- 25 Ekim 2021
- 106
- 28
- 48
- 33
- Konu Sahibi evimhuzurum
-
Ne kürü uyguladın ? Bende bir macun yedim onunla yumurtladım yoksa polikistik var bendeBir şey söyleyeyim mi ben her gün kür uyguluyorum onun faydasını çok görüyorum yumurta rezervelerim azalmıştı çoğaldı ve yumurtam çatlamış
İncir ve havuç kürü incir yumurta olmasını havuç yumurtayı çatlatıyor inan mükemmel etkisi var ben 3 güne etkisini gördüm. Ama 1 ay içilecek hergünNe kürü uyguladın ? Bende bir macun yedim onunla yumurtladım yoksa polikistik var bende
Anladım cnm incirin faydalı olduğunu biliyorum ama denemedimİncir ve havuç kürü incir yumurta olmasını havuç yumurtayı çatlatıyor inan mükemmel etkisi var ben 3 güne etkisini gördüm. Ama 1 ay içilecek hergün
İncir 6 veya 7 adet yarım litre kaynayan arıtılmış suya ikiye bölüp at 15 dakika kaynayacak fazla değil havuçlarıda ayrı bir tencerede kaynayan arıtılmış suya dikkemesine kes 3 adet orta boy havuç dikkemesine kes parçalara böl kaynat 20 dakika sonra onları ocaktan al soğusun soğuduktan sonra bir şişede karıştır ikisinideİncir ve havuç kürü incir yumurta olmasını havuç yumurtayı çatlatıyor inan mükemmel etkisi var ben 3 güne etkisini gördüm. Ama 1 ay içilecek hergün
Ayrıca ikisini aynı anda kaynayma sakın kimyaları farklıAnladım cnm incirin faydalı olduğunu biliyorum ama denemedim
Bunu gün içinde tüket hergün yeni yapıcan amaAyrıca ikisini aynı anda kaynayma sakın kimyaları farklı
Yok ben kendi macunumdan çok memnunum sonuç negatif çıkmadan devam edicem kullanmaya çünkü yapıpta hamile kalan çok fazla inşallah şifa olurAyrıca ikisini aynı anda kaynayma sakın kimyaları farklı
Yap bu dediğimi faydasını göreceksin şaşıracaksınBunu gün içinde tüket hergün yeni yapıcan ama
O macun ne pekiYok ben kendi macunumdan çok memnunum sonuç negatif çıkmadan devam edicem kullanmaya çünkü yapıpta hamile kalan çok fazla inşallah şifa olur
Nihalin bahçesi diye bir sayfa var instagram da ordan sipariş ettim hayıt macunu bi incele istersen sayfayı çok problemli olanlar bile gebe kalmış mucizevi birşeyO macun ne peki
Hemen bakıcam bir umut bizim içinNihalin bahçesi diye bir sayfa var instagram da ordan sipariş ettim hayıt macunu bi incele istersen sayfayı çok problemli olanlar bile gebe kalmış mucizevi birşey
Tabi öyle ben aylar öncesinden biliyordum sayfayı ama almak geçen ay nasip oldu inan 12 gün fln kullandım anında lh yükseldi ve çatladı birde ilişki esnasında bir jel kullandım elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmışHemen bakıcam bir umut bizim için
Tabi öyle ben aylar öncesinden biliyordum sayfayı ama almak geçen ay nasip oldu inan 12 gün fln kullandım anında lh yükseldi ve çatladı birde ilişki esnasında bir jel kullandım elimizden geleni yaptık gerisi Allaha
Ben trendyol sayfasından aldım Nihalin bahçesi yaz aramaya direk o çıkar başka yok zaten kavanozun fotoğrafını da koyuyorum görselden tanırsınAllah'ım tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Kaç paraya aldın macunu? Ben çok görüyorum emin olamıyordum
Ben gördüm laboquick kaset test al yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım ben de 7 gün Kala laboquick kaset test ile öğrendim
Tamam canım yarın testi alıp tekrarlıyım inşallqh vardırBen gördüm laboquick kaset test al yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım ben de 7 gün Kala laboquick kaset test ile öğrendim
Çok teşekkür ederim canım hemen bakıyorumBen trendyol sayfasından aldım Nihalin bahçesi yaz aramaya direk o çıkar başka yok zaten kavanozun fotoğrafını da koyuyorum görselden tanırsın
İnşallah hamilesinizdir sizde testinizin resmi varmı acabaMerhaba cnm aynı bende senin gibi bekliyorum benimde o civarlar da ilk testte çok silik çizgi var gibi ama yinede bekle derim bizde 2 senedir istiyoruz bende sabırsızım ama beklemekten başka çare yok
Ben trendyol sayfasından aldım Nihalin bahçesi yaz aramaya direk o çıkar başka yok zaten kavanozun fotoğrafını da koyuyorum görselden tanır
Günde kaç sefer yiyoruzBen trendyol sayfasından aldım Nihalin bahçesi yaz aramaya direk o çıkar başka yok zaten kavanozun fotoğrafını da koyuyorum görselden tanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?