- 25 Ekim 2021
- 106
- 28
- 48
- 33
- Konu Sahibi evimhuzurum
-
Amin inşallahinşallah canım ptesi belli olur artık rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Tamam canimAmin inşallahBuraya da haber vermeyi unutma merak ederim
C çizgisi çıktığında genelde çalışır durumda oluyor test ama kaç damla döktün fazla kaçmış olabilir.Test bozuk mu sizce adetime 5-6 gün var belirtileri yaşıyorum
Selam sonuç çıkttımı canım?Tamam canim
Çıktı canım gebelik yokmuş herşey yolunda dedi ama hala edetim gelmedi dupbaston verdi onu içiyorum şimdiSelam sonuç çıkttımı canım?
Hayırlısı olsun inşallahÇıktı canım gebelik yokmuş herşey yolunda dedi ama hala edetim gelmedi dupbaston verdi onu içiyorum şimdi
Naptın canım varmı bı gelişmeTeşekkürler
Canım ikinci kez test yaptım bata 4 kala çizgi koyulaşmıştı birazcık daha. Sonra tekrsr yapmadım bata 2 kaldı ama bugün ince bir sızı var karnımda umarım adet sancısı değildirNaptın canım varmı bı gelişme
Kan vermeye gitmediniz mi yerleşme ağrısıdır belki de üzmeyin kendinizi çünkü bire bir aynı oluyor adet belirtileriyle gebelik belirtileriCanım ikinci kez test yaptım bata 4 kala çizgi koyulaşmıştı birazcık daha. Sonra tekrsr yapmadım bata 2 kaldı ama bugün ince bir sızı var karnımda umarım adet sancısı değildir
İnşallah öyledir kana gitmedim bat geçsin diye düşündüm yarın gitsem mi gitmesem mi kararsızım bat cuma günü uygulamaya göre ama döngüm sabit değil bazen 24 gün bazen 25 bazen 26 sürüyor bu ay 26 gün ara göstermiş uygulamaKan vermeye gitmediniz mi yerleşme ağrısıdır belki de üzmeyin kendinizi çünkü bire bir aynı oluyor adet belirtileriyle gebelik belirtileri
Tekrar test yapın evde daha da koyulaşmışsa endişelenmenizi gerektirecek bir durum yokturİnşallah öyledir kana gitmedim bat geçsin diye düşündüm yarın gitsem mi gitmesem mi kararsızım bat cuma günü uygulamaya göre ama döngüm sabit değil bazen 24 gün bazen 25 bazen 26 sürüyor bu ay 26 gün ara göstermiş uygulama
Gebelikte adete benzeyen agrı olur canım kan verseneCanım ikinci kez test yaptım bata 4 kala çizgi koyulaşmıştı birazcık daha. Sonra tekrsr yapmadım bata 2 kaldı ama bugün ince bir sızı var karnımda umarım adet sancısı değildir
Batımın geçmesini bekliyorum kuzum cuma bat günüm salı kan verebilrim çalıştığım için o günüm boş en erkenGebelikte adete benzeyen agrı olur canım kan versene
Sabah erken saatlerde alırlar canımÖğleden sonra kan alıyorlar mı sağlık ocağında bilmiyorum
Sabah işte oluyorumSabah erken saatlerde alırlar canım
Canım merhaba test markası neydi yaptığın baya olmuş ama buğdaydan cevap verir misinKızlar resimde pek belli olmuyor gibi ama çıplak gözle bakınca silik bir çizgi var teste yanılma olabilirmi
ben yarım litre hazır suda 8 inciri, yarım litre hazır suda 3 tane uzunlamasına doğranmış havucu 5 dk biri 20 dk biri kaynatıyorum. akşam taze yapıyorum kalanını sabah aç karnına işe gitmeden önce içiyorum siz nasıl yapıyorsunuz doğru mu yapıyorum canım akşamda sütü kaynattım maydonoz ekledim 20 dk buharında durdumBir şey söyleyeyim mi ben her gün kür uyguluyorum onun faydasını çok görüyorum yumurta rezervelerim azalmıştı çoğaldı ve yumurtam çatlamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?