kizlar acill teste baknnn

yaknda eczane yok disari cikmaya useniyorm kan testide bir hafdaya beli oluyor zaten adetm oldu kan tesdine gerek yok bence sadece bu teste cift ckmasi aklimi karsdrdi simdi suyun icine koydm testi ckarsa gosderirim
Benim Ablam hamileyken adet olmuş karnım agrıyor diye doktora gitti hamile olduğu çıktı bazı insanlar hamile olduğu halde adet görebiliyor

benim ilk hamileliyimdr oyle oldu ama simdi ack kirmizi gibi geliyor normalde benim kanm sip siyah gelirdi
Gecen sene aralık ayı bende öle oldum test yapıyorum silik çıkıyor kan testi yaptırdım 8.91 çıkmıştı pazartesi tekrarlayalım dedi ama pazar günü çok şiddetli Ağrı ile kanamam oldu kimyayla gebelik geçirmişim o ay

Kimya ile gebelik nedir? Bende 1 haftalık hamileyim henüz burada okuduğum çoğu terim bana yabancı geliyor

Kimya ile gebelik nedir? Bende 1 haftalık hamileyim henüz burada okuduğum çoğu terim bana yabancı geliyor
Kimya gebelik drdiği kimyasal gebelik bende yaşamıştım onu. Hormonların seni hamile gösteriyor ama kese de bebekte yok ultrasonda bakıldığında . Birde beta değeri azar azar artıyor sonrasında da adet olur gibi kanaman geliyor düşük yapıyorsun bi nevi sessiz kğrtajsız düşük.

Kimsayal gebelik beta çok yükselmiyor bi süre sonra adet kanaması gibi kanama ile sessiz düşük yaşanıyor buna kimsayal gebelik diyorlar
Teşekkür ederim canım bende bir düşük yaşadım kürtaj oldum 4-5 haftalıktı o şimdi yine hamileyim kantestine göre henüz 1 haftalık şuan adet zamanımın 3. Günü hiç kanama felan olmadı ama sabahları uyanınca peçetede küçücük bir damla sarı turucu açık kahve gibi leke oluyor normal mi bu sizce ağrım felan hiçbirşey yok zaten hep uzanıyorum

Anlattığın ilk düşüğüme benziyor sanki çünkü doktor keseyi tam olarak gördüm diyemedi ama sancım çok artmaya başladı kanama felan derken düşmemesi için bir ilaç kullanıyordum o sebeple çok sancı çekince kürtajla aldı doktor 5 dk sürmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…