Anne baba değil sadece sevgilisi gelcekmis ve yüzük alıp evlenme teklif edecekmis bir gün öncesinde.Daha önce konuşmamışlar mı evlilik fikrini ve tarihini
7 ayda annemi alıp geliyorum diyo, kızda gelme diyo bu kadar mı
Cok pişman özür dileyecek te çok ters tepki olur diye korkuyorkız oraya gidince ne yapacak peki
Ben de böyle düşünüyorum da kız da ne yapmalıyım diyor bilemedimYumurta kapıya dayanınca "ben aileme söylemedim?!" demek normal değil. Mutlaka adamla bunları konuşmuşlardır. Arkadaşınız da ne köy yansın ne kasaba diye diye götürmüş; keşke adamda ki cesaret ve aşk onda da olsaymış.. Gitsin şansını denesin; ama zannetmiyorum ki adam tekrar güvensin..
Evet aynen dediğin gibi hatta adam kıza demiş lacivert gömlek aldım yanıma sence uygun mu başka birşey mi alayım diye o an yoldayken kızda biz gelme söylemedim demisAdam yola çıkınca mı kız aileme söylemedim diyor anlamadım. O ana kadar aileme söyledim mi demişti?
ya onca yolu tepip gidecek olumlu yaklaşır bence bu adam ama karakterine de bağlı nasıl biri karakter olarakCok pişman özür dileyecek te çok ters tepki olur diye korkuyor
Etsin o zaman niye gelme demiş, erken mi sevmiyo muAnne baba değil sadece sevgilisi gelcekmis ve yüzük alıp evlenme teklif edecekmis bir gün öncesinde.
Evlenme teklifini dışarda ederdi herhaldeEvet aynen dediğin gibi hatta adam kıza demiş lacivert gömlek aldım yanıma sence uygun mu başka birşey mi alayım diye o an yoldayken kızda biz gelme söylemedim demis
Cumartesi senle yemek yiyelim dışarda demiş pazar da size gelicem demiş ailenle görüşmeye.Evlenme teklifini dışarda ederdi herhalde
Hop diye gidip ailesinin evinde orta yerde etmezdi ki
Çocuk normal benceCumartesi senle yemek yiyelim dışarda demiş pazar da size gelicem demiş ailenle görüşmeye.
Ben de böyle düşünüyorum da kız da ne yapmalıyım diyor bilemedim
Selamlar herkese.. Yanimda ki arkadaş için yazıyorum fikirlerinizi almak istiyoruz.
Yedi aylık kavga gürültü ilişkisi var. En son geçen hafta sonu damat adayı kızın ailesiyle görüşmek için İstanbul dan İzmir e yola çıktığında arkadaşım daha aileme söylemedim demesi ile birlikte adam kızı her yerden sildi asla konusmuyor. Öyle birini tanımıyorum dengesiz deli bitti diyormus. Aracilar koydu araya adam asla görüşmem diyor. Kız da tek yol evine gidip konuşmak diye düşündü ve bu sksam için ucak biletini aldı. Sizce gitmesi hata mi ne yapmalı? Not:Adam geçen hafta için yüzük te almış evlilik teklifi edecekmis kıza SÜRPRİZ. Sizce kız ne yapmalı fikirlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?