o zaman çok sevmedi diyelim. yani mantığı aşkından daha baskın bir arkadaş evet...
diyorum ya neden neden diyip kafayı yiyeceğine onun seni tek kalemde sildiği gibi sen de sil at.
senin onu sevdiğin kadar sevmiyor seni, yine birlikte olsanız bile yine seni üzer bu adam. yazık değil mi sana. zaten talihsiz bir evlilik yapmışsın, boşver yoluna bak. seni sevmeyen, sana değer vermeyen birini bekleme....
Ben eski erkek arkadasini hakli buldum. Sana en bastan bunu soylemis. Ayrica bakire kiz istemek kendi tercihidir.
Ben evlenmeden once bakireydim ve esimin de bakir olmasini tercih ettim (tabi burada esimin beyanina guvenmek zorunda kaldim, malum zar bir tek bizde :))
Belki eski erkek arkadasin da bakirdir ve kendisi gibi birini istiyordur.
Sakin yanlis anlama eger kendisinin de onceden iliskileri olduysa ve buna ragmen bakire kiz istiyorsa hayvanin onde gideniymis ve iyi ki kurtulmussun ondan ama diger turlu suclayamazsin bence bakire istiyor diye.
Ayrica bastan yalan soylemeniz de basli basina bir ayrilik sebebi onu da soyleyeyim.
aynen katılıyorum arkadaşıma. seven böyle yapmaz. bak sana ne söyleyeceğim gitmek istiyorsa bırak gitsin. Unutursun biraz acıtır ama mutlaka unutursun
eşini zorda olsa acıda olsa unuttun yada unutmak zorundasın. ben şu an düşünüyorum ölüm bile unutuluyor. yaşam devam ediyor.
karşına neler çıkacak. benim bir arkadaşım vardı eşinden ayrıldı. arkadaş olduğu erkeklere eşinden ayrıldığını söyledi. ve bekar biri onu o haliyle olduğu gibi içini ruhunu sevdi kabullendi. Şu an 6 yıllık evliler 1 çocukları var ve çok mutlular
sende mutlu olursun bana inan. karşına helal süt emmiş bir çıkar mutlaka. birde illa bekar olacak deil. eşinden ayrılan iyi ama eşiyle uyuşamamış biri seninle pekala uyuşabilir. onla yıldızları barışmaz senle uyumlu bir evlilik sürdürebilir.
umudunu kaybetme birde yaşını merak ettim
mutluluklar
Acımasızca olacak ama suç sende sana baştan ifade etmiş sen de ona yalan söylemişsin şimdi aglayıp sızlanmamın alemi yok..Ben sevsemde aşkımdan gebersemde istemem demiş adam..
Yani size sevsemde bir kalemde silerim gözüm görmez diye beyanat vermiş zaten neyin hesabını yapıyorsunuz ki ?
Ha ikinci diğer konu ise sana resmen iş atıyor bu adam...
Dramatik bir hale büründürüyor olayı bilgin olsun..Uzak durmak isteyen adam sil beni engelle beni bıdı bıdı bıdı etmez..Siler ve önüne bakar..
Şuan sana nasıl bakıyor en azından bana göre şöyle ''Bu kadın nasılsa evlendi boşandı,bakirelik konusunda yatsam kalksam da bir şey olmaz,nasılsa ısrarcı '' kendi kaşındı bir de ben kaşıyayım der bilgin olsun ! Olmayacak şey değil yani bırak herkes kendi yoluna gitsin..Aşktan ölmezsin korkma :)
kendısı gecmısınde her haltı yemıs dusundugunuz herseyı ama kızla erkek bır degılmış ama allahın bı hıkmetı kı etme bulma dunyası hayatınada hep oyle kızlar gırecek
arkadaşlarında dediği gibi sizi sevmemiş bu kişi, sizin de ona en baştan doğruyu söylemeniz gerekiyordu ki bu şekilde ikiniz arasında da bağlılık olmadan bu iş biterdi...
sizi istemeyen adamı istemeyin sizde.
biz boşanan kadınlar kötü bir şey yapmadık Allaha çok şükür, herşey alın yazısı kader bunu değiştiremeyiz hiç birimiz..
siz onun arkasından gitmeyin, onun üstüne düştükçe oda kendini bulunmadık hint kumaşı falan sanacak..
o yapamıyormus engelleyemıyormus o yuzden sen yap dıyor banabirde deıdgın gıbı ısrar ettıkce kullanırım dıcek amam ben bunu sanan yapamam dıyor duygularını bı cözemedım kı
iyi de sen böyle bir haltı yiyen ve akabinde sana bâkire kız istereeeem haaaa değilsen baştan bileyim diyen bir hanzoyu nasıl sevdin onu anlamadım...
Yani adam sana seni istemem derken iyiydi ondan başka erkek yoktu sevilecek neredeyse yeryüzünde nasıl ki sana olan zihniyeti canını acıttı birden adam kötü oldu..
Yani zaten adamın mayası belli daha ne bekliyordun ?
Bazen şu kızları anlamak hakketen zor ha.
evet gırıyo sordugumdada kafayı yemeemk için yapıyormus nasıl elı varır nasıl konusur anlamıyorum
Ya güzelim,bak baişından kötü bir evlilik geçmiş.Biraz daha aklıselim düşünüp,ona göre temkinli adım atman gerekir hayata karşı.Baştan yalan söylemek bakireyim demek yani bunu kendine yakışıtrabildin mi.Utanılacak birşey mi ki sakladın.Hadi sakladın,sonra söyledin,adam baştan aşağı buram buram cehalet kokuyor.Sen bu insandan ne bekliyorsun.Bu zihniyetteki biri seni ne kadar mutlu eder.Yani ayrıldın da ölmezsin ya.Bırak ya,seni lekeli gören bir insanı bu kadar yüceltme.Koşma peşinden.Seni istemeyeni hiç isteme.Ya bu adam senle evlenmeyi istese nolur.Kafa yapısıyla ezik yaşar ve yeniden boşanırsın.Kurtulmuşsun işte.
İnandın mı allasen bu komik ezildim büzüldüm yalanına ?
Neymiş ? Sana bunu yapazmış ! Yokyeaaaağ !
Sil at hayatından..Oturmuş birde yasını tutuyorsun yahu..
Bildigin ayının insan hali bu ! Ne gereği var kendini bu kadar heba etmenin ??
Değer mi soruyorum ? O kadar değersiz misin sen ?
Adama resmen bulunmaz Bursa kumaşı mualemesi etmişsiniz...
Beyin zarı iğfal edilmiş bu adamın ! Düşüncesini mıncırdığımın mahlukatı
Keşke en başında daha herşey yerine oturmadan gerçeği söyleseymişsin. Evet ondan saklaman kötü olmuş. Bence kendini üzmemek için onu takip etmeyi ve aramayı bırakmalısın. Düşünsene o bu durumunu asla kabul etmeyecek ki üstelik sen gayet nermal bişey yaşamışsın ve bitmiş. Ne kadar psikolojini bozmuştur sevdiğin adamın seni sırf bu yüzden bırakması kimbilir.
İkiniz içinde en doğrusu ve mantıklısı. senin iletişimini tamamen koparman bence
bi tarafları kalktı zaten iyce merak etme gıt ararmasorma engelle deyıp duruyor elımı ayagımı cekeyım bnden haber alamasında bak gor o arar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?