Kızlar adete 5 gün kala test yapıp gebeliğini öğrenen var mı?

Ben ovu testinde felaket iki kırmızı yakaladım hemen önceki günler sonraki günler yaptık ama hiç umutlu değilim kendimi hamile hayal edemiyorum yok ula ne hamileliği falan diyorum

amin canim insallah bendede bas agrisi mevcut ama mide bulantsi yok bende diyrm psikolojik mi diye cok dinliyrm kendimi ama sabretcez bakalm bekliycz

Ben ovu testinde felaket iki kırmızı yakaladım hemen önceki günler sonraki günler yaptık ama hiç umutlu değilim kendimi hamile hayal edemiyorum yok ula ne hamileliği falan diyorum
Ayni ayni bende oyleydim hatta hayla adapte olamadım diyebilirim bulantilarim hayla başlamadı :)))

ben o ovu testlerinden yaptim dun ve bugun ovu donemi gecti ama hala pozitif du atayim hatta buraya birden fazla mi yumirtlyrm ben acaba tavuklarida gectim ben

Eklentiler

• IMG-20161223-WA0003.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 1.489
Ayni ayni bende oyleydim hatta hayla adapte olamadım diyebilirim bulantilarim hayla başlamadı :)))
O kadar yaptık diyom sonrada çıkmazsa çok üzülürüm bazen diyorum sanki hamileyim bazen diyorum tutmadı bence millette günler öncesinden kahve akıntı falan geliyor bizde hiçbir şey yok anam

Valla ben hiç anlamıyorum canım ama sen sanki hamilesin ha içime doğdu kız
ayyy kizz insallah yaaa insallah oyledir insallah sende hamilesindr buraya yaz bana sonucu etiketle merak ederim ben baskasi bile hamole ciksa kendimmis gibi seviniyorm vallah herkes tatsin o duygularo kimsenin kucagi bos kalmasin

ayyy kizz insallah yaaa insallah oyledir insallah sende hamilesindr buraya yaz bana sonucu etiketle merak ederim ben baskasi bile hamole ciksa kendimmis gibi seviniyorm vallah herkes tatsin o duygularo kimsenin kucagi bos kalmasin
Ben hamile çıkarsam kadınlar kulübü duyacak meraklanma

ben o ovu testlerinden yaptim dun ve bugun ovu donemi gecti ama hala pozitif du atayim hatta buraya birden fazla mi yumirtlyrm ben acaba tavuklarida gectim ben
Kizzzz adet tarihine.kac gun vardı senin adet.gunu yaklaşıp ta ovu testi,pozitif cikarsa gebelik var diye biliyorum ben gene umitlendirmiyim ama oyle duymuştum :) bugunmu yaptin bu testi

Kizzzz adet tarihine.kac gun vardı senin adet.gunu yaklaşıp ta ovu testi,pozitif cikarsa gebelik var diye biliyorum ben gene umitlendirmiyim ama oyle duymuştum :) bugunmu yaptin bu testi
dun de yaptim bugunde hep pozitf ben bunlaro satin aldgmda gecmosti zaten ovu donemim merakimdan yapmistm ilk silik pembeydi simdi dun ve bigun yaptklrm kirmizi cikiyo ya o cok yumurtlayan nadir kadınlardan biriym yada bende dedgn gibi burda cok okudum hamileligni bu sekilde ogrenmsler hamile olablrm kafamda deli sorular

kiz ne guldum selalar okunuyo cokta guzel okur bizim hocamiz dua ediyrm insallah vardr ikimiz icinde ya rabbim canimiza can katsin insallah
Banada banada inşallah canım böyle hamiş olalım karınları çıkarıp ondan istiyorum bundan da istiyorum aha bak ağlarım çocuk üzüldü işte senin yüzünden falan

Banada banada inşallah canım böyle hamiş olalım karınları çıkarıp ondan istiyorum bundan da istiyorum aha bak ağlarım çocuk üzüldü işte senin yüzünden falan
aynen yaa senin icinde dua ediyrm kuzum kaprislerin dibini vurcam bende ah bi olsa bi olsaaa kocalar cok cekcek bizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…