Kızlar acilll bi akıl verin cıkmazdayımm

haklısınız dıyemedım işte bana sen kendı egonu tatmın etmek ıcın demedın dedı cok agrıma gıttı ne demek bu

bilemem ama şöyle düşünmüş olabilir,
sen boşandın ama bak bekar erkekler benimle birlikte oluyor diye mi egonu tatmin ettin diye düşünüyor olabilir.
kendini nimetten sanıyor ya.
ama ben yine aklımdan geçeni söylüyorum. bunu daha iş ciddiye binerken söylücektin hatanın 100 de 60 sende.
düşünssene sen de illa ki anne olmak istesen ve çıktığın adam kısır olduğunu senden saklasa ne düşünürsün???
yani adam evet çook dar görüşlü ama kriteri o, napacaksın
boşver yoluna bak. zaten bu saatten sonra sizin ki sağlıklı yürümez. hayatından çıkar tamamen.

böyle kritermı olur dıyelımm kı oldu cok sevse yıkardı bu krıterı yetıstıgı yerden dolayı cekındı bence söz gecıremiyecegını bıldı soledım ve sanıyesınde bıttı agladı sızladı ama bıtırdı bn bukadar guclu olamazdım bn onu kandırmadım gercekten sevdım

en başta saklaman hata zaten kardeşim durum böyle böyle diyip işine geliosa diceksin ayy seni seven böyle sevsin herşey insanlar için hem zaten bu mantıktakı adamla şimdi olmasada ilerde çatışırdınız yani çok takılma şimdi tazedir acı çekmen normal ama çok yıpratmaya gerek yok bence

o zaman çok sevmedi diyelim. yani mantığı aşkından daha baskın bir arkadaş evet...
diyorum ya neden neden diyip kafayı yiyeceğine onun seni tek kalemde sildiği gibi sen de sil at.
senin onu sevdiğin kadar sevmiyor seni, yine birlikte olsanız bile yine seni üzer bu adam. yazık değil mi sana. zaten talihsiz bir evlilik yapmışsın, boşver yoluna bak. seni sevmeyen, sana değer vermeyen birini bekleme....

Evlenip ayrılmak ayıp değil,günah değil.
Ancak karşındaki insan bunu taşıyamayacağını,kabullenemeyeceğini çok açık bir dille söylemiş,dürüst olmuş.
tamam zor durumdasın ama ileride farzet ki güç bela evlendiniz,bir ömür boyu onun gözlerindeki o suçlayıcı
tavırları mı çekeceksin veya kafası attığında yüzüne karşı haykırdıklarını mı çekeceksin.
Değer mi sence.Karşındaki insan mantığını herşeyin önüne koymuş,bu şekilde seni kabul edemeyeceğine karar vermiş.
Üzgünüm, demesi kolay ama senin de başka yapabileceğin fazlaca birşey yok.
Bu konuda bu kadar radikal düşünen bir adamla evlenme hayalleri kurma bence artık.

Bir kere yanlış başlamışsın. Yanlış başlayan şey doğru devam eder mi hiç temeli hatalıysa..
Başından konuşman lazımdı bunları. O şimdi kafasında kendi belirttiği gibi bir şey çizdi. Şimdi onları sil baştan yapmak istiyorsun. İlişkinin başından konuşsaydın taraflarca uygun değilse başlamazdınız ya da seviyorsa bu şekilde kabul ederdi. Neden eksik olasın ki.. herkes ayrılabilir. Ama tek hatan başından söylememen. Zamana bırak dönerse senindir diyelim..dönmezse bir dahaki ilişkinde bu hayatı yapma.

Ben eski erkek arkadasini hakli buldum. Sana en bastan bunu soylemis. Ayrica bakire kiz istemek kendi tercihidir.

Ben evlenmeden once bakireydim ve esimin de bakir olmasini tercih ettim (tabi burada esimin beyanina guvenmek zorunda kaldim, malum zar bir tek bizde :))

Belki eski erkek arkadasin da bakirdir ve kendisi gibi birini istiyordur.

Sakin yanlis anlama eger kendisinin de onceden iliskileri olduysa ve buna ragmen bakire kiz istiyorsa hayvanin onde gideniymis ve iyi ki kurtulmussun ondan ama diger turlu suclayamazsin bence bakire istiyor diye.

Ayrica bastan yalan soylemeniz de basli basina bir ayrilik sebebi onu da soyleyeyim.

Şimdi çok uzuleceksinnbelki ama emin ol aşkından dayanamayıp senle evlense bu kafada dusunduugu için evlendiginizde seni bir ömür dahada mutsuz edecek başına kalacaktı baştan soylesen bukadar uzulmezdin baglanmazdin olan oldu sen sadcee aç ellerini allaha. Sukret dahada uzun surmedi diye bir ömür var yasanilicak seni zar in olmasasa sevecek biri inann daha mutlu edicek unut onu ileride mutlu olman icin

aynen katılıyorum arkadaşıma. seven böyle yapmaz. bak sana ne söyleyeceğim gitmek istiyorsa bırak gitsin. Unutursun biraz acıtır ama mutlaka unutursun

eşini zorda olsa acıda olsa unuttun yada unutmak zorundasın. ben şu an düşünüyorum ölüm bile unutuluyor. yaşam devam ediyor.

karşına neler çıkacak. benim bir arkadaşım vardı eşinden ayrıldı. arkadaş olduğu erkeklere eşinden ayrıldığını söyledi. ve bekar biri onu o haliyle olduğu gibi içini ruhunu sevdi kabullendi. Şu an 6 yıllık evliler 1 çocukları var ve çok mutlular

sende mutlu olursun bana inan. karşına helal süt emmiş bir çıkar mutlaka. birde illa bekar olacak deil. eşinden ayrılan iyi ama eşiyle uyuşamamış biri seninle pekala uyuşabilir. onla yıldızları barışmaz senle uyumlu bir evlilik sürdürebilir.

umudunu kaybetme birde yaşını merak ettim

mutluluklar

arkadaşlarında dediği gibi sizi sevmemiş bu kişi, sizin de ona en baştan doğruyu söylemeniz gerekiyordu ki bu şekilde ikiniz arasında da bağlılık olmadan bu iş biterdi...
sizi istemeyen adamı istemeyin sizde.
biz boşanan kadınlar kötü bir şey yapmadık Allaha çok şükür, herşey alın yazısı kader bunu değiştiremeyiz hiç birimiz..
siz onun arkasından gitmeyin, onun üstüne düştükçe oda kendini bulunmadık hint kumaşı falan sanacak..

Beyni bacak arasında bir zara çalışan bir adamdan ne koca olur ne sevgili...
Hayırlısı buymuş diyerek siz de unutun bir yol bulup.. Demesi kolay gelir diyebilirsiniz ama gerçek bu.

Ya bşy söyliicem adam sana "sende zar yok, geriye kalan kişiliğin aldığın eğitim görgü bilgi v.s." benim için hiçtir diyor, sen bunu nası hakaret kabul etmiyosun gözünü seveyim. Sende ne bi eksiklik var, ne başka bşy. Başta söylemeliydin tek hatan bu (ki bunda da bu zihnyetteki bi adama dürüst olup olmaman zerre önemli değil bence, sen geçmişinden yaşadıklarından utanmamalıydın. Geçmişin de senin parçan ve hata yapmamışsın, boşanmak herkesin yaşayabileceği bşy, bundan utanmamalı çekinmemeliydin) Böyleleri seni değil bekaretini, erkekliğin getirdiği ilkel egoyu sever. Uzaklaş acilen !!!

Son düzenleme:
Lütfen bu duruma üzülmeyin!!! Görmüyormusunuz bu adam sizin için hayırlı olmayacakmış zaten. Sizin kişiliğnize benliğinize ona yaşattığınız duygularayüklediği anlam minicik bir zara yüklediğinden daha az! Ki kaldı siz herhangi biriyle değil kocanızla birlikte olmuşssunuz. Gerçi aksi olsa da bence bu durum kabul edilemez. Sizi sevdiğine inanmışssınız. Bence yanılmışsınız eğer gerçekten sevseydi zar mar umurunda olmazdı. Bırakın boşverin gitsin kıymetinizi bilen biri girsin hayatına inşallah...

Ben namusu bacak arasında arayanlardan hazzetmem ama bu konuda eski sevgilini haksız göremedim. Çarpık bir düşünce yapısı olabilir ama en azından sana en başta dürüstçe söylemiş ne istediğini. Senden de beklediği aynı dürüstlükmüş sadece. Sen ona yalan söylemişsin. Bunun affedilir bir tarafı yok ki. Yalan aynı zamanda güven sarsıcı bir şeydir. Sen de bu adamdan daha iyisini hakediyorsun. Seni el bebek gül bebek sevecek, utanılacak bir şey yapmışsın gibi davranmayacak beyefendi birini.

Bu şuna benziyor, kesinlikle çocuk istemiyorum diyen adamı nasıl olsa ilerde ister diye kabul etmiş görünüp de sonra da istemeyince karalar bağlamaya. Nasıl bir erkek baba olmak istemez deme lüksümüz var mı? Özgür bir birey. Aynı şekilde eski sevgilinde özgür bir birey her ne kadar düşüncesi bana çarpık gelse de.

Son düzenleme:

evet basta soylemedım amam gercekten sevdım asla kandıracak kullanacak bısey yapmadım benım zoruma gıden bir kalemde sılıp atması ve bukadar net konusması

aynen benım zorum gıdenı cok ıyı anlamıssınız bana duydugu sevgıye aska sagıya noldu bi zar yok dıye bıttımı hepsı bu mu yanı dedeıgın gıbı bn evlendım olmadı ayrıldım alnım ak cok sukur kotu bısey yapmadım bakıre buldugu kızın kalbı huyu ii olacak mı tek zar ömür boyu yuruturmu bı evliliği ?

aynene benım zoruma gıdenı anlamıssınız bana duydugu sevgı saygı ask bır zar yok dıye bıttımı yani evlenecegı bakıre kızn huyu yuregı bnm gıbı olacakmı bi zar ömür boyu evliliği ayaktamı tutacak?

Belki en basta dürüst olsaydınız işler bu hale gelemeyecekti, kusura bakmayın ama bu sonu siz hazırlamışsınız.

Haaa ondan soğuyasınız diye fink atması da hikaye göz göre göre giriyor işte.

aynen canım sende zar yok der gıbı hakaret bu gerısının hıc mı onemı yok

Belki en basta dürüst olsaydınız işler bu hale gelemeyecekti, kusura bakmayın ama bu sonu siz hazırlamışsınız.

Haaa ondan soğuyasınız diye fink atması da hikaye göz göre göre giriyor işte.

evet gırıyo sordugumdada kafayı yemeemk için yapıyormus nasıl elı varır nasıl konusur anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…