeğe zararı olmazmış ya sizin kafanıza göre. Neyse iyi şaapmalar size
 

"Evlilik: Türk kadınının Türk erkeğini elinde, evinde, karnı tok, sırtı pek, keyfi yerinde tutmak için adamın her dediğine he demek suretiyle gerçekleştirdiği bi mücadeledir.

Kadının ne istediği, ne hissettiği, neleri sevip nelerden nefret ettiği bu kurum içerisinde önem taşımaz. Önemli olan tek şey beyzadenin paşa gönlüdür. Onun her istedigi koşulsuz şartsız yerine getirilmelidir.

Adam 2 ay icinde 10 kilo alıp önüne bi karış balkon dikebilir, işten eve gelince beyaz atletiyle kanepede horlayabilir ama kadınımız daima güzel, daima bakımlı, daima kırmızı gecelikli (kk hatunlarına selam olsun) olmalıdır.

Kadının derdi hamilelik döneminde de bitemez, bitmemelidir. Mazallah sevişemezsek gözü dısarıya kayar diye az sonra doguracak olsa bile önce beyimizi memnun etmelidir. Tabi ki beyimizin istedigi sekilde. Zira kadının cinsel hayatta söz hakkı, istediklerini/istemediklerini belirtme gibi bi seçenegi yoktur, olamaz... "

Daha destan yazılır da üşendim. Ama bi yerlerde böyle bi evlilik tanımı var da biz kaçırıyoruz herhalde.

Konu sahibesi istemediginiz hicbi seyi yapmak zorunda degilsiniz farkındasınız di mi? Evlenmek adama koşulsuz şartsız itaat etmek demek değil, hele söz konusu yatak odanızsa hic değil. Başınıza gelen olayın tanımı da bildigin evlilik içi tecavüz.

Sizi zorlaması problem değil, günah değil, ahlak yoksunu serefsizce bi hareket değil de gidiş yolu mu günah? Sizin istememeniz yeterli degil mi? Adamı ikna etmeye, kendinizi açıklamaya mecbur musunuz? Başka bi şeye zorlasa mesele yok muydu yani?

Nasıl bi ülkedir ki kadın kocası tarafından alenen tecavüze ugramıs ama kendisinin günaha girdigini düsünuyo yetmiyo napcam kocamı küstürmek de istemiyorum diye akıl danısıyo?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…