Kızlar acilll bi akıl verin cıkmazdayımm

evet mantıgı askından daha baskın kendıne onu kural yapmış ve o kuralı bozamıyor neden neden dıye kafayı yemekten yoruldum gercekten

kendısı gecmısınde her haltı yemıs dusundugunuz herseyı ama kızla erkek bır degılmış ama allahın bı hıkmetı kı etme bulma dunyası hayatınada hep oyle kızlar gırecek

Acımasızca olacak ama suç sende sana baştan ifade etmiş sen de ona yalan söylemişsin şimdi aglayıp sızlanmamın alemi yok..Ben sevsemde aşkımdan gebersemde istemem demiş adam..

Yani size sevsemde bir kalemde silerim gözüm görmez diye beyanat vermiş zaten neyin hesabını yapıyorsunuz ki ?

Ha ikinci diğer konu ise sana resmen iş atıyor bu adam...

Dramatik bir hale büründürüyor olayı bilgin olsun..Uzak durmak isteyen adam sil beni engelle beni bıdı bıdı bıdı etmez..Siler ve önüne bakar..

Şuan sana nasıl bakıyor en azından bana göre şöyle ''Bu kadın nasılsa evlendi boşandı,bakirelik konusunda yatsam kalksam da bir şey olmaz,nasılsa ısrarcı '' kendi kaşındı bir de ben kaşıyayım der bilgin olsun ! Olmayacak şey değil yani bırak herkes kendi yoluna gitsin..Aşktan ölmezsin korkma :)

yasım 24 canım evet zor bır evlılık gecırdım ustune bıde boyle bırakılmak cok acı verdi ins cıkar karsıma canım dıleklerın için cok sagol nasıl unutucam bılmıorum elımde olmadan bakıyorum duvarına

o yapamıyormus engelleyemıyormus o yuzden sen yap dıyor bana birde deıdgın gıbı ısrar ettıkce kullanırım dıcek amam ben bunu sanan yapamam dıyor duygularını bı cözemedım kı

kendısı gecmısınde her haltı yemıs dusundugunuz herseyı ama kızla erkek bır degılmış ama allahın bı hıkmetı kı etme bulma dunyası hayatınada hep oyle kızlar gırecek

iyi de sen böyle bir haltı yiyen ve akabinde sana bâkire kız istereeeem haaaa değilsen baştan bileyim diyen bir hanzoyu nasıl sevdin onu anlamadım...

Yani adam sana seni istemem derken iyiydi ondan başka erkek yoktu sevilecek neredeyse yeryüzünde nasıl ki sana olan zihniyeti canını acıttı birden adam kötü oldu..

Yani zaten adamın mayası belli daha ne bekliyordun ?

Bazen şu kızları anlamak hakketen zor ha.

Ya güzelim,bak baişından kötü bir evlilik geçmiş.Biraz daha aklıselim düşünüp,ona göre temkinli adım atman gerekir hayata karşı.Baştan yalan söylemek bakireyim demek yani bunu kendine yakışıtrabildin mi.Utanılacak birşey mi ki sakladın.Hadi sakladın,sonra söyledin,adam baştan aşağı buram buram cehalet kokuyor.Sen bu insandan ne bekliyorsun.Bu zihniyetteki biri seni ne kadar mutlu eder.Yani ayrıldın da ölmezsin ya.Bırak ya,seni lekeli gören bir insanı bu kadar yüceltme.Koşma peşinden.Seni istemeyeni hiç isteme.Ya bu adam senle evlenmeyi istese nolur.Kafa yapısıyla ezik yaşar ve yeniden boşanırsın.Kurtulmuşsun işte.

kendını hınt kuması sandı zaten canım o askımdan olen adam gıttı senı istemıyorum gıt dıye yalvaran bırı geldı onu tanıyamıyorum nıye boyle yapıyosun dedıkcede benden nefre et dıye dıyo

o yapamıyormus engelleyemıyormus o yuzden sen yap dıyor bana birde deıdgın gıbı ısrar ettıkce kullanırım dıcek amam ben bunu sanan yapamam dıyor duygularını bı cözemedım kı

İnandın mı allasen bu komik ezildim büzüldüm yalanına ?

Neymiş ? Sana bunu yapazmış ! Yok yeaaaağ !

gercekten hanzo dedıgın gıbı :) kendıde dıyodu bn her haltı yedım kalktım bakıre kız istıyorum dıye ama oyle olmalıymış yoksa olmazmıs tamam sıze soz engellıyorum cıkıcak hayatımdan tamamn emınım engellemem daha cok yakıcak canını

evet gırıyo sordugumdada kafayı yemeemk için yapıyormus nasıl elı varır nasıl konusur anlamıyorum

Onların elleri heryere varır, herşeye. Beyinlerinde zar yok bunların.

haklısın ama o kadar alıştım kı ona solersem gıder dıye dıyemedım ve acık acık dedım baska bı sebeptende ayrılırdım amam bn bunu yapmadım sımdı onne gelen kızla konusması sırf soguyum dıyeymş varmı bole bısey

Keşke en başında daha herşey yerine oturmadan gerçeği söyleseymişsin. Evet ondan saklaman kötü olmuş. Bence kendini üzmemek için onu takip etmeyi ve aramayı bırakmalısın. Düşünsene o bu durumunu asla kabul etmeyecek ki üstelik sen gayet nermal bişey yaşamışsın ve bitmiş. Ne kadar psikolojini bozmuştur sevdiğin adamın seni sırf bu yüzden bırakması kimbilir.

İkiniz içinde en doğrusu ve mantıklısı. senin iletişimini tamamen koparman bence

Sil at hayatından..Oturmuş birde yasını tutuyorsun yahu..

Bildigin ayının insan hali bu ! Ne gereği var kendini bu kadar heba etmenin ??

Değer mi soruyorum ? O kadar değersiz misin sen ?

Adama resmen bulunmaz Bursa kumaşı mualemesi etmişsiniz...

Beyin zarı iğfal edilmiş bu adamın ! Düşüncesini mıncırdığımın mahlukatı

bi tarafları kalktı zaten iyce merak etme gıt ararmasorma engelle deyıp duruyor elımı ayagımı cekeyım bnden haber alamasında bak gor o arar

herkes evlenip boşanır belkide o da bigün evlenip boşanıcak yada eşi vefat edicek cocukla ortada kalıcak Allah bilir...ancak bence evlilikte herkes eşit olmalı kadın evlenip boşanmıssa erkek devlenip bosanmıs olmalı...erkek bekar ise kadında bekar olarak evlenmeli...sonradan cok sorun cıkar...gün gelir erkek milleti sinirlenince cok çirkinleşir başına kakar...bence sende kendine göre birini bul

aynene canım sırf bu yuzden bıtmesı cok acı onca ask sevgı bı zara baglı arama sorma dıyebılıyor bır kalemde tamam bnı kandırdı dıye dusunuyor olabılırde onun bu yaptıgı tutum onuda pek haklı cıkarmıyor

bi tarafları kalktı zaten iyce merak etme gıt ararmasorma engelle deyıp duruyor elımı ayagımı cekeyım bnden haber alamasında bak gor o arar

Bak hala beklenti içindesin yine bir yanlışın eşiğindesin kaçarak uzaklaşmak yerine beyni kendisini terketmiş insanlar gibi haraket ediyorsun yapma bunu kendine..

Haber alamasın evet onunla alakalı herşeyi yok et evet..Ama onun seni merak edip ardına düşmesi için değil...Kendin için..

Ha diyelim birşeyler geveliyor sana vereceğin güzel cevap şu ona ''Ben de bâkir erkek arıyorum ''

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…