Kızlar adete 5 gün kala test yapıp gebeliğini öğrenen var mı?

Belirttiğim gibi adete kaç gün kala idrar testi yapıp ogrendinizzzz???
canm ben yaptim dun 5 gun var ama cok cok silik yok denecek kadar cikti hatta ovu testlerim poztof cikiyo ovu dönememim gectigi halde o yzuden yaptm gebelk testini ama negatif kabul ettik cok erken yani yapma canm en iyisi regl beklemek

canm ben yaptim dun 5 gun var ama cok cok silik yok denecek kadar cikti hatta ovu testlerim poztof cikiyo ovu dönememim gectigi halde o yzuden yaptm gebelk testini ama negatif kabul ettik cok erken yani yapma canm en iyisi regl beklemek
İnsan dayanamıyor yemin ederim cildiricam yaaaa

İnsan dayanamıyor yemin ederim cildiricam yaaaa
sorma canim bende ayniym ebde ovu testi var onlarda yumurtlamadgm halde pozitif veriyo daha bi heycan yapıyorum e dun cikan yari pozitif yari negatif olunca iyice yedim kafayi esimde diyo regl olana kadar yok sana test beklemedeyz yani en temizi aslinda

Millet diyor bende 6 gün kala çıktı ben iyice şok

u aa seninde mi sag kasik benmde oyle hatta bi sislik gibi bisey var bide yanma var icten ice ha adet oldm ha olcam gibi iki gundr boyle bat 28 aralik senin ne zaman
Benim 30 Aralık bende yanma falan hiç bişey yok ama akşam yatmaya yakın mide bulantısı hafif ateş basması oluyor böyle adet olacakmış gibi bir his sancı falan yok o kadarrr

Benim 30 Aralık bende yanma falan hiç bişey yok ama akşam yatmaya yakın mide bulantısı hafif ateş basması oluyor böyle adet olacakmış gibi bir his sancı falan yok o kadarrr
mide bulantisi icin cok erken canm ama bunyeden bunyeyede degisir insallah vardr ikimizdede yaa vallah dua edip bekliycz insallah bizede nasip olur tez vakitte

mide bulantisi icin cok erken canm ama bunyeden bunyeyede degisir insallah vardr ikimizdede yaa vallah dua edip bekliycz insallah bizede nasip olur tez vakitte
İnşaaaallllaaahhhhhh o muhteşem duyguyu bizde tadariz inşallah bugün cuma günü hürmetine Allah'ım bize de tattır o duyguyu amiiinnnnnnnn

allah bagislasn canm belirtilern nelerdo acaba bende yaptim dun regle bes gun var cook cok silik cikti negatif kabul ettik
Tskler canim,âmin, bende yaptim okadar cok silikti,ki,neredeyse gozukmuyordu,bile okadar silik kan testi yaptirsana?:))) belkide inş vardir bende hic belirti olmadı sadece felaket baş ağrım oldu iki kez de bulantim oldu,ama cok erkendi belirtiler icin belkide pskolojik'ti. Bu ay hic umidim yoktu ovulasyon testlerim hep negatif cikmisti demek ki,gec döllenme fl oldu. Hakkinea hayirlisi olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…