- 25 Ekim 2021
- 106
- 28
- 48
- 33
- Konu Sahibi evimhuzurum
-
Günde iki kere sabah akşam aç karnına yiyordum benGünde kaç sefer yiyoruz acaba
Günde kaç sefer yiyoruz
Günde 2 kere sabah akşam yemeklerden yarım saat önce kendi tahta kaşığıyla 1 tane yiyordumGünde kaç sefer yiyoruz acaba
Günde kaç sefer yiyoruz
Peki faydasını gördün mü hamilelik var mı şimdiGünde iki kere sabah akşam aç karnına yiyordum ben
Günde 2 kere sabah akşam yemeklerden yarım saat önce kendi tahta kaşığıyla 1 tane yiyordum
Ben temmuzda aldım polikistik var bende daha 12 gün kullandım yumurtlama gördüm değerlendirdik beklemedeyim şuan.normalde doktor pcos da zor olur yumurtlama demişti ama bu macunla kısa sürede lh testiyle yakaladım gününü inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ama negatif bile olsa devam edicem kullanmaya çok etki bir macun 1 kavanoz 2 ay gidiyorPeki faydasını gördün mü hamilelik var mı şimdi
Çok teşekkür ederim tavsiyen için hayırlısıyla olur inşaallahBen temmuzda aldım polikistik var bende daha 12 gün kullandım yumurtlama gördüm değerlendirdik beklemedeyim şuan.normalde doktor pcos da zor olur yumurtlama demişti ama bu macunla kısa sürede lh testiyle yakaladım gününü inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ama negatif bile olsa devam edicem kullanmaya çok etki bir macun 1 kavanoz 2 ay gidiyor
Çizgiyi ben görüyorum. Umarım hatalı değildirKızlar resimde pek belli olmuyor gibi ama çıplak gözle bakınca silik bir çizgi var teste yanılma olabilirmi
Rica ederim İnşallah hepimize olur faydasıÇok teşekkür ederim tavsiyen için hayırlısıyla olur inşaallah
Umarım değildirÇizgiyi ben görüyorum. Umarım hatalı değildir
İnşaallah hayırlısıyla olur Allah kalbine göre versin inşaallahUmarım değildir
Rica ederim İnşallah hepimize olur faydasısonuç alırsak bu postun altına yazalım
İnşaallah hayırlısıyla olur Allah kalbine göre versin inşaallahAynen yazalımRica ederim İnşallah hepimize olur faydasısonuç alırsak bu postun altına yazalım
Canım bence bir kaç gün daha sabret ve yeniden yap bende bekliyorum çatlicam meraktan ama sabrediyorum zamanında tam sonuç alabilmek için sonra umutlaniyorum üzülüyorumKizlar bakarmisiniz çok belirsiz di renkleri test çevirince belli oldu ilk 5dakikada gördüm 2.cizgiyi sizce varmıdır
9gün gecikmem var canım p.tesi doktora gidicem zaten artikCanım bence bir kaç gün daha sabret ve yeniden yap bende bekliyorum çatlicam meraktan ama sabrediyorum zamanında tam sonuç alabilmek için sonra umutlaniyorum üzülüyorum
Normalde düzenlimidir adetin? Eğer öyleyse dediğin gibi kanda çıkabilir geç döllenme de olmuş olabilir9gün gecikmem var canım p.tesi doktora gidicem zaten artik
Bunda çizgi baya belliDays doctor ile yaptım benim daha gözle görünür sanırım ekliyorum görsel. Ama işte tek test yaptım ve adet günüme daha çok var o yüzden sabredip salı günü yapmayı planlıyorum. Pazartesi testi alalım salı ilk idrarla yapalım
Hangi kürleri uyguluyorsunBir şey söyleyeyim mi ben her gün kür uyguluyorum onun faydasını çok görüyorum yumurta rezervelerim azalmıştı çoğaldı ve yumurtam çatlamış
Havuç ve incir kürüHangi kürleri uyguluyorsun
TeşekkürlerHavuç ve incir kürü
İbrahim saraçoğlu incir havuç kürü yazarsan internette çıkıyor bence dene eminim bütün değerlerine doktorun şaşıracakTeşekkürler
Hayıt macunu mu iyi gelir bu mu pekiİbrahim saraçoğlu incir havuç kürü yazarsan internette çıkıyor bence dene eminim bütün değerlerine doktorun şaşıracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?