Kızlar acil yorumlarınıza ihtiyaç var

ailesınden once bı teklıfını edeydı arkadasınız ıı yapmıs gelme demekle..aıleyle geldık ee hosbulduk o zmn ben bı teklıf edım olduu

Kıza sormadan kim dedi yahu. Kız biliyor sadexs ailesine söylemiyor. Adam yüzde yüz haklı bence de. Bu aksam kızın gitmesi hakkında bende kararsız kaldim

Kıza sormadan kim dedi yahu. Kız biliyor sadexs ailesine söylemiyor. Adam yüzde yüz haklı bence de. Bu aksam kızın gitmesi hakkında bende kararsız kaldim

Kiza sormadan derken rizasini almadan demek istedim oyle davet edilmeden kiz arkadasinin ailesiyle tanismaya mi gidilirmis ? Once kiz konuyu ailesine acar sonra kizin ailesi gelsin gorelim tanisalim der erkek de oyle yollara duser, bu arkadas resmen tehdit eder gibi ailene soyle ben geliyorum demis anlatilandan ben onu anladim.
Niyetinde kotu birsey yok belki ama hareket etme sekli garip, tamam kiza teklif edecekmis tamam belki oncesinde ailesinide gormek tanismak istiyor ama bu sekilde mi olur yani ??

Bence kiz biryere gitmesin ne gidecek yaaa, adam dun evlenme teklif edecek ken bugun kizla tum iletisimini kesip ayriliyorsa onda da bir istikrarsizlik vardir yani. Demekki kizin en ufak bir hatasinda boyle yaoacak bir adam. Tamam kizida savunmuyorum ama sonucta aileden aileye degisir bu konular kiz belki ailesine acilmakta zorlanmistir belki zamana iohtiyaci vardir bunlar zorlama tehditle olacak isler degil ki.

gitmesin..
gidince ne dicek?
dediklerine o adam inanacak mi?
cocuk oyuncagi mi bu?
illa gidecekse de boyunun olcusunu almaya hazir olsun..
ama adam barismis gibi yapsa da asla kizin bu yaptigini unutmayacak..

Arkadaslar kız gitti sevgilisinin yanına Biraz kavga gürültü barışmislar ve cumartesi kızı istemeye geliyorlarmis. Allah çoook mutlu etsin insallah☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…