- 23 Aralık 2020
- 714
- 1.053
- 63
- 30
- Konu Sahibi evimhuzurum
-
Aiy benim de aynı beraber ilerleyelim inş ikimizde de vardır7 gün var adetime
Bu testler en erken 6 gün için diyor, o sebeple henüz baya erken. bence 4 gün bekleyin 3 gün kala çok net çıkar, yine de siz bilirsiniz. 3 yıldır istiyormussunuz Allah en kısa zamanda bebeginizi elinize kavustursun inşallah7 gün var adetime
Canım fotoda pek görünmüyor ama sen çıplak gözle görebiliyorsan bir kaç gün sonra farklı bir marka ile tekrarlayabilirsin bana hep böyle önerdiler benim de silik çizgi var. Bir kaç gün bekleyeveğim tekrar test yapıp kan vermeye gideceğim. Testler yanıltabiliyormış o yüzden hiç heveslenmemeye çalışıyorums
Sizinkide benimki gibi çok silikmi hangi testle yaptınız acabaCanım fotoda pek görünmüyor ama sen çıplak gözle görebiliyorsan bir kaç gün sonra farklı bir marka ile tekrarlayabilirsin bana hep böyle önerdiler benim de silik çizgi var. Bir kaç gün bekleyeveğim tekrar test yapıp kan vermeye gideceğim. Testler yanıltabiliyormış o yüzden hiç heveslenmemeye çalışıyorum
İnşallah Allah ım bekleyen herkese nasip etsinAiy benim de aynı beraber ilerleyelim inş ikimizde de vardır
Days doctor ile yaptım benim daha gözle görünür sanırım ekliyorum görsel. Ama işte tek test yaptım ve adet günüme daha çok var o yüzden sabredip salı günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi testi alalım salı ilk idrarla yapalımSizinkide benimki gibi çok silikmi hangi testle yaptınız acaba
Amin inşallah çok sağolun en iyisi heveslenmeden biraz daha bekleyip öyle test yapmakBu testler en erken 6 gün için diyor, o sebeple henüz baya erken. bence 4 gün bekleyin 3 gün kala çok net çıkar, yine de siz bilirsiniz. 3 yıldır istiyormussunuz Allah en kısa zamanda bebeginizi elinize kavustursun inşallah
Days doctor ile yaptım benim daha gözle görünür sanırım ekliyorum görsel. Ama işte tek test yaptım ve adet günüme daha çok var o yüzden sabredip salı günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi testi alalım salı ilk idrarla yapalım
Ay evet seninki daha belirgin inşallah testler yanıltmıyordur bizi o zman salı günü testleri yapıp haber vereril birbirimize yumurtlamanı ovulasyon testiyle mi takip ettin sende canımDays doctor ile yaptım benim daha gözle görünür sanırım ekliyorum görsel. Ama işte tek test yaptım ve adet günüme daha çok var o yüzden sabredip salı günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi testi alalım salı ilk idrarla yapalım
Yok kuzum ben yumurtlama vs hiç takip etmedim sarece hadi bu sefer korunmayalım diyerek bir kez serbest bıraktık o gün de uygulamada doğurganlık orta gösteriyormuş o yüzden aklıma takıldı kaldı acaba tuttu mu diye.. kahverengi bi lekelenmem oldu o yüzden test yaptım ama lekelenmem devam etmedi. İlişki üstünden 14 gün geçti benim bugün. Yumurtlama vs hiç bilmiyorumAy evet seninki daha belirgin inşallah testler yanıltmıyordur bizi o zman salı günü testleri yapıp haber vereril birbirimize yumurtlamanı ovulasyon testiyle mi takip ettin sende canım
Rica ederim insanın her gün test yapasi geliyor sizi çok iyi anlıyorum ama en güzeli beklemek. Ben adet günümü bekledim ve testte hemen pembe çizgi belirdi çok şükürAmin inşallah çok sağolun en iyisi heveslenmeden biraz daha bekleyip öyle test yapmak
Regl 7 gün sonra gösteriyor uygulama. 18 ağustos yani 15inde tekrar test yapıp yine silik görünürse 16sı dayanamayıp kan vereceğim sanırımYok kuzum ben yumurtlama vs hiç takip etmedim sarece hadi bu sefer korunmayalım diyerek bir kez serbest bıraktık o gün de uygulamada doğurganlık orta gösteriyormuş o yüzden aklıma takıldı kaldı acaba tuttu mu diye.. kahverengi bi lekelenmem oldu o yüzden test yaptım ama lekelenmem devam etmedi. İlişki üstünden 14 gün geçti benim bugün. Yumurtlama vs hiç bilmiyorum
Aslında biz de 7 gün dayansak mı acaba yaRica ederim insanın her gün test yapasi geliyor sizi çok iyi anlıyorum ama en güzeli beklemek. Ben adet günümü bekledim ve testte hemen pembe çizgi belirdi çok şükürinşallah bu sevinç size de nasip olsun
İnşallah vardır canım erken gebelik testlerini hep yanıltıcı diyorlar bende ondan dolayı arada kaldım hem çok mutluyum hep yine olmamıştır diyorum 2 gün beklemek çok zor geliyor şuan banaYok kuzum ben yumurtlama vs hiç takip etmedim sarece hadi bu sefer korunmayalım diyerek bir kez serbest bıraktık o gün de uygulamada doğurganlık orta gösteriyormuş o yüzden aklıma takıldı kaldı acaba tuttu mu diye.. kahverengi bi lekelenmem oldu o yüzden test yaptım ama lekelenmem devam etmedi. İlişki üstünden 14 gün geçti benim bugün. Yumurtlama vs hiç bilmiyorum
Peki adet gününüz ile yumurtlama ya da ilişkiye girme arası kaç gündür biliyor musunuz? Ben yumurtlama vs anlamıyorum da ilişkiye girdiğim günü biliyorum sadece belki öyle kıyas yaparım hiç anlamıyorjm bu süreciRica ederim insanın her gün test yapasi geliyor sizi çok iyi anlıyorum ama en güzeli beklemek. Ben adet günümü bekledim ve testte hemen pembe çizgi belirdi çok şükürinşallah bu sevinç size de nasip olsun
Amin inşallahRica ederim insanın her gün test yapasi geliyor sizi çok iyi anlıyorum ama en güzeli beklemek. Ben adet günümü bekledim ve testte hemen pembe çizgi belirdi çok şükürinşallah bu sevinç size de nasip olsun
İnan bana da öyle burada sayfa yenileyip duruyorum vakit geçmiyor kendimi hiçbir şeyle oyalayamıyorumİnşallah vardır canım erken gebelik testlerini hep yanıltıcı diyorlar bende ondan dolayı arada kaldım hem çok mutluyum hep yine olmamıştır diyorum 2 gün beklemek çok zor geliyor şuan bana
Bu testin markası neydiKızlar resimde pek belli olmuyor gibi ama çıplak gözle bakınca silik bir çizgi var teste yanılma olabilirmi
Erkeklerde bu süreçte anlamıyorlar bizi bende öyle tel elimde sürekli araştrma yapıyorumİnan bana da öyle burada sayfa yenileyip duruyorum vakit geçmiyor kendimi hiçbir şeyle oyalayamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?