- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
haklısınız dıyemedım işte bana sen kendı egonu tatmın etmek ıcın demedın dedı cok agrıma gıttı ne demek bu
bilemem ama şöyle düşünmüş olabilir,
sen boşandın ama bak bekar erkekler benimle birlikte oluyor diye mi egonu tatmin ettin diye düşünüyor olabilir.
kendini nimetten sanıyor ya.
ama ben yine aklımdan geçeni söylüyorum. bunu daha iş ciddiye binerken söylücektin hatanın 100 de 60 sende.
düşünssene sen de illa ki anne olmak istesen ve çıktığın adam kısır olduğunu senden saklasa ne düşünürsün???
yani adam evet çook dar görüşlü ama kriteri o, napacaksın
boşver yoluna bak. zaten bu saatten sonra sizin ki sağlıklı yürümez. hayatından çıkar tamamen.
böyle kritermı olur dıyelımm kı oldu cok sevse yıkardı bu krıterı yetıstıgı yerden dolayı cekındı bence söz gecıremiyecegını bıldı soledım ve sanıyesınde bıttı agladı sızladı ama bıtırdı bn bukadar guclu olamazdım bn onu kandırmadım gercekten sevdım
Sevmiyor sizi,sevseydi umurunda olmazdı "zar" dediği şey.
İki bacak arasında ki zar değil beyinde ki zar önemli olan.
"Benden nefret et,tiksin vs.." demesi tamamen hikaye..aklınca duygusal oynuyor,nedeni ise sizi cepte tutmak istemesi.
Yapman gereken tek şey face den telden ne varsa artık onu silmen.
ben eşimden ayrıldım yaklasık 1 sene oluyor cok zor dönemden gectım onun ayrılır ayrılmaz bı kac bırlıktelıgını duydum buı benı dahada uzdu neyse iyi kotu kendımı toparlamıştım biriyle tanıstım okadar alıştık kı birbirimize gece gunduz konusuyorduk benı sevdıgını soyluyordu samımıydı ailesıne falanda soyledı ancak ailesi tokatta çiftçilikle ugrasan normal bi aileydı tek sorunumuz benım evlenıp ayrıldıgımı bılmemesıydı soyleyemedım onu kaybetmekten korktum sımdı dıceksınız kı bunda ne var kendısi bana bunu en basta soylemıstı evlenecegı kışı bakıre degılse askından olsede olmazmıs dar cerceveliyım ben yetısme tarzım bu dedı bende bakıreyım dedım ama ben en sonunda soyledım tabıkı bıttı( ama ben cok acı cekıyorum bılıyorum benı sevıyo hala ama ondan haber alamamak cok zor ve benım piskolojım okadar bozuldukı sankı ben noksan mışım gıbı hıssedıyorum insanlık halı herkesın basına gelebılır ben bunu ona anlatamadım kendı kız kardeslerıde var ama bıttı netıcede bılemıyorum bi akıl verın facede sureklı bırbırımıze gonderme olarak kapak fotografı yapıoruz ama nereye kadar sonu yok olmaZ GIT DEDI BANA sırf ondan soguyum dıye arkadaslık sıtelerınde gezıyo gecen dayanamadım aradım sordum ben bole yaptıkca sen benden daha cok nefret edıyosun benden tıksın benden sogu dıyo bu nedemek ya
Ben namusu bacak arasında arayanlardan hazzetmem ama bu konuda eski sevgilini haksız göremedim. Çarpık bir düşünce yapısı olabilir ama en azından sana en başta dürüstçe söylemiş ne istediğini. Senden de beklediği aynı dürüstlükmüş sadece. Sen ona yalan söylemişsin. Bunun affedilir bir tarafı yok ki. Yalan aynı zamanda güven sarsıcı bir şeydir. Sen de bu adamdan daha iyisini hakediyorsun. Seni el bebek gül bebek sevecek, utanılacak bir şey yapmışsın gibi davranmayacak beyefendi birini.
Bu şuna benziyor, kesinlikle çocuk istemiyorum diyen adamı nasıl olsa ilerde ister diye kabul etmiş görünüp de sonra da istemeyince karalar bağlamaya. Nasıl bir erkek baba olmak istemez deme lüksümüz var mı? Özgür bir birey. Aynı şekilde eski sevgilinde özgür bir birey her ne kadar düşüncesi bana çarpık gelse de.
Lütfen bu duruma üzülmeyin!!! Görmüyormusunuz bu adam sizin için hayırlı olmayacakmış zaten. Sizin kişiliğnize benliğinize ona yaşattığınız duygularayüklediği anlam minicik bir zara yüklediğinden daha az! Ki kaldı siz herhangi biriyle değil kocanızla birlikte olmuşssunuz. Gerçi aksi olsa da bence bu durum kabul edilemez. Sizi sevdiğine inanmışssınız. Bence yanılmışsınız eğer gerçekten sevseydi zar mar umurunda olmazdı. Bırakın boşverin gitsin kıymetinizi bilen biri girsin hayatına inşallah...
Lütfen bu duruma üzülmeyin!!! Görmüyormusunuz bu adam sizin için hayırlı olmayacakmış zaten. Sizin kişiliğnize benliğinize ona yaşattığınız duygularayüklediği anlam minicik bir zara yüklediğinden daha az! Ki kaldı siz herhangi biriyle değil kocanızla birlikte olmuşssunuz. Gerçi aksi olsa da bence bu durum kabul edilemez. Sizi sevdiğine inanmışssınız. Bence yanılmışsınız eğer gerçekten sevseydi zar mar umurunda olmazdı. Bırakın boşverin gitsin kıymetinizi bilen biri girsin hayatına inşallah...
ben eşimden ayrıldım yaklasık 1 sene oluyor cok zor dönemden gectım onun ayrılır ayrılmaz bı kac bırlıktelıgını duydum buı benı dahada uzdu neyse iyi kotu kendımı toparlamıştım biriyle tanıstım okadar alıştık kı birbirimize gece gunduz konusuyorduk benı sevdıgını soyluyordu samımıydı ailesıne falanda soyledı ancak ailesi tokatta çiftçilikle ugrasan normal bi aileydı tek sorunumuz benım evlenıp ayrıldıgımı bılmemesıydı soyleyemedım onu kaybetmekten korktum sımdı dıceksınız kı bunda ne var kendısi bana bunu en basta soylemıstı evlenecegı kışı bakıre degılse askından olsede olmazmıs dar cerceveliyım ben yetısme tarzım bu dedı bende bakıreyım dedım ama ben en sonunda soyledım tabıkı bıttı( ama ben cok acı cekıyorum bılıyorum benı sevıyo hala ama ondan haber alamamak cok zor ve benım piskolojım okadar bozuldukı sankı ben noksan mışım gıbı hıssedıyorum insanlık halı herkesın basına gelebılır ben bunu ona anlatamadım kendı kız kardeslerıde var ama bıttı netıcede bılemıyorum bi akıl verın facede sureklı bırbırımıze gonderme olarak kapak fotografı yapıoruz ama nereye kadar sonu yok olmaZ GIT DEDI BANA sırf ondan soguyum dıye arkadaslık sıtelerınde gezıyo gecen dayanamadım aradım sordum ben bole yaptıkca sen benden daha cok nefret edıyosun benden tıksın benden sogu dıyo bu nedemek ya
Ya bşy söyliicem adam sana "sende zar yok, geriye kalan kişiliğin aldığın eğitim görgü bilgi v.s." benim için hiçtir diyor, sen bunu nası hakaret kabul etmiyosun gözünü seveyim. Sende ne bi eksiklik var, ne başka bşy. Başta söylemeliydin tek hatan bu (ki bunda da bu zihnyetteki bi adama dürüst olup olmaman zerre önemli değil bence, sen geçmişinden yaşadıklarından utanmamalıydın. Geçmişin de senin parçan ve hata yapmamışsın, boşanmak herkesin yaşayabileceği bşy, bundan utanmamalı çekinmemeliydin) Böyleleri seni değil bekaretini, erkekliğin getirdiği ilkel egoyu sever. Uzaklaş acilen !!!
Belki en basta dürüst olsaydınız işler bu hale gelemeyecekti, kusura bakmayın ama bu sonu siz hazırlamışsınız.
Haaa ondan soğuyasınız diye fink atması da hikaye göz göre göre giriyor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?