Kızlar acilll bakarmısınız gebelik testinde çok silik çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum

Sizinkide benimki gibi çok silikmi hangi testle yaptınız acaba

Sizinkide benimki gibi çok silikmi hangi testle yaptınız acaba
Days doctor ile yaptım benim daha gözle görünür sanırım ekliyorum görsel. Ama işte tek test yaptım ve adet günüme daha çok var o yüzden sabredip salı günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi testi alalım salı ilk idrarla yapalım

Eklentiler

• IMG_0427.webp
    21,2 KB · Görüntüleme: 551
  • D6AB4A19-5C5F-4AF2-8FD8-B08EB756D5D6.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 392
  • IMG_0429.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 376
Amin inşallah çok sağolun en iyisi heveslenmeden biraz daha bekleyip öyle test yapmak

Eklentiler

• IMG_0434.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 547
Ay evet seninki daha belirgin inşallah testler yanıltmıyordur bizi o zman salı günü testleri yapıp haber vereril birbirimize yumurtlamanı ovulasyon testiyle mi takip ettin sende canım

Ay evet seninki daha belirgin inşallah testler yanıltmıyordur bizi o zman salı günü testleri yapıp haber vereril birbirimize yumurtlamanı ovulasyon testiyle mi takip ettin sende canım
Yok kuzum ben yumurtlama vs hiç takip etmedim sarece hadi bu sefer korunmayalım diyerek bir kez serbest bıraktık o gün de uygulamada doğurganlık orta gösteriyormuş o yüzden aklıma takıldı kaldı acaba tuttu mu diye.. kahverengi bi lekelenmem oldu o yüzden test yaptım ama lekelenmem devam etmedi. İlişki üstünden 14 gün geçti benim bugün. Yumurtlama vs hiç bilmiyorum

Amin inşallah çok sağolun en iyisi heveslenmeden biraz daha bekleyip öyle test yapmak
Rica ederim insanın her gün test yapasi geliyor sizi çok iyi anlıyorum ama en güzeli beklemek. Ben adet günümü bekledim ve testte hemen pembe çizgi belirdi çok şükür inşallah bu sevinç size de nasip olsun

Regl 7 gün sonra gösteriyor uygulama. 18 ağustos yani 15inde tekrar test yapıp yine silik görünürse 16sı dayanamayıp kan vereceğim sanırım

Aslında biz de 7 gün dayansak mı acaba ya 4 gün dayanan 3 gün daha dayanır demi.. regl olursak da boşuna heveslenmemiş oluruz hem

İnşallah vardır canım erken gebelik testlerini hep yanıltıcı diyorlar bende ondan dolayı arada kaldım hem çok mutluyum hep yine olmamıştır diyorum 2 gün beklemek çok zor geliyor şuan bana

Peki adet gününüz ile yumurtlama ya da ilişkiye girme arası kaç gündür biliyor musunuz? Ben yumurtlama vs anlamıyorum da ilişkiye girdiğim günü biliyorum sadece belki öyle kıyas yaparım hiç anlamıyorjm bu süreci

İnşallah vardır canım erken gebelik testlerini hep yanıltıcı diyorlar bende ondan dolayı arada kaldım hem çok mutluyum hep yine olmamıştır diyorum 2 gün beklemek çok zor geliyor şuan bana
İnan bana da öyle burada sayfa yenileyip duruyorum vakit geçmiyor kendimi hiçbir şeyle oyalayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…