Kızlar acilll bakarmısınız gebelik testinde çok silik çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum

Test bozuk mu sizce adetime 5-6 gün var belirtileri yaşıyorum

Eklentiler

• IMG_20230813_125539.webp
    74,3 KB · Görüntüleme: 129
  • IMG_20230813_125516.webp
    31 KB · Görüntüleme: 125
Canım ikinci kez test yaptım bata 4 kala çizgi koyulaşmıştı birazcık daha. Sonra tekrsr yapmadım bata 2 kaldı ama bugün ince bir sızı var karnımda umarım adet sancısı değildir
Kan vermeye gitmediniz mi yerleşme ağrısıdır belki de üzmeyin kendinizi çünkü bire bir aynı oluyor adet belirtileriyle gebelik belirtileri

Hanımlar testine bakııınn

Eklentiler

• ADD4707B-6BF6-4D02-989D-91AC92728EF4.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 111
Kan vermeye gitmediniz mi yerleşme ağrısıdır belki de üzmeyin kendinizi çünkü bire bir aynı oluyor adet belirtileriyle gebelik belirtileri
İnşallah öyledir kana gitmedim bat geçsin diye düşündüm yarın gitsem mi gitmesem mi kararsızım bat cuma günü uygulamaya göre ama döngüm sabit değil bazen 24 gün bazen 25 bazen 26 sürüyor bu ay 26 gün ara göstermiş uygulama

Tekrar test yapın evde daha da koyulaşmışsa endişelenmenizi gerektirecek bir durum yoktur

Bir şey söyleyeyim mi ben her gün kür uyguluyorum onun faydasını çok görüyorum yumurta rezervelerim azalmıştı çoğaldı ve yumurtam çatlamış
ben yarım litre hazır suda 8 inciri, yarım litre hazır suda 3 tane uzunlamasına doğranmış havucu 5 dk biri 20 dk biri kaynatıyorum. akşam taze yapıyorum kalanını sabah aç karnına işe gitmeden önce içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz doğru mu yapıyorum canım akşamda sütü kaynattım maydonoz ekledim 20 dk buharında durdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…