Kızlar acilll bi akıl verin cıkmazdayımm

zzyel

Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
69
0
6
Bolu
ben eşimden ayrıldım yaklasık 1 sene oluyor cok zor dönemden gectım onun ayrılır ayrılmaz bı kac bırlıktelıgını duydum buı benı dahada uzdu neyse iyi kotu kendımı toparlamıştım biriyle tanıstım okadar alıştık kı birbirimize gece gunduz konusuyorduk benı sevdıgını soyluyordu samımıydı ailesıne falanda soyledı ancak ailesi tokatta çiftçilikle ugrasan normal bi aileydı tek sorunumuz benım evlenıp ayrıldıgımı bılmemesıydı soyleyemedım onu kaybetmekten korktum sımdı dıceksınız kı bunda ne var kendısi bana bunu en basta soylemıstı evlenecegı kışı bakıre degılse askından olsede olmazmıs dar cerceveliyım ben yetısme tarzım bu dedı bende bakıreyım dedım ama ben en sonunda soyledım tabıkı bıttı ( ama ben cok acı cekıyorum bılıyorum benı sevıyo hala ama ondan haber alamamak cok zor ve benım piskolojım okadar bozuldukı sankı ben noksan mışım gıbı hıssedıyorum insanlık halı herkesın basına gelebılır ben bunu ona anlatamadım kendı kız kardeslerıde var ama bıttı netıcede bılemıyorum bi akıl verın facede sureklı bırbırımıze gonderme olarak kapak fotografı yapıoruz ama nereye kadar sonu yok olmaZ GIT DEDI BANA sırf ondan soguyum dıye arkadaslık sıtelerınde gezıyo gecen dayanamadım aradım sordum ben bole yaptıkca sen benden daha cok nefret edıyosun benden tıksın benden sogu dıyo bu nedemek ya

sen dost hayatı yasayıpda o bekareti kaybetmedin ki öyle bile olsa onu ilgilendirmez her insan kendi namusundan sorumludur kimse seni o şekilde sorgulayamaz ama o en başından söylemiş böyle birini istemediğini yalan söyleyerek hatayı en başında yapmışsın.ama sana şunu söyleyim evlenmip ayrılmak asla kötü bişe değil.şKendini eksik hissetmene gerek yok

aynene bende bunu ona soyledım telımle duvagımla evlenıp ayrıldım kotu bıse yapmadım kabul edeezmış nasıl bı dusunce bu benım kalbım kadar temızını iyisını bulcak mı kestırıp attı

eğer bi gün kendide evlenip boşanırsa ve tekrar evleneceği zaman evleneceği kadın ben boşanmış adam istemiyorum dediğin de ne hissetiğini çok iyi anlayacaktır.. ama diyorum ya keşke en başından söyleseydin doğruyu bu kadar aşık olup bağlanmazdın en azından

cok buyuk konusuyor kendı asla evlenmezmıs evlenırsede bosanmazmıs ama en son asla evlenemem dedı kızların hepsi boyle dedı benı herkesle bır tuttu ikimizde baglanmıştık bıttı sımdı benı engelle faceden senı asla gormeyım dedı benı hıc gormeyınce unutucak mı nıye boyle yapıyor

Bu zihniyette birini kaybettiğinize üzülmeyin bence. Evlenip ayrılmak namussuzluk değil. Kendinizi eksik görmeyin, ezdirmeyin.

Aslında en baştan söyleseydiniz keşke bu utanılacak birşey değil ki saklamanız hata olmuş. Ben sizin yerinizde olsam beni istemeyeni ben hiç istemem. Bütün iletişimimi keserim. Gönderme falan da yapmam ki umrumda olmadığını anlasın.

mercani haklısın ama elim varmıyo engellemeye benı unutmasını ıstemıyorum hıc gormeyınce unutur hemde bnede onu goremem kendı var gucunle uzaklaş bu asktan dedı nıye bole konusuyosun dedım bole benden sogursun dıyor nasıl kolay bukadar severken vazgecmek nasıl uye olur arkadaslık sıtelerıne

büyük konuşmamak lazım çünkü bnm gördüğüm o konuştuğun şeyi yaşamadan ölmüyosun

Sevmiyor sizi,sevseydi umurunda olmazdı "zar" dediği şey.
İki bacak arasında ki zar değil beyinde ki zar önemli olan.
"Benden nefret et,tiksin vs.." demesi tamamen hikaye..aklınca duygusal oynuyor,nedeni ise sizi cepte tutmak istemesi.
Yapman gereken tek şey face den telden ne varsa artık onu silmen.

Anlıyorum seviyorsun acı çekiyorsun ama bu gibi durumlarda devreye mantığı sokmak lazım. O seni istemiyor açık açık söylemiş istemediğini. Böyle onu takip ederek göndermeler yaparak sadece kendini üzersin.

Daha ne desin adam uzaklaş benden demiş. Hiç açık kapı bırakmamış.

keşke en başından söyleseymişsin. adamın görüşü dar evet ama o dürüst davranmış ve kriterlerini söylemiş, sense çok büyük bir gerçeği saklamışsın onca zaman.
boşanmış olman değil ama bunca zaman onu kandırmış olman ayrılık sebebi zaten......

cevremdekı cogu kısı sızın soyledıgınız soyluyor tahmınım ailesınden cekınıyor ama benım nekadar ii biri oldugumu kendıde bılıyordu benı neden cepte tutsun kı olmaz dedıgı olmazmıs bana gel demezmıs desede sonu olmazmıs oda onan yakısmazmıs

kandırmıs olmam degıl gecmısımız mıs ayrılıga engel bu kadar umursamaz olması bı anda kestırıp atması zoruma gıden dunyalar kadar seven bır cumlemle benden vazgecıyor

Sizi gerçekten seviyor olsaydı evlenip boşanmış olmanızı sorun etmezdi demekki sizi gerçekten sevmiyor sizde kendini hayatınıza bakın sizi terk edip giden bir adamın arkasından acı çekmeyin.

Diyelim ki pişman oldu ve sizinle barışmak istedi sakın kabul etmeyin bugun sizi terk edip giden birisi sizinle barışınca bunu hep başınıza kalkar dua edin gerçek yüzünü erken görmüşsünüz.

bekaret manyaklarına sormak lazım sen bakirmisin diye

hıc acık kapı bırakmadı ama bu kadar kolaymı vazgecmek ? benım neden hala bı umudum var oda tabı bunu bılıyo aslında oda istiyorda mantıklı dusunuyor sadece

kandırmıs olmam degıl gecmısımız mıs ayrılıga engel bu kadar umursamaz olması bı anda kestırıp atması zoruma gıden dunyalar kadar seven bır cumlemle benden vazgecıyor

niye sakladın durumunu. taa en başından arkasında dursaydın dimdik boşanmış olmanın, şimdi kendini kandırılıp bir köşeye atılmış hissetmeyecektin.
ta ozaman durum bu, istemiyorsan kapı orda der, onu küçük dünyasına yollardın.....

senın bır sucun yok dedı bana sadece kabul edemem cercevem dar dedı zaten kalkar basıma dedıgınız gıbı cunku bana ole bırıyle evlenırsem hep aklıma gelır sogurum dıyodu bn naptım bunu hakedecek ya kendıde gecmısınde her boku yemiş kızla erkek bır degılmiş

haklısınız dıyemedım işte bana sen kendı egonu tatmın etmek ıcın demedın dedı cok agrıma gıttı ne demek bu

büyük konuşmamak lazım çünkü bnm gördüğüm o konuştuğun şeyi yaşamadan ölmüyosun

ever canım yasamadan ölmuyosun kendı kız kardesıde velı aynı duruma o dusrse ayıplancak bısey olmadıgını gorur allah ahavale ettım ben ama sanmasın kı karsısına cıkacagı kızlar benım kadar durust olacak ve tertemız olacak sanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…