- Konu Sahibi evimhuzurum
-
Valla hayıt macunu denemedim canım ama bu kürü yapıyorum hergün değerlerime doktorum şaşırdı yumurta rezervim 1 taneydi şimdi çoğaldı ve çatlamış bile bence dene zaten tadı harika ama birebir yap hergün taze olarak emin ol bana haklıymışsın diceksinHayıt macunu mu iyi gelir bu mu peki
Havuçunda mevsimi geçti nerde bulabilirim kiValla hayıt macunu denemedim canım ama bu kürü yapıyorum hergün değerlerime doktorum şaşırdı yumurta rezervim 1 taneydi şimdi çoğaldı ve çatlamış bile bence dene zaten tadı harika ama birebir yap hergün taze olarak emin ol bana haklıymışsın diceksin
Var her markette şokta Migros ta var manavlarda var izmirde misinHavuçunda mevsimi geçti nerde bulabilirim ki
Yok istanbulVar her markette şokta Migros ta var manavlarda var izmirde misin
Yani oralardada vardır ben izmirdeyim her manavda var bilmiyorum ama bi bak istersen ama bana sonra yazacaksın eminimYok istanbul
Baktım internetten varmışYani oralardada vardır ben izmirdeyim her manavda var bilmiyorum ama bi bak istersen ama bana sonra yazacaksın eminim
Havuç muBaktım internetten varmış
Evet a101 kapıda uygulamasında baktım paketli olarak varHavuç mu
Saraçoğlu muHavuç mu
İnciri ben internetten sipariş verdim geçenlerde kg 120 tl aydından geliyor gerçektende güzelmiş fiyatta iyiEvet a101 kapıda uygulamasında baktım paketli olarak var
Bu incirSaraçoğlu mu
İnciri ben internetten sipariş verdim geçenlerde kg 120 tl aydından geliyor gerçektende güzelmiş fiyatta iyi
Teşekkür ederim kürü adet bittikten hemen sonra ök kullamak gerekBu incir
Hayır şimdiden başla zamanı yok onun günlük yapcan taze taze yaptıktan sonra dolaba koy gün içinde bitir ben şimdi kaynatıyorum meselaTeşekkür ederim kürü adet bittikten hemen sonra ök kullamak gerek
Teşekkür ederim inşallah yanlış değildir testBunda çizgi baya belli
Normalde de düzensiz di ama bu kadar geç hiç olmamisti canım varsa eğer geç döllenme dır diye umut ediyorum gous ucu hasasiyetim hiç ecmedi meselaNormalde düzenlimidir adetin? Eğer öyleyse dediğin gibi kanda çıkabilir geç döllenme de olmuş olabilir
Adetime üç kaldı bakalım olduktan sonra başlarım olmasamda hayırlı haberler alırım inşallahHayır şimdiden başla zamanı yok onun günlük yapcan taze taze yaptıktan sonra dolaba koy gün içinde bitir ben şimdi kaynatıyorum mesela
İnşaallah hayırlısı olsun benimde adetime 4 gün var bakalım bekleyelim dedi doktorAdetime üç kaldı bakalım olduktan sonra başlarım olmasamda hayırlı haberler alırım inşallah
Hayırlısı olsun inşallahİnşaallah hayırlısı olsun benimde adetime 4 gün var bakalım bekleyelim dedi doktor
Bende aynı belirtiler var ama daha adete de var o yüzden bekliyorum .ama sen kan ver bence varsa kesin çıkar.İnşalllllllll çıkar mutlu haberi alırsınNormalde de düzensiz di ama bu kadar geç hiç olmamisti canım varsa eğer geç döllenme dır diye umut ediyorum gous ucu hasasiyetim hiç ecmedi mesela
Bende aynı belirtiler var ama daha adete de var o yüzden bekliyorum .ama sen kan ver bence varsa kesin çıkar.İnşalllllllll çıkar mutlu haberi alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?