benim 5-6 yıldır tanıdıgım Mert isimli birisi var...Şuan o 23-24 yaşında bende 18-19 yaşlarındaym onun için yıllardır uğraşıyorum...Arada mesajlaşıyoruz falan msnde görüşüyoruz kameralı o iki gün önce moskovadan yeni geldi dün mesajlaşırken buluşalım falan dedim kabul edeceğini hiç sanmıyordum kabul etti birden.... fakat dışarı cıkamycgnı beni alacgnı biraz rahatsz oldgnu söyledi bende kabl ettm gerçektende hastaydı sanırım hava değşkliğnden dolayı :) Daha sonra tabi ben şaşrdm çünkü benmle doğru düzgn konuşmazdı sürekli olarak ama evine davet etti neyse evde oturdk falan gözlerime öyle bir bakıyor ki erirsiniz o derece tabi biraz yakınlaşma oldu falan sonra beni eve bırakırken sohbet ettik sibel adında bi sevgilisi varmş 3 yıldır beraberlermiş fakat 1 aydır konuşmuyorlarmş evlenirse onunla evlenirmiş o çok saf ve çok temiz bi kızmış...Bende sordum ona peki onu severken başka kızlara yakınlaştığında vicdanın sızlamıyor mu onu görmüyor musun başkalrnda dedm hayr vicdanm sızlamıyor onu görüyorm ama dedi...Olması gereken bu dedi herkes hakettğini alır falan gibi şeyler söyledi senin sevgine inanıyorum dedi seninle görüşelim ne istiyorsan yapalım ama ilerisi için bişey diyemem dedi...seninde üzülmeni istemem dedi...Bende o zaman o senin isteklerini karşılayamıyor dedim sende sadece takıntı haline gelmiş dedim hayır hiç alakası yok falan dedi ben istesem isteklerimi heryerde karşılarım dedi bunu cok iyi biliyorum bende istese karşılar her türlü....bende herkesin yeri farklı diyor kimse kimse olamaz diyor :S Size sorum şu beni hayatından silse çok kolay siler ve bir daha ona asla ulaşamam başkasını severken beni neden hayatından def edemiyor? ya da neden benimle görüşüp yakınlaşmak istiyor ????