- 10 Nisan 2023
- 57
- 11
- 3
- 26
- Konu Sahibi evimhuzurum
-
Vanu erken gebelik testi yeni çıkmış galiba bende bilmediğim test markası olunca emin olamadmBu testin markası neydi
Aynen öyle ben hiç söylemedim bile silik çizgi var falan diye hatta test yaptığımdan bile haberi yokErkeklerde bu süreçte anlamıyorlar bizi bende öyle tel elimde sürekli araştrma yapıyorum
Kan ver canım benimde böyleydi pazartesi kan verdim varmış aslında 2 gün sonra değerim düştü erken düşük olmuşKızlar resimde pek belli olmuyor gibi ama çıplak gözle bakınca silik bir çizgi var teste yanılma olabilirmi
Benim eşiminde yok hatta ben keseyi görene kadar söylemiycem çünkü bundan önce iki kimyasal gebeliğim oldu bu sefer kese resmiyle söyluycemAynen öyle ben hiç söylemedim bile silik çizgi var falan diye hatta test yaptığımdan bile haberi yok
Kan ver canım benimde böyleydi pazartesi kan verdim varmış aslında 2 gün sonra değerim düştü erken düşük olmuş
Siz adete kaç gün kala test yapmıştınız acaba benimde daha önce iki kere kimyasalım oldu çok ypratıcı hevesin kursağında kalıyorKan ver canım benimde böyleydi pazartesi kan verdim varmış aslında 2 gün sonra değerim düştü erken düşük olmuş
Birde hangi gebelik testi ile yapmistinizKan ver canım benimde böyleydi pazartesi kan verdim varmış aslında 2 gün sonra değerim düştü erken düşük olmuş
ıncı haftada görünüyor canımBenim eşiminde yok hatta ben keseyi görene kadar söylemiycem çünkü bundan önce iki kimyasal gebeliğim oldu bu sefer kese resmiyle söyluycem
Adeti 1 hafta geçince görnuyorKese kaç
ıncı haftada görünüyor canım
TeşekkürlerAdeti 1 hafta geçince görnuyor
Merhaba benimde böyle silik çıktı ve adetime 5 gün var daha acaba hamile miyim bilemedim sol tarafımda eğilip kalkarken acımalar oluyorDays doctor ile yaptım benim daha gözle görünür sanırım ekliyorum görsel. Ama işte tek test yaptım ve adet günüme daha çok var o yüzden sabredip salı günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi testi alalım salı ilk idrarla yapalım
Merhaba cnm aynı bende senin gibi bekliyorum benimde o civarlar da ilk testte çok silik çizgi var gibi ama yinede bekle derim bizde 2 senedir istiyoruz bende sabırsızım ama beklemekten başka çare yokOvulasyon testiyle yumurtlamayı takip etmiştim yumurtlamamın 9 günü bugün biliyorum çok erken ama 3 senedir bunu bekliyorum inşallah teste yanılma yoktur
İnan ben de hiç bilmiyorum en güzeli adet gününü beklemekMerhaba benimde böyle silik çıktı ve adetime 5 gün var daha acaba hamile miyim bilemedim sol tarafımda eğilip kalkarken acımalar oluyor
Merhaba cnm bende öyle belirtiler yaşıyorum daha önce adet olmadan önce hiç belirtim olmazdı ilk defa böyle kasık ağrısı arada gelip gidiyor .Ama şöyle de birşey diyorlar yumurtlamadan sonra vücut kendini hamile kalacakmış gibi hazirliyormus onun için bu belirtiler oluyormuş ama bana biraz saçma geldi ozaman ben hiç yumurtlamıyormuydum bu zamana kadar da benim belirtiler hiç olmadıMerhaba benimde böyle silik çıktı ve adetime 5 gün var daha acaba hamile miyim bilemedim sol tarafımda eğilip kalkarken acımalar oluyor
Valla kendimi çözemedim yazılanlara bakıyorum internetten kendime bakıyorum kafam iyice karıştı birazdan test bir daha alıcam ve sabah yapıcam bu sefer bakalım ne çıkacakMerhaba cnm bende öyle belirtiler yaşıyorum daha önce adet olmadan önce hiç belirtim olmazdı ilk defa böyle kasık ağrısı arada gelip gidiyor .Ama şöyle de birşey diyorlar yumurtlamadan sonra vücut kendini hamile kalacakmış gibi hazirliyormus onun için bu belirtiler oluyormuş ama bana biraz saçma geldi ozaman ben hiç yumurtlamıyormuydum bu zamana kadar da benim belirtiler hiç olmadı
Herkeste farklı belirti gösteriyor,bide belirtileri okuyunca sanki psikolojik olarak vücudunda onu yaşıyorsun gibi .sanırım çok istediğimizden oluyor bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana daValla kendimi çözemedim yazılanlara bakıyorum internetten kendime bakıyorum kafam iyice karıştı birazdan test bir daha alıcam ve sabah yapıcam bu sefer bakalım ne çıkacak
Yumurtlama günü son adete göre 13. Veya 14. Gün oluyor, son adetin 30. Günunde kaset testte öğrendim ben. Yumurtlama zamanı öğrenmek için ovulasyon testi kullanabilirsinizPeki adet gününüz ile yumurtlama ya da ilişkiye girme arası kaç gündür biliyor musunuz? Ben yumurtlama vs anlamıyorum da ilişkiye girdiğim günü biliyorum sadece belki öyle kıyas yaparım hiç anlamıyorjm bu süreci
Bir şey söyleyeyim mi ben her gün kür uyguluyorum onun faydasını çok görüyorum yumurta rezervelerim azalmıştı çoğaldı ve yumurtam çatlamışİnan ben de hiç bilmiyorum en güzeli adet gününü beklemek
İnşaallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsinHerkeste farklı belirti gösteriyor,bide belirtileri okuyunca sanki psikolojik olarak vücudunda onu yaşıyorsun gibi .sanırım çok istediğimizden oluyor bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da
En güzeli, yoksa regl olunca çok büyük hayal kırıklığı oluyorAslında biz de 7 gün dayansak mı acaba ya4 gün dayanan 3 gün daha dayanır demi.. regl olursak da boşuna heveslenmemiş oluruz hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?