Kızlar acil yardımm ve çok özel bi sorum olacak...

benim 5-6 yıldır tanıdıgım Mert isimli birisi var...Şuan o 23-24 yaşında bende 18-19 yaşlarındaym onun için yıllardır uğraşıyorum...Arada mesajlaşıyoruz falan msnde görüşüyoruz kameralı o iki gün önce moskovadan yeni geldi dün mesajlaşırken buluşalım falan dedim kabul edeceğini hiç sanmıyordum kabul etti birden.... fakat dışarı cıkamycgnı beni alacgnı biraz rahatsz oldgnu söyledi bende kabl ettm gerçektende hastaydı sanırım hava değşkliğnden dolayı :) Daha sonra tabi ben şaşrdm çünkü benmle doğru düzgn konuşmazdı sürekli olarak ama evine davet etti neyse evde oturdk falan gözlerime öyle bir bakıyor ki erirsiniz o derece tabi biraz yakınlaşma oldu falan sonra beni eve bırakırken sohbet ettik sibel adında bi sevgilisi varmş 3 yıldır beraberlermiş fakat 1 aydır konuşmuyorlarmş evlenirse onunla evlenirmiş o çok saf ve çok temiz bi kızmış...Bende sordum ona peki onu severken başka kızlara yakınlaştığında vicdanın sızlamıyor mu onu görmüyor musun başkalrnda dedm hayr vicdanm sızlamıyor onu görüyorm ama dedi...Olması gereken bu dedi herkes hakettğini alır falan gibi şeyler söyledi senin sevgine inanıyorum dedi seninle görüşelim ne istiyorsan yapalım ama ilerisi için bişey diyemem dedi...seninde üzülmeni istemem dedi...Bende o zaman o senin isteklerini karşılayamıyor dedim sende sadece takıntı haline gelmiş dedim hayır hiç alakası yok falan dedi ben istesem isteklerimi heryerde karşılarım dedi bunu cok iyi biliyorum bende istese karşılar her türlü....bende herkesin yeri farklı diyor kimse kimse olamaz diyor :S Size sorum şu beni hayatından silse çok kolay siler ve bir daha ona asla ulaşamam başkasını severken beni neden hayatından def edemiyor? ya da neden benimle görüşüp yakınlaşmak istiyor ????

kendisine aşık olduğunuzu çok güzel belli etmişsiniz, bi çağırışında koşa koşa onunla gitmişsiniz siz düşünün bakalım bir erkek sevgilisi olduğu halde, neden bu şekilde davranan bir kızı evine götürür ??
ben söyleyeyim : zaten kendisi de açıkça ifade etmiş : ben o kızı seviyorum bende onun yeri ayrı senin yerin ayrı o kalbimde sen kendin istediğin için eve getirdiğim kızlardan herhangi birisin. kimse de o kızın yerini tutamaz.

size niyetinin ne olduğunu açık açık söylemiş
evleneceğim kız sibel demiş
sizinlede gönül eğlendirecek besbelli
hani derlerya evlenilicek kız eğlenilicek kız
sizi eğlenilicek kız sınıfına koymuş
hala neden ben diye soruyorsunuz
siz peşinden koşmuşsunuz ve siz istemişsiniz buluşmayı
istemem yan cebime olayı olmuş

Son düzenleme:
çok doğru ama insanda hiçmi şans olmaz hayatıma girenlerin hepsimi böyle olur ya bide o kadar seçici bi insan olmama rağmen çok pişmanlıklarım var ama frenleyemediğim o durumu bi atlatsam

Pişmanlıktan kastını bilmem ama etki tepkiyi getirir. Sen böyle rahat alıştıysan yani 4.gün evine gidip bişeyler yaşama gibi daha çok pişmanlık duyarsın senin ki aşk olamaz takıntı resmen. Eğlencek kız imajı çizmişsin adam da seni kenarda tutuyor işte kendini toplaman lazım arkadaşların ile gez dolaş sosyal faliyetlerde bulun kafanı dağıt uzaklaş bu insandan komple.

Senı sadece fızıksel olarak kullanmak ıstıo ..ve sen bunu anlamamıssın...hatta hosuna bıle gıtmıs...sana karsı guzel bırse bıle hıssetmıo...senı uzmek ıstmıorum falan fasa fıso bular umurunda bıle deıl...o kızıda bır omur aldatır bu tıp...ha ayrıca senın bunun anlamadıgını dahıc anlamadım...yasın kucuk dıye bence...daha dıkkatlı ol...abla tavsıyesı

Şaka mı yapıyorsun canım?????? diyorsun ki sevgilisi varken benimle neden konuşuyor,görüşüyor..bence o soruyu kendine sorman lazım sen kendine sevgilisi olan biriyle görüşmeyi nasıl yakıştırıyorsun..belli ki sevgilisi ile cinsel yakınlık yaşayamıyor seni kullanıyor sen de buna izin veriyorsun,bu kadar düşmeyin allah aşkına ya :40::40:

seni yedekte tutuyor canim oteki kiz olmazsa seni alir belki ...

guvenme sakin fiziksel biseyde yasama daha iyi daha mukemmel insanlarla karsilasirsin...

Canım bence ilk olarak evine gitmekle yanlış yapmışın diye düşündüm.
Senin ona karşı olan ilgini biliyor ve kullanmak istiyor bu belli yoksa neden sevgilisi varken seninle görüşsün yakınlaşsınki duyguları masum olsa bu şekilde olurmuydu ?
Bende 18 yaşındayım ve böyle insanlar çok inan vakit harcamaya bile değmez.

hayr canmm ilk buluşma değil 4.buluşma falannn ama diğerleri normal buluşmalardııı :)) en son buluşmamzda ağlayıpta arkamı dönüp gitmiştimmmm ona rağmen beni silmedi neden silmiyor istemiyorum seni demiyorr yararlanmak istese benden daha iyileri var çok iyi biliyorum görüyorum bunu hatta...

senın ona karsı olan hıslerını kullanıyor.ızın verme.uzulen sen olursun

senın gonlunude hos tutmaya calısıyor tabıkı elınden kacırmasın dıye.durustlugu tartısılır.yargılamak bana dusmez ama acıkca soylemıs senın duygularınla oynamamıs.sen secımını onunla olmaktan yana kullanıyorsan onun sadece canı ıstedıgınde gorustugu bır ınsandan oteye gecemezsın.

"Ne götürsem kardır" diye düşünüyor,lütfen erkeklere karşı daha dikkatli olun.

evet bende başta böyle düşündüm.... ama benden ziyade etrafında daha iyi sömüreceği kızlarda var bana ihtiyacı yok ki...ben sileyim seni istiyorsan hayatımdan diyorum kabul etmiyor ne alakası var öyle bişey demiyorum diyor kimseyi ben zorla bana yakınlaşsın diye zorlamam diyor geleni kabul ederim hep diyor bende tamam seni siliyim diyorum öyle bişey demiyorm ben diyor ee o zaman sen sibeli sevmiyorsun diyorum madem herkesi kabul edebiliyorsun diyorum onla alakalı değil o böyle istiyor diyor anlamıyorummm

Niye seni silmeyi kabul etsin ki, gonul eglendirdigi kiz grubu icinde senden de bir cesit olsun, degil mi ama?
Eglenilecek kiz sayisi arttikca, oda kendini havalara sokacak. Hemcinslerine ne kadar dayanilmaz bir erkek oldugunu ove ove anlatacak vs....Sizin gibi saf kizlar onun gonul eglendirdigi (amiyane tabirle;kullandiklari kizlar diycem kusura bakma bu adamin belliki niyeti evlenmek icin o kizi, kullanmak icin diger kizlari goruyor olmasi) surece o kendini bulunmaz hint kumasi, sizlerde degersiz hissetmeye devam edeceksiniz..Zamanla kendinize ve ailenizede zarariniz dokunacak.Kullandirmayin kendinizi, kimseyede oyuncak olmayin.Ailenizin biricik kiymetlisi olan siz, elin bes para etmez zevk duskunu pisligi icin bir basit bir gonul macerasi degerine getirmeyin kendinizi..

Bu arada cok saf dusunuyor olmalisiniz ki apacik gercekleri gozunuz goremiyor yada nefsinizin hosuna gidiyor birinin gonul oyuncagi olmak..Biraz aklinizi basiniza alin, eglenilecek kizlardan olmayin diyorum.Erkeklerin kendi aralarinda siklikla dillendirdikleri konusmalar bunlar.Sizde bu konulara yeni malzemeler cikariyorsunuz...Yorumum biraz sert gelebilir size ama bu sizi o cocugun koydugu seviyeyi acikca gostermek icindir..Allah herkesin karsisina iyi insanlar cikarsin ve de kizlarimiza bol akil fikir versin diyorum...sevgiler..

Son düzenleme:
Back
X