Kızlar acilll bakarmısınız gebelik testinde çok silik çizgi var gibi benmi yanlış görüyorum

Peki faydasını gördün mü hamilelik var mı şimdi
Ben temmuzda aldım polikistik var bende daha 12 gün kullandım yumurtlama gördüm değerlendirdik beklemedeyim şuan.normalde doktor pcos da zor olur yumurtlama demişti ama bu macunla kısa sürede lh testiyle yakaladım gününü inşallah hayırlısıyla sonuçlanır ama negatif bile olsa devam edicem kullanmaya çok etki bir macun 1 kavanoz 2 ay gidiyor

Çok teşekkür ederim tavsiyen için hayırlısıyla olur inşaallah

Kizlar bakarmisiniz çok belirsiz di renkleri test çevirince belli oldu ilk 5dakikada gördüm 2.cizgiyi sizce varmıdır

Eklentiler

• Screenshot_20230811-231434.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 236
Kizlar bakarmisiniz çok belirsiz di renkleri test çevirince belli oldu ilk 5dakikada gördüm 2.cizgiyi sizce varmıdır
Canım bence bir kaç gün daha sabret ve yeniden yap bende bekliyorum çatlicam meraktan ama sabrediyorum zamanında tam sonuç alabilmek için sonra umutlaniyorum üzülüyorum

fotorafta belli olmuyor eğer silik çizgi varsa yarin tekrar yap adetine 7 gun varmis daha çok erken inşallah pozitif görürsün)

Bunda çizgi baya belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…