- 2 Mart 2017
- 534
- 217
- 18
- 28
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
evet boyutunda sorun varmis bi kirpiyimFoto gelmemis tekrar yukle canim
kandan olmus cogu ama beni supelendren neden t harfinin yanindan baslamis cizgiÇizgi gördüm ama kandan mı olmuş yoksa gebelik mi var anlayamadım bi daha tekrarlasan
canm iki gun oldu adetm ve az az normalda 3 gun olurdu ve akisi hizli olurdu bunda yok oyle yani bi tek tualete gidince oluyordu ..kan oda afedersen herhalde ikininca geliyordu kanBide eğer adet görüyorsan adetken silik çıkması çok normal hormon adetken yükseliyor
canm benim daha once yerlesme kanamam olmusdu iki gun normal olmusdu yani kahve veya pembe degildi neblem normalde bugun olmasi gerekdi adetimin herhalde adet gununden gecmeden gosdermez tam varsadaUzaktan baktım ikinci çizgi var eğer tam kırmızı kanama gelmediyse bi kan testi yaptır derim eğer hamileysen kahverengi kan bazen düştüğün habercisi olabiliyor
Varsa gösterir ben tam adet günümde ögrendim hamile olduğumucanm benim daha once yerlesme kanamam olmusdu iki gun normal olmusdu yani kahve veya pembe degildi neblem normalde bugun olmasi gerekdi adetimin herhalde adet gununden gecmeden gosdermez tam varsada
dollenmenim zamaninada bakyormusVarsa gösterir ben tam adet günümde ögrendim hamile olduğumu
Doğru bunun erken döllenmesi geç döllenmesi var benimki erken döllenmiş herhalde adet günümde 1322.47 çıktı beta hcgdollenmenim zamaninada bakyormus
kizlar adetmden iki gun once adetm oldu az az oldu ama rengini tam cozemedm test yapdm kanmla idrarmi karsdp ilk ckmadi sora ckdi ama bu kan izimi ikinci cizgimi anlayamdm cok hafif ckms insallah anlarsnz
ya hepden bozilirsa?Canim bak yikanmis hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?