kızlar acil yorumm...

fanaa21

Guru
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
1.380
787
333
Diyarbakır
gecen hafta gittigim seminerde bi adam vardi abime benziyordu ama tabiki ona benzedigini soylemedim sadece seminer hakkinda grup olarak muhabbet edildi, ve yanimdaki bayanla daha cok espriler yaptilar..her neyse, cikistada aracina biniyordu bende yanindan gectim bana baktigini farkettim ama Allah sahit ne tebbesum ettim nede bir ima.. o ani unuttum bile..

beni feysten bulmus ve mesaj atti, kurs hakkinda birsey sordu bende yetkilinin numarasini verdim ve iyi gunler dedim, bana yazmasinmi ; o gunki bakisiniz dikkatimi cekti... cok sasirdim ne diycegimi bilemedim. anlamadim? dedim o gun dedi bana baktiginizi gordum falan diyince baktim isin suyu cikiyor hemen engelledim iyi gunler diyerek..
kizlar bu beni bulduguna gore muhtemelen esimide bulabilir sizce onada msj atarmi ? yani tamam ona yuz vermedim ama aramizi bozmak icin boyle bisey yaparmi?

Böyle buluttan nem kapan insanlardan oldum bittim çok sinir olurum. Bence bu durumu eşinize siz anlatın. hadsiz herif ya çok terbiyesizlik etmiş evli olduğunuzu bile bile

Sonu beklediğim gibi olmadı konunun
Yok ya seni bekar sanmıştır yürürüm bi yerden deyip aramıştır netten
Eşine ne yazacak, seminerde karın bana bakıyo mu diyecek

Kendisine her bakan kadına askinti olan bir tip demek ki..
Birde sormuş utanmadan..esinize yazmaz merak etmeyin.belki yüz verirsiniz diye ümidiyle yazmış size..unutun gitsin hanzoyu..

Sonu beklediğim gibi olmadı konunun
Yok ya seni bekar sanmıştır yürürüm bi yerden deyip aramıştır netten
Eşine ne yazacak, seminerde karın bana bakıyo mu diyecek
bekâr sanmış olamaz yanimdaki bayanla muhabbet ederken evli olduğumu duymuştur ve feyste de bilgilerim belli yani sağır ve kör olamaz...

Adam eşine söyleyecek kadar canına susamamıştır
Eşin de her önüne gelene inanacak bir tip değildir
Yani umarım

bekâr sanmış olamaz yanimdaki bayanla muhabbet ederken evli olduğumu duymuştur ve feyste de bilgilerim belli yani sağır ve kör olamaz...
Seni dinlemiyordur belki
Bilgilerin herkese açık mı ? Açıksa görmüştür evet
Manyadı millet demek evli bekar fark etmez diyolar artık
Ama sanmam eşine ne yazacak, karına taliptim de pas vermedi mi ?

Kendisine her bakan kadına askinti olan bir tip demek ki..
Birde sormuş utanmadan..esinize yazmaz merak etmeyin.belki yüz verirsiniz diye ümidiyle yazmış size..unutun gitsin hanzoyu..
ohh biraz rahatladım inşallah yazmaz ya eşim zaten çok sinirli bi tip o kızgınlıkla neler yapabileceğini düşünmek bile istemem..

Seni dinlemiyordur belki
Bilgilerin herkese açık mı ? Açıksa görmüştür evet
Manyadı millet demek evli bekar fark etmez diyolar artık
Ama sanmam eşine ne yazacak, karına taliptim de pas vermedi mi ?
haklısınız onu demek yürek ister ama nedense içime bi kurt düştü, iyikide buraya yazdım yaa

bu durumda herşey olabilir.. sanane yazmasaydin yetkilinin nosunu yazmam bile olay olabilir eşimi tanıyorum..
Hımmm madem tanıyosun eşini, yazmasaydın cidden
Ben en baş bekarsın filan sandım, yani istemem yan cebime diye ceavaplıyosun diye düşünüyodum ki sonu öyle gelmedi

Seni arayana kadar yetkiliyi bulabilirdi istese, amacı belli aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…