Kızlar acilll bakarmısınız gebelik testinde çok silik çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum

Kan ver canım benimde böyleydi pazartesi kan verdim varmış aslında 2 gün sonra değerim düştü erken düşük olmuş

Kan ver canım benimde böyleydi pazartesi kan verdim varmış aslında 2 gün sonra değerim düştü erken düşük olmuş
Siz adete kaç gün kala test yapmıştınız acaba benimde daha önce iki kere kimyasalım oldu çok ypratıcı hevesin kursağında kalıyor

Ben gördüm laboquick kaset test al yarın sabah ilk idrarla tekrarla canım ben de 7 gün Kala laboquick kaset test ile öğrendim

Merhaba benimde böyle silik çıktı ve adetime 5 gün var daha acaba hamile miyim bilemedim sol tarafımda eğilip kalkarken acımalar oluyor

Ovulasyon testiyle yumurtlamayı takip etmiştim yumurtlamamın 9 günü bugün biliyorum çok erken ama 3 senedir bunu bekliyorum inşallah teste yanılma yoktur
Merhaba cnm aynı bende senin gibi bekliyorum benimde o civarlar da ilk testte çok silik çizgi var gibi ama yinede bekle derim bizde 2 senedir istiyoruz bende sabırsızım ama beklemekten başka çare yok

Merhaba benimde böyle silik çıktı ve adetime 5 gün var daha acaba hamile miyim bilemedim sol tarafımda eğilip kalkarken acımalar oluyor
Merhaba cnm bende öyle belirtiler yaşıyorum daha önce adet olmadan önce hiç belirtim olmazdı ilk defa böyle kasık ağrısı arada gelip gidiyor .Ama şöyle de birşey diyorlar yumurtlamadan sonra vücut kendini hamile kalacakmış gibi hazirliyormus onun için bu belirtiler oluyormuş ama bana biraz saçma geldi ozaman ben hiç yumurtlamıyormuydum bu zamana kadar da benim belirtiler hiç olmadı

Valla kendimi çözemedim yazılanlara bakıyorum internetten kendime bakıyorum kafam iyice karıştı birazdan test bir daha alıcam ve sabah yapıcam bu sefer bakalım ne çıkacak

Valla kendimi çözemedim yazılanlara bakıyorum internetten kendime bakıyorum kafam iyice karıştı birazdan test bir daha alıcam ve sabah yapıcam bu sefer bakalım ne çıkacak
Herkeste farklı belirti gösteriyor,bide belirtileri okuyunca sanki psikolojik olarak vücudunda onu yaşıyorsun gibi .sanırım çok istediğimizden oluyor bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da

Yumurtlama günü son adete göre 13. Veya 14. Gün oluyor, son adetin 30. Günunde kaset testte öğrendim ben. Yumurtlama zamanı öğrenmek için ovulasyon testi kullanabilirsiniz

Herkeste farklı belirti gösteriyor,bide belirtileri okuyunca sanki psikolojik olarak vücudunda onu yaşıyorsun gibi .sanırım çok istediğimizden oluyor bunlar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bana da
İnşaallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…