öyle bisey diyeceğini tahmin etmedim kendimi kötü hissediyorum, bu seminer mecburi canım gitmem gerekiyordu yaniHic cevap vermesen iyiydi. Kocan nasil seminere gonderdi seni?
evli olduğum feysimde yazıyor esimlede resmim var profilimde ama bilemiyorum ki nasıl bi yapıya sahip yani yapmaz umarım..Yok artık evlı oldugunu bılse yazmazdı yada esıne msj atacak kadar mal mı ki ?
aynen canım resmen böyle bişey bekliyormuş suan kendimde hata aramaya başladım o kadar kötü hissediyorumBöyle buluttan nem kapan insanlardan oldum bittim çok sinir olurum. Bence bu durumu eşinize siz anlatın. hadsiz herif ya çok terbiyesizlik etmiş evli olduğunuzu bile bile
Ya senden bıse alamayınca ne ugrasacak tek gormeyle sacma bı dusunce bence cıkar aklındanevli olduğum feysimde yazıyor esimlede resmim var profilimde ama bilemiyorum ki nasıl bi yapıya sahip yani yapmaz umarım..
bekâr sanmış olamaz yanimdaki bayanla muhabbet ederken evli olduğumu duymuştur ve feyste de bilgilerim belli yani sağır ve kör olamaz...Sonu beklediğim gibi olmadı konunun
Yok ya seni bekar sanmıştır yürürüm bi yerden deyip aramıştır netten
Eşine ne yazacak, seminerde karın bana bakıyo mu diyecek
Seni dinlemiyordur belkibekâr sanmış olamaz yanimdaki bayanla muhabbet ederken evli olduğumu duymuştur ve feyste de bilgilerim belli yani sağır ve kör olamaz...
ohh biraz rahatladım inşallah yazmaz ya eşim zaten çok sinirli bi tip o kızgınlıkla neler yapabileceğini düşünmek bile istemem..Kendisine her bakan kadına askinti olan bir tip demek ki..
Birde sormuş utanmadan..esinize yazmaz merak etmeyin.belki yüz verirsiniz diye ümidiyle yazmış size..unutun gitsin hanzoyu..
bu durumda herşey olabilir.. sanane yazmasaydin yetkilinin nosunu yazmam bile olay olabilir eşimi tanıyorum..Adam eşine söyleyecek kadar canına susamamıştır
Eşin de her önüne gelene inanacak bir tip değildir
Yani umarım
haklısınız onu demek yürek ister ama nedense içime bi kurt düştü, iyikide buraya yazdım yaaSeni dinlemiyordur belki
Bilgilerin herkese açık mı ? Açıksa görmüştür evet
Manyadı millet demek evli bekar fark etmez diyolar artık
Ama sanmam eşine ne yazacak, karına taliptim de pas vermedi mi ?
Niye bu kadar şaşırdınız anlam veremedim.Eşler birbirlerine izin vermezler ortak karar verirler.Hic cevap vermesen iyiydi. Kocan nasil seminere gonderdi seni?
Hımmm madem tanıyosun eşini, yazmasaydın ciddenbu durumda herşey olabilir.. sanane yazmasaydin yetkilinin nosunu yazmam bile olay olabilir eşimi tanıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?