- 1 Şubat 2016
- 9.242
- 34.188
- 548
Sizi bu kadar kıskanan bir eş seminere gitmenize izin verdiyse iş için birisi ile yazismanizida anlayışla karşılamak zorunda..bu durumda herşey olabilir.. sanane yazmasaydin yetkilinin nosunu yazmam bile olay olabilir eşimi tanıyorum..
Eşinden korktuğun için böylesin bencehaklısınız onu demek yürek ister ama nedense içime bi kurt düştü, iyikide buraya yazdım yaa
Diger konularini okursan anlarsin niye dedigimi.Niye bu kadar şaşırdınız anlam veremedim.Eşler birbirlerine izin vermezler ortak karar verirler.
Affedersiniz yine ataerkil bir yorumdur sanıp da atladımDiger konularini okursan anlarsin niye dedigimi.
böyle bi hatayı nasıl yaptım anlamiyorum zaten yazmamam gerekirdi ama ben oldum olası hep yardımcı olan bi tipimdir düşmanımın bile işi düşse illa halledicem keşke banane diyip silseydim ya offHımmm madem tanıyosun eşini, yazmasaydın cidden
Ben en baş bekarsın filan sandım, yani istemem yan cebime diye ceavaplıyosun diye düşünüyodum ki sonu öyle gelmedi
Seni arayana kadar yetkiliyi bulabilirdi istese, amacı belli aslında
Sana ne demeden de engelleyebilirsinböyle bi hatayı nasıl yaptım anlamiyorum zaten yazmamam gerekirdi ama ben oldum olası hep yardımcı olan bi tipimdir düşmanımın bile işi düşse illa halledicem keşke banane diyip silseydim ya off
işte onuda anlamazdi bi mânâ arardi yani baktigini kabul ediyosun falan derdi heralde..bilemedimkiiAbime benzettim diye bakmıştım deseydin bari
haklısınız eşimi kaybetmekten korkuyorum ama adam bulaşıcı bi tip değildir umarım..Eşinden korktuğun için böylesin bence
Yoksa her slm naber tanışalım mı diyen, sonrasında eşine bilgi geçmez yani
ne bileyim işte iftira atar diye korktum bi an, yazismalari da sildim üstelik nolur nolmaz diye..Eşine ne diyecek 'karını çok beğendim yürümek istiyorum mu?' Zaten yazsa eşin sana ne diyebilir?
Hiç bir şey yapamaz. En fazla başka hesaptan ulaşmaya çalışır o zaman da eşine gösterir 'face den ciddiye almayıp engellemiştim daha önce' dersin.
Eşin de seni kaybetmekten korkuyordur umarımhaklısınız eşimi kaybetmekten korkuyorum ama adam bulaşıcı bi tip değildir umarım..
Çok abartıyosunne bileyim işte iftira atar diye korktum bi an, yazismalari da sildim üstelik nolur nolmaz diye..
evet o da seni kaybetmekten çok korkuyorum falan diyor ona kalsa avucundan dışarı çıkarmaz, diğer konumda da demiştim kiskancliklari bunaltıcı diyeEşin de seni kaybetmekten korkuyordur umarım
Avucundan çıkarmaz mıevet o da seni kaybetmekten çok korkuyorum falan diyor ona kalsa avucundan dışarı çıkarmaz, diğer konumda da demiştim kiskancliklari bunaltıcı diye
eşim çünkü abartir diye korktum, yani alt tarafı karım yardımcı olmuş nevarki demez. o adamı bulur belki hapse bile girer Allah korusunÇok abartıyosun
Saklanacak bişey var gibi davranıyosun
Seninki de mi muştalı koca yoksaeşim çünkü abartir diye korktum, yani alt tarafı karım yardımcı olmuş nevarki demez. o adamı bulur belki hapse bile girer Allah korusun
eşim çünkü abartir diye korktum, yani alt tarafı karım yardımcı olmuş nevarki demez. o adamı bulur belki hapse bile girer Allah korusun
haklısınız ya nediyim beni bu hale getirdi işte, hayatimda hiç bukadar baskı görmemiştimAvucundan çıkarmaz mı
Belli zaten ilk kez bi yere çıktığın
Kendini iki kelam yazdın diye suçluyosun hatta
Abartıyosunuz
Asıl bu kadar baskıyla kaçırılır elden, seviyosa gevşetsin biraz kafesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?