Kızlar adete 5 gün kala test yapıp gebeliğini öğrenen var mı?

Michie hamile misin? Hayırlısıyla tutunur inşallah bebeğin canım, çok çok sevindim. Kimyasal geçirmiştin daha önce dimi yanlış hatırlamadım?
evet ay nasil hatrladinasallah hafizana hayran kaldim
konusmusmuyduk daha onceden?
Cok sukur bugunlere...
doktorum daha muayene etmedi ama telde konustuk,gebelik var dedi. Insallah bu sefer mutlu biter. O kimyasal korkusu gecmiyor cunku

evet ay nasil hatrladinasallah hafizana hayran kaldim
konusmusmuyduk daha onceden?
Cok sukur bugunlere...
doktorum daha muayene etmedi ama telde konustuk,gebelik var dedi. Insallah bu sefer mutlu biter. O kimyasal korkusu gecmiyor cunku
2017 anne adaylarından takip etmiştim seni, çünkü ben de 2 kere kimyasal geçirdim. Şimdi güzel haberini alınca inanılmaz sevindim, allahın izniyle bu sefer tutunacak bebğin sana inşallah. Benim de bugün 24.gün, bata 6 var. Beklemedeyim inş ben de senin gibi güzel haberler alırım

ben bir hafta önce yapmıştım silik çıkmıştı değerler çok düşük diye günün başka başka saatlerinde de dene bence canım belki daha belirgin çıkar

Benim 30 Aralık bende yanma falan hiç bişey yok ama akşam yatmaya yakın mide bulantısı hafif ateş basması oluyor böyle adet olacakmış gibi bir his sancı falan yok o kadarrr
Merhaba bu belirtileri yaşadığınız ay hamile oldunuzu öğrendiniz mi aynı durumdayım adete 4 gün kala olacak sabah kaset testim var 1 tane yapsam çıkar mı ince de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…