Kızlar acilll bakarmısınız gebelik testinde çok silik çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum

İncir ve havuç kürü incir yumurta olmasını havuç yumurtayı çatlatıyor inan mükemmel etkisi var ben 3 güne etkisini gördüm. Ama 1 ay içilecek hergün
İncir 6 veya 7 adet yarım litre kaynayan arıtılmış suya ikiye bölüp at 15 dakika kaynayacak fazla değil havuçlarıda ayrı bir tencerede kaynayan arıtılmış suya dikkemesine kes 3 adet orta boy havuç dikkemesine kes parçalara böl kaynat 20 dakika sonra onları ocaktan al soğusun soğuduktan sonra bir şişede karıştır ikisinide

Hemen bakıcam bir umut bizim için
Tabi öyle ben aylar öncesinden biliyordum sayfayı ama almak geçen ay nasip oldu inan 12 gün fln kullandım anında lh yükseldi ve çatladı birde ilişki esnasında bir jel kullandım elimizden geleni yaptık gerisi Allaha kalmış

Allah'ım tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Kaç paraya aldın macunu? Ben çok görüyorum emin olamıyordum

Allah'ım tez zamanda hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah
Kaç paraya aldın macunu? Ben çok görüyorum emin olamıyordum
Ben trendyol sayfasından aldım Nihalin bahçesi yaz aramaya direk o çıkar başka yok zaten kavanozun fotoğrafını da koyuyorum görselden tanırsın

Eklentiler

• 16917757725493135051628677961470.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 75
Ben gördüm laboquick kaset test al yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım ben de 7 gün Kala laboquick kaset test ile öğrendim

Ben gördüm laboquick kaset test al yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım ben de 7 gün Kala laboquick kaset test ile öğrendim
Tamam canım yarın testi alıp tekrarlıyım inşallqh vardır

Merhaba cnm aynı bende senin gibi bekliyorum benimde o civarlar da ilk testte çok silik çizgi var gibi ama yinede bekle derim bizde 2 senedir istiyoruz bende sabırsızım ama beklemekten başka çare yok
İnşallah hamilesinizdir sizde testinizin resmi varmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…