- 28 Nisan 2016
- 1.047
- 1.202
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayselmamedova123
-
Suya tutacaksın elinle ovalamıyacaksınkiya hepden bozilirsa?
suyami tutiyim nasil yikiyimCanim bak yikanmis hali
tamam suya kan gidinceye kadar lavabbonun altna tutacamSuya tutacaksın elinle ovalamıyacaksınki
O kan gider zaten ondan sonra çizgi kalırsa kan testi yaptırırsıntamam suya kan gidinceye kadar lavabbonun altna tutacam
Can'ım sen bi yıka bakalım çizgi kalacak mı gidecek mi
canm ben dunden yapdgm icin kurumus kalmsCanim bak yikanmis hali
Bidaha test yapsancanm ben dunden yapdgm icin kurumus kalms
yaknda eczane yok disari cikmaya useniyorm kan testide bir hafdaya beli oluyor zaten adetm oldu kan tesdine gerek yok bence sadece bu teste cift ckmasi aklimi karsdrdi simdi suyun icine koydm testi ckarsa gosderirimBidaha test yapsan
Benim Ablam hamileyken adet olmuş karnım agrıyor diye doktora gitti hamile olduğu çıktı bazı insanlar hamile olduğu halde adet görebiliyoryaknda eczane yok disari cikmaya useniyorm kan testide bir hafdaya beli oluyor zaten adetm oldu kan tesdine gerek yok bence sadece bu teste cift ckmasi aklimi karsdrdi simdi suyun icine koydm testi ckarsa gosderirim
benim ilk hamileliyimdr oyle oldu ama simdi ack kirmizi gibi geliyor normalde benim kanm sip siyah gelirdiBenim Ablam hamileyken adet olmuş karnım agrıyor diye doktora gitti hamile olduğu çıktı bazı insanlar hamile olduğu halde adet görebiliyor
Gecen sene aralık ayı bende öle oldum test yapıyorum silik çıkıyor kan testi yaptırdım 8.91 çıkmıştı pazartesi tekrarlayalım dedi ama pazar günü çok şiddetli Ağrı ile kanamam oldu kimyayla gebelik geçirmişim o aybenim ilk hamileliyimdr oyle oldu ama simdi ack kirmizi gibi geliyor normalde benim kanm sip siyah gelirdi
ya hepden bozilirsa?
canm ben dunden yapdgm icin kurumus kalms
Kimya ile gebelik nedir? Bende 1 haftalık hamileyim henüz burada okuduğum çoğu terim bana yabancı geliyorGecen sene aralık ayı bende öle oldum test yapıyorum silik çıkıyor kan testi yaptırdım 8.91 çıkmıştı pazartesi tekrarlayalım dedi ama pazar günü çok şiddetli Ağrı ile kanamam oldu kimyayla gebelik geçirmişim o ay
Kimsayal gebelik beta çok yükselmiyor bi süre sonra adet kanaması gibi kanama ile sessiz düşük yaşanıyor buna kimsayal gebelik diyorlarKimya ile gebelik nedir? Bende 1 haftalık hamileyim henüz burada okuduğum çoğu terim bana yabancı geliyor
Kimya gebelik drdiği kimyasal gebelik bende yaşamıştım onu. Hormonların seni hamile gösteriyor ama kese de bebekte yok ultrasonda bakıldığında . Birde beta değeri azar azar artıyor sonrasında da adet olur gibi kanaman geliyor düşük yapıyorsun bi nevi sessiz kğrtajsız düşük.Kimya ile gebelik nedir? Bende 1 haftalık hamileyim henüz burada okuduğum çoğu terim bana yabancı geliyor
Teşekkür ederim canım bende bir düşük yaşadım kürtaj oldum 4-5 haftalıktı o şimdi yine hamileyim kantestine göre henüz 1 haftalık şuan adet zamanımın 3. Günü hiç kanama felan olmadı ama sabahları uyanınca peçetede küçücük bir damla sarı turucu açık kahve gibi leke oluyor normal mi bu sizce ağrım felan hiçbirşey yok zaten hep uzanıyorumKimsayal gebelik beta çok yükselmiyor bi süre sonra adet kanaması gibi kanama ile sessiz düşük yaşanıyor buna kimsayal gebelik diyorlar
canm gitmiyor kurumus kan o yuzden 3-4 gun sora yapcam tekrar ama bende adet herzaman simsiyah bi kirmiziyla olurdu simsi ack kirmiziyla oluyor
Anlattığın ilk düşüğüme benziyor sanki çünkü doktor keseyi tam olarak gördüm diyemedi ama sancım çok artmaya başladı kanama felan derken düşmemesi için bir ilaç kullanıyordum o sebeple çok sancı çekince kürtajla aldı doktor 5 dk sürmedi yaniKimya gebelik drdiği kimyasal gebelik bende yaşamıştım onu. Hormonların seni hamile gösteriyor ama kese de bebekte yok ultrasonda bakıldığında . Birde beta değeri azar azar artıyor sonrasında da adet olur gibi kanaman geliyor düşük yapıyorsun bi nevi sessiz kğrtajsız düşük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?