Kızlar acil yardımm ve çok özel bi sorum olacak...

rmysadige

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
111
0
46
Ankara
benim 5-6 yıldır tanıdıgım Mert isimli birisi var...Şuan o 23-24 yaşında bende 18-19 yaşlarındaym onun için yıllardır uğraşıyorum...Arada mesajlaşıyoruz falan msnde görüşüyoruz kameralı o iki gün önce moskovadan yeni geldi dün mesajlaşırken buluşalım falan dedim kabul edeceğini hiç sanmıyordum kabul etti birden.... fakat dışarı cıkamycgnı beni alacgnı biraz rahatsz oldgnu söyledi bende kabl ettm gerçektende hastaydı sanırım hava değşkliğnden dolayı :) Daha sonra tabi ben şaşrdm çünkü benmle doğru düzgn konuşmazdı sürekli olarak ama evine davet etti neyse evde oturdk falan gözlerime öyle bir bakıyor ki erirsiniz o derece tabi biraz yakınlaşma oldu falan sonra beni eve bırakırken sohbet ettik sibel adında bi sevgilisi varmş 3 yıldır beraberlermiş fakat 1 aydır konuşmuyorlarmş evlenirse onunla evlenirmiş o çok saf ve çok temiz bi kızmış...Bende sordum ona peki onu severken başka kızlara yakınlaştığında vicdanın sızlamıyor mu onu görmüyor musun başkalrnda dedm hayr vicdanm sızlamıyor onu görüyorm ama dedi...Olması gereken bu dedi herkes hakettğini alır falan gibi şeyler söyledi senin sevgine inanıyorum dedi seninle görüşelim ne istiyorsan yapalım ama ilerisi için bişey diyemem dedi...seninde üzülmeni istemem dedi...Bende o zaman o senin isteklerini karşılayamıyor dedim sende sadece takıntı haline gelmiş dedim hayır hiç alakası yok falan dedi ben istesem isteklerimi heryerde karşılarım dedi bunu cok iyi biliyorum bende istese karşılar her türlü....bende herkesin yeri farklı diyor kimse kimse olamaz diyor :S Size sorum şu beni hayatından silse çok kolay siler ve bir daha ona asla ulaşamam başkasını severken beni neden hayatından def edemiyor? ya da neden benimle görüşüp yakınlaşmak istiyor ????

benim 5-6 yıldır tanıdıgım Mert isimli birisi var...Şuan o 23-24 yaşında bende 18-19 yaşlarındaym onun için yıllardır uğraşıyorum...Arada mesajlaşıyoruz falan msnde görüşüyoruz kameralı o iki gün önce moskovadan yeni geldi dün mesajlaşırken buluşalım falan dedim kabul edeceğini hiç sanmıyordum kabul etti birden.... fakat dışarı cıkamycgnı beni alacgnı biraz rahatsz oldgnu söyledi bende kabl ettm gerçektende hastaydı sanırım hava değşkliğnden dolayı :) Daha sonra tabi ben şaşrdm çünkü benmle doğru düzgn konuşmazdı sürekli olarak ama evine davet etti neyse evde oturdk falan gözlerime öyle bir bakıyor ki erirsiniz o derece tabi biraz yakınlaşma oldu falan sonra beni eve bırakırken sohbet ettik sibel adında bi sevgilisi varmş 3 yıldır beraberlermiş fakat 1 aydır konuşmuyorlarmş evlenirse onunla evlenirmiş o çok saf ve çok temiz bi kızmış...Bende sordum ona peki onu severken başka kızlara yakınlaştığında vicdanın sızlamıyor mu onu görmüyor musun başkalrnda dedm hayr vicdanm sızlamıyor onu görüyorm ama dedi...Olması gereken bu dedi herkes hakettğini alır falan gibi şeyler söyledi senin sevgine inanıyorum dedi seninle görüşelim ne istiyorsan yapalım ama ilerisi için bişey diyemem dedi...seninde üzülmeni istemem dedi...Bende o zaman o senin isteklerini karşılayamıyor dedim sende sadece takıntı haline gelmiş dedim hayır hiç alakası yok falan dedi ben istesem isteklerimi heryerde karşılarım dedi bunu cok iyi biliyorum bende istese karşılar her türlü....bende herkesin yeri farklı diyor kimse kimse olamaz diyor :S Size sorum şu beni hayatından silse çok kolay siler ve bir daha ona asla ulaşamam başkasını severken beni neden hayatından def edemiyor? ya da neden benimle görüşüp yakınlaşmak istiyor ????

sana değer vermiyor. sadece fiziksel olarak sömürmek istiyor.
bunu kadın ya da erkek kime sorarsan sor cevabı aynı olur.

benim 5-6 yıldır tanıdıgım Mert isimli birisi var...Şuan o 23-24 yaşında bende 18-19 yaşlarındaym onun için yıllardır uğraşıyorum...Arada mesajlaşıyoruz falan msnde görüşüyoruz kameralı o iki gün önce moskovadan yeni geldi dün mesajlaşırken buluşalım falan dedim kabul edeceğini hiç sanmıyordum kabul etti birden.... fakat dışarı cıkamycgnı beni alacgnı biraz rahatsz oldgnu söyledi bende kabl ettm gerçektende hastaydı sanırım hava değşkliğnden dolayı :) Daha sonra tabi ben şaşrdm çünkü benmle doğru düzgn konuşmazdı sürekli olarak ama evine davet etti neyse evde oturdk falan gözlerime öyle bir bakıyor ki erirsiniz o derece tabi biraz yakınlaşma oldu falan sonra beni eve bırakırken sohbet ettik sibel adında bi sevgilisi varmş 3 yıldır beraberlermiş fakat 1 aydır konuşmuyorlarmş evlenirse onunla evlenirmiş o çok saf ve çok temiz bi kızmış...Bende sordum ona peki onu severken başka kızlara yakınlaştığında vicdanın sızlamıyor mu onu görmüyor musun başkalrnda dedm hayr vicdanm sızlamıyor onu görüyorm ama dedi...Olması gereken bu dedi herkes hakettğini alır falan gibi şeyler söyledi senin sevgine inanıyorum dedi seninle görüşelim ne istiyorsan yapalım ama ilerisi için bişey diyemem dedi...seninde üzülmeni istemem dedi...Bende o zaman o senin isteklerini karşılayamıyor dedim sende sadece takıntı haline gelmiş dedim hayır hiç alakası yok falan dedi ben istesem isteklerimi heryerde karşılarım dedi bunu cok iyi biliyorum bende istese karşılar her türlü....
:S Size sorum şu beni hayatından silse çok kolay siler ve bir daha ona asla ulaşamam başkasını severken beni neden hayatından def edemiyor? ya da neden benimle görüşüp yakınlaşmak istiyor ????

sence de gayet açık değil mi canım.amacı tamamen fiziksel beraberlik....

sana değer vermiyor. sadece fiziksel olarak sömürmek istiyor.
bunu kadın ya da erkek kime sorarsan sor cevabı aynı olur.

evet bende başta böyle düşündüm.... ama benden ziyade etrafında daha iyi sömüreceği kızlarda var bana ihtiyacı yok ki...ben sileyim seni istiyorsan hayatımdan diyorum kabul etmiyor ne alakası var öyle bişey demiyorum diyor kimseyi ben zorla bana yakınlaşsın diye zorlamam diyor geleni kabul ederim hep diyor bende tamam seni siliyim diyorum öyle bişey demiyorm ben diyor ee o zaman sen sibeli sevmiyorsun diyorum madem herkesi kabul edebiliyorsun diyorum onla alakalı değil o böyle istiyor diyor anlamıyorummm

evet bende başta böyle düşündüm.... ama benden ziyade etrafında daha iyi sömüreceği kızlarda var bana ihtiyacı yok ki...ben sileyim seni istiyorsan hayatımdan diyorum kabul etmiyor ne alakası var öyle bişey demiyorum diyor kimseyi ben zorla bana yakınlaşsın diye zorlamam diyor geleni kabul ederim hep diyor bende tamam seni siliyim diyorum öyle bişey demiyorm ben diyor ee o zaman sen sibeli sevmiyorsun diyorum madem herkesi kabul edebiliyorsun diyorum onla alakalı değil o böyle istiyor diyor anlamıyorummm
seni sömürmek istemesi sana özel hissettirmiş sanırım.
sana değer vermeyen biriyle görüşürsen ilerleyen
yaşlarda kendine saygını kaybedecek ve bu tip insanlar
yüzünden kendini sevemez hala geleceksin.
amacın sadece yatıp kalkmaksa ve duygusal paylaşım
istemiyorsan bence bu kişiyle görüşebilirsin.
ama çocukça bir hırsla onla görüştükçe sana değer vereceğini
ve aşık olacağını sanıyorsan gerçekten üzücü.
bu tip erkekle onun bunun kızıyla beraber olup bekaretlerini bozup,
çarpık namus anlayışıyla bakire ve kendi tanımına göre saf ve temiz bir kızla evlenmek ister.

seni sömürmek istemesi sana özel hissettirmiş sanırım.
sana değer vermeyen biriyle görüşürsen ilerleyen
yaşlarda kendine saygını kaybedecek ve bu tip insanlar
yüzünden kendini sevemez hala geleceksin.
amacın sadece yatıp kalkmaksa ve duygusal paylaşım
istemiyorsan bence bu kişiyle görüşebilirsin.
ama çocukça bir hırsla onla görüştükçe sana değer vereceğini
ve aşık olacağını sanıyorsan gerçekten üzücü.
bu tip erkekle onun bunun kızıyla beraber olup bekaretlerini bozup,
çarpık namus anlayışıyla bakire ve kendi tanımına göre saf ve temiz bir kızla evlenmek ister.

çok mantıklı konuşmuşsun valla cok teşekkür ederim bu lafından sonra ona öyle bir mesaj atmak isterim ki yardımcı olur musun ? ne gibi bişey yazmalııyım???

Canım açıkca herşey belli ve sana da ihtiyacı var çünki gözündr öyle imaj çizdin. Çünki ilk gün evine gittin ilk buluşmada biraz yakınlaştın. Yine bu açıklamayı yapmadı iyi işine gelirse demiş ki işi daha da ileriye götürüpde ayrılabilirdi.

Canım açıkca herşey belli ve sana da ihtiyacı var çünki gözündr öyle imaj çizdin. Çünki ilk gün evine gittin ilk buluşmada biraz yakınlaştın. Yine bu açıklamayı yapmadı iyi işine gelirse demiş ki işi daha da ileriye götürüpde ayrılabilirdi.

hayr canmm ilk buluşma değil 4.buluşma falannn ama diğerleri normal buluşmalardııı :)) en son buluşmamzda ağlayıpta arkamı dönüp gitmiştimmmm ona rağmen beni silmedi neden silmiyor istemiyorum seni demiyorr yararlanmak istese benden daha iyileri var çok iyi biliyorum görüyorum bunu hatta...

ben yerinde olsam muhatap bile olmam.
aşkından ölsen de, sen daha önceliklisin.
kendine öncelik ver, insanlardan önce.
senin yaşındayken senle aynı durumu yaşayıp
görüşmeye devam eden arkadaşlarım oldu.
benim yaşımda hepsinin psikolojisi bozuk.
bugün ve yarın olarak bakma hayata gelecek içinde düşün.

ben yerinde olsam muhatap bile olmam.
aşkından ölsen de, sen daha önceliklisin.
kendine öncelik ver, insanlardan önce.
senin yaşındayken senle aynı durumu yaşayıp
görüşmeye devam eden arkadaşlarım oldu.
benim yaşımda hepsinin psikolojisi bozuk.
bugün ve yarın olarak bakma hayata gelecek içinde düşün.

Gerçektenn insanın psikolojisi bozuluyor...Zaten bende hiç şans yok bu durumlarda sadece kaderimi zorluyorum sevdiğim adam için her şeyi göze alıyorum :((((( 5 ay önce bi sevgilim vardı gerçekten çok bağlanmıştım ondan ayrıldım ama umrumda bile değil sadece bu çocuğu düşünüyorum ve kafayı yicem bi çıkmazın içine girdim berbat bi durumdayım...

hayr canmm ilk buluşma değil 4.buluşma falannn ama diğerleri normal buluşmalardııı :)) en son buluşmamzda ağlayıpta arkamı dönüp gitmiştimmmm ona rağmen beni silmedi neden silmiyor istemiyorum seni demiyorr yararlanmak istese benden daha iyileri var çok iyi biliyorum görüyorum bunu hatta...

Tatlım 4.buluşmada olsa bunları yapman normal mi ? Yanlış algılama yaşam biçimine saygım sonsuz ama senin dediğin yani başkaları var çok iyi çok süper lafı senin için geçerli sen kendini kıymetlimiyim o kadar diye görme asla. Onun gözünde potansiyelsin anladın mı ? Niyeti var diye düşünüyordur kusura bakma yine bu düşünceyi sen verdin ona ve nasıl mesaj atayım diyorsun sakın yapma ya sessiz kalır yine kafana takarsın yada ters mesaj atarsın çileden çıkarsın. Çıkar o insanı tamamen hayatından yoksa sende konu açıcaksın boş anıma denk geldi nasıl oldu bilmiyorum diye sevgini biliyor ve kullanıyor hepsi bu.

seni anlıyorum onun seni umursamaması seni çekiyor.
zamana bırak. kişiliğin mi? yoksa nefsin mi?
buna karar ver.
inşallah seni en çok mutlu edecek sonuca varırsın.
öptüm.

Tatlım 4.buluşmada olsa bunları yapman normal mi ? Yanlış algılama yaşam biçimine saygım sonsuz ama senin dediğin yani başkaları var çok iyi çok süper lafı senin için geçerli sen kendini kıymetlimiyim o kadar diye görme asla. Onun gözünde potansiyelsin anladın mı ? Niyeti var diye düşünüyordur kusura bakma yine bu düşünceyi sen verdin ona ve nasıl mesaj atayım diyorsun sakın yapma ya sessiz kalır yine kafana takarsın yada ters mesaj atarsın çileden çıkarsın. Çıkar o insanı tamamen hayatından yoksa sende konu açıcaksın boş anıma denk geldi nasıl oldu bilmiyorum diye sevgini biliyor ve kullanıyor hepsi bu.

Haklısın kesinlikle doğru değil benim onu sevmemde doğru değil...Ama bişey var bende frenleyemiyorum o durumu sevmek istemiyorum onu ama olmuyor :SSSSSSSSSSS

Haklısın kesinlikle doğru değil benim onu sevmemde doğru değil...Ama bişey var bende frenleyemiyorum o durumu sevmek istemiyorum onu ama olmuyor :SSSSSSSSSSS

Canım taktın sen çünki kafana bu insanı "Beni nasıl sevmez" "Bana nasıl değer vermez" kafandakileri söyleyeyim mi ? "O kadar kız var benim ile takılmak istemese takılmaz demek ki oda boş değil bana karşı" "gibi gibi ve sen şuan onu kendine çekme takıntısındasın. Unutma hayatında biri var çevresinde bir çok kız var ve sana söyledikleri malum sözler mantığın ile hareket et duyguların ile değil çok hata yaparsım kendine bu şekilde daha çok yıpratırsın hayatını. Bakma artık gör diyorum sana ama yok bana uyar diyorsan devam et hadi o zaman.

belki de zor oluşu yada imkansız oluşu seni ona itiyor.kendince dürüst davranmış,sana herşeyi açıklamış senle alakalı ama o zaman bunu önceden söyleyip seninle evinde yakınlaşmayabilirdi,madem çok iyi niyetliydi??
bence arada senle de görüşmek için net bi şekilde sana seni istemiyorum demiyo,ne yardan ne serden yani
bence sen tavrını koy ne ara ne sor,arayıncada açma,konuşma,anlasın bulunmaz hint kumaşı olmadığını,ha bu arada bence öyle fazla tanımadığın kimsenin de evine gitme,neme lazım:)

belki de zor oluşu yada imkansız oluşu seni ona itiyor.kendince dürüst davranmış,sana herşeyi açıklamış senle alakalı ama o zaman bunu önceden söyleyip seninle evinde yakınlaşmayabilirdi,madem çok iyi niyetliydi??
bence arada senle de görüşmek için net bi şekilde sana seni istemiyorum demiyo,ne yardan ne serden yani
bence sen tavrını koy ne ara ne sor,arayıncada açma,konuşma,anlasın bulunmaz hint kumaşı olmadığını,ha bu arada bence öyle fazla tanımadığın kimsenin de evine gitme,neme lazım:)

hayır işte kimse anlamıyor :( onun imkansız olması ya da başka bi durum değil beni ona çeken...Bambaşka bişey var böyle anlayamıyorum onun yanında hayat duruyor sanki diyorum ya mesela adama bak sevdiğim var diyor ama başkalıryla beraber böyle karakter olmaz diyorum yüzünede söylüyorumm ama ondan yıllardır vazgeçemiyorumm 5-6 yıldır tanıyorum az değil...ve onun için en az 5 yıldır uğraşıyorum...bitsin istiyorum artık istemiyorum diyorum gene dön dolaş bişey çekiyor onu bana irademmi kullanıyorum yine olmuyor ben napcağımı bi bilsem....

Senden neden vazgeçsin ki.Zaten diğer kızla ciddi düşünüyor.Seninle de gününü gün etmek istiyor ve sen bunu bile bile bu kişiyle nasıl görüşmeyi kabul edersin.Aklını başına al lütfen.Onun 5 dk lık hevesleri için kendi hayatını mahf etme.Aileni anneni düşün bir.Dünya da hiçbir şey senden ve ailenden önemli değil.Diyelim senin özel olduğunu hissettirdi sana ve onunla bir şeyler yaşadınız sonuç ne olacak.Adam sana söylemiş zaten,lütfen onun bu oyununu düşme.Bir daha görüşme.Kalbin belki bu pislikten kolay arınır ama bedenin bir ömür boyu asla.........

hayır işte kimse anlamıyor :( onun imkansız olması ya da başka bi durum değil beni ona çeken...Bambaşka bişey var böyle anlayamıyorum onun yanında hayat duruyor sanki diyorum ya mesela adama bak sevdiğim var diyor ama başkalıryla beraber böyle karakter olmaz diyorum yüzünede söylüyorumm ama ondan yıllardır vazgeçemiyorumm 5-6 yıldır tanıyorum az değil...ve onun için en az 5 yıldır uğraşıyorum...bitsin istiyorum artık istemiyorum diyorum gene dön dolaş bişey çekiyor onu bana irademmi kullanıyorum yine olmuyor ben napcağımı bi bilsem....

seni anlıyorum tatlım zor durumdasın.
ama akıllı hareket etmezsen bugünlerini özleyeceksin.
5 yıl kimse kimseye aşık kalamaz.
bilimsel araştırmalar bile en fazla 3 yıl olunabileceğini söylüyor.
sende ki takıntı büyük ihtimalle.
seni yargıladığımızı sanma. sonuçta senin geçtiğin yollardan
hepimiz geçtik. yardım istiyorsa ben sana bilgilerim kadar yardım edeyim.
öncelikli olarak hemen karar vermen gerektiğini düşünmen seni daha gergin yapar.
kararını erteleyerek başla olaya, kendine belirli bir süre var.
mesela 2 hafta onla hiç konuşmayacagım gibi. bu kararını da her şekilde uy.
diyelim daha kararı alalı üç gün geçti ve bu tip arıyor. konuşmak istiyorsun ve kendini tutamıyorsun.
açmazsanda sonra dönmek istiyorsun. ki kadınlar bunu çok yaparız. konuşursan bir mazeret uydur.
teyzemin kızının düğünü var başka şehirdeyim.
2 hafta burdayım telde konuşamam gibi. emin ol zaten umrunda olmayacak o arkadaşın.
sorgulamayacak bile.

öncelikli olarak hemen karar vermen gerektiğini düşünmen seni daha gergin yapar.
diyelim daha kararı alalı üç gün geçti ve bu tip arıyor. konuşmak istiyorsun ve kendini tutamıyorsun.
açmazsanda sonra dönmek istiyorsun. ki kadınlar bunu çok yaparız. konuşursan bir mazeret uydur.
2 hafta burdayım telde konuşamam gibi. emin ol zaten umrunda olmayacak o arkadaşın.
sorgulamayacak bile.
bu süre neden gerekli onu da söyleyeyim. insanlar panik yapınca hataya daha çok yönelir.
sana sakinleşmen için biraz zaman gerekli.

sorgulamayacak bile.

çok doğru ama insanda hiçmi şans olmaz hayatıma girenlerin hepsimi böyle olur ya bide o kadar seçici bi insan olmama rağmen çok pişmanlıklarım var ama frenleyemediğim o durumu bi atlatsam

Back
X