- 19 Aralık 2016
- 635
- 463
- 18
- Konu Sahibi Canimsinsen
-
Ben ovu testinde felaket iki kırmızı yakaladım hemen önceki günler sonraki günler yaptık ama hiç umutlu değilim kendimi hamile hayal edemiyorum yok ula ne hamileliği falan diyorumTskler canim,âmin, bende yaptim okadar cok silikti,ki,neredeyse gozukmuyordu,bile okadar silik kan testi yaptirsana?:))) belkide inş vardir bende hic belirti olmadı sadece felaket baş ağrım oldu iki kez de bulantim oldu,ama cok erkendi belirtiler icin belkide pskolojik'ti. Bu ay hic umidim yoktu ovulasyon testlerim hep negatif cikmisti demek ki,gec döllenme fl oldu. Hakkinea hayirlisi olsun:)
amin canim insallah bendede bas agrisi mevcut ama mide bulantsi yok bende diyrm psikolojik mi diye cok dinliyrm kendimi ama sabretcez bakalm bekliyczTskler canim,âmin, bende yaptim okadar cok silikti,ki,neredeyse gozukmuyordu,bile okadar silik kan testi yaptirsana?:))) belkide inş vardir bende hic belirti olmadı sadece felaket baş ağrım oldu iki kez de bulantim oldu,ama cok erkendi belirtiler icin belkide pskolojik'ti. Bu ay hic umidim yoktu ovulasyon testlerim hep negatif cikmisti demek ki,gec döllenme fl oldu. Hakkinea hayirlisi olsun:)
Ayni ayni bende oyleydim hatta hayla adapte olamadım diyebilirim bulantilarim hayla başlamadı :)))Ben ovu testinde felaket iki kırmızı yakaladım hemen önceki günler sonraki günler yaptık ama hiç umutlu değilim kendimi hamile hayal edemiyorum yok ula ne hamileliği falan diyorum
ben o ovu testlerinden yaptim dun ve bugun ovu donemi gecti ama hala pozitif du atayim hatta buraya birden fazla mi yumirtlyrm ben acaba tavuklarida gectim benBen ovu testinde felaket iki kırmızı yakaladım hemen önceki günler sonraki günler yaptık ama hiç umutlu değilim kendimi hamile hayal edemiyorum yok ula ne hamileliği falan diyorum
Valla ben hiç anlamıyorum canım ama sen sanki hamilesin ha içime doğdu kızben o ovu testlerinden yaptim dun ve bugun ovu donemi gecti ama hala pozitif du atayim hatta buraya birden fazla mi yumirtlyrm ben acaba tavuklarida gectim ben
O kadar yaptık diyom sonrada çıkmazsa çok üzülürüm bazen diyorum sanki hamileyim bazen diyorum tutmadı benceAyni ayni bende oyleydim hatta hayla adapte olamadım diyebilirim bulantilarim hayla başlamadı :)))
ayyy kizz insallah yaaa insallah oyledir insallah sende hamilesindr buraya yaz bana sonucu etiketle merak ederim ben baskasi bile hamole ciksa kendimmis gibi seviniyorm vallah herkes tatsin o duygularo kimsenin kucagi bos kalmasinValla ben hiç anlamıyorum canım ama sen sanki hamilesin ha içime doğdu kız
Ben hamile çıkarsam kadınlar kulübü duyacak meraklanmaayyy kizz insallah yaaa insallah oyledir insallah sende hamilesindr buraya yaz bana sonucu etiketle merak ederim ben baskasi bile hamole ciksa kendimmis gibi seviniyorm vallah herkes tatsin o duygularo kimsenin kucagi bos kalmasin
Kizzzz adet tarihine.kac gun vardı senin adet.gunu yaklaşıp ta ovu testi,pozitif cikarsa gebelik var diye biliyorum ben gene umitlendirmiyim ama oyle duymuştum :) bugunmu yaptin bu testiben o ovu testlerinden yaptim dun ve bugun ovu donemi gecti ama hala pozitif du atayim hatta buraya birden fazla mi yumirtlyrm ben acaba tavuklarida gectim ben
ben test sonucuni profil resmi yapmayi bile dusunuyrm ahahah vallah yicez kafayi en sonda aman herşeye raziym yeter ki olsunBen hamile çıkarsam kadınlar kulübü duyacak meraklanma
Kac aydir deniyorsunuz canim siz?O kadar yaptık diyom sonrada çıkmazsa çok üzülürüm bazen diyorum sanki hamileyim bazen diyorum tutmadı bencemillette günler öncesinden kahve akıntı falan geliyor bizde hiçbir şey yok anam
Ben alnıma hamileyim yazcam ya öyle dolaşcam offf egoya bakben test sonucuni profil resmi yapmayi bile dusunuyrm ahahah vallah yicez kafayi en sonda aman herşeye raziym yeter ki olsun
dun de yaptim bugunde hep pozitf ben bunlaro satin aldgmda gecmosti zaten ovu donemim merakimdan yapmistm ilk silik pembeydi simdi dun ve bigun yaptklrm kirmizi cikiyo ya o cok yumurtlayan nadir kadınlardan biriym yada bende dedgn gibi burda cok okudum hamileligni bu sekilde ogrenmsler hamile olablrm kafamda deli sorularKizzzz adet tarihine.kac gun vardı senin adet.gunu yaklaşıp ta ovu testi,pozitif cikarsa gebelik var diye biliyorum ben gene umitlendirmiyim ama oyle duymuştum :) bugunmu yaptin bu testi
İlk ayım daha tazecik evliyim 21 yaşındayımKac aydir deniyorsunuz canim siz?
kiz ne guldum selalar okunuyo cokta guzel okur bizim hocamiz dua ediyrm insallah vardr ikimiz icinde ya rabbim canimiza can katsin insallahBen alnıma hamileyim yazcam ya öyle dolaşcam offf egoya bak
ayyy yenii gelin gerci benmde 4.ayim ama insallah insallah ilk aydan gebe kalanlar cokİlk ayım daha tazecik evliyim 21 yaşındayım
Banada banada inşallah canım böyle hamiş olalım karınları çıkarıp ondan istiyorum bundan da istiyorum aha bak ağlarım çocuk üzüldü işte senin yüzünden falankiz ne guldum selalar okunuyo cokta guzel okur bizim hocamiz dua ediyrm insallah vardr ikimiz icinde ya rabbim canimiza can katsin insallah
Sende tazesin kızayyy yenii gelin gerci benmde 4.ayim ama insallah insallah ilk aydan gebe kalanlar cok
aynen yaa senin icinde dua ediyrm kuzum kaprislerin dibini vurcam bende ah bi olsa bi olsaaa kocalar cok cekcek bizdenBanada banada inşallah canım böyle hamiş olalım karınları çıkarıp ondan istiyorum bundan da istiyorum aha bak ağlarım çocuk üzüldü işte senin yüzünden falan
Baba olmak kolay miii beeeeee Allah kabul etsin canımaynen yaa senin icinde dua ediyrm kuzum kaprislerin dibini vurcam bende ah bi olsa bi olsaaa kocalar cok cekcek bizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?