Kızlar adete 5 gün kala test yapıp gebeliğini öğrenen var mı?

ay olarak eski canm dedgn gibi hep tazeyz evlilign eskisi yenisi opmaz hersey ilk gunki gibi masallahh
Maşallah canım Allah bozmasın kız anam kimler hamile kalıyorda dokaniyo bana ha hele bir arkadaşım yanlışlıkla adam akıllı o iş olmadan kalmış doğuracak şimdi çok dokaniyo çok

Maşallah canım Allah bozmasın kız anam kimler hamile kalıyorda dokaniyo bana ha hele bir arkadaşım yanlışlıkla adam akıllı o iş olmadan kalmış doğuracak şimdi çok dokaniyo çok
kimisi cok doğurgan oluyo canm herkes bir degil benm arkadasmn 7 sene olmadi kocasından bosanmaya karar verdi hamile kaldi tabi genede bosandi ama yedi sene ugrasti vakti vardi demek ki her nasip vaktine esirdir ederler ya o mesele

kimisi cok doğurgan oluyo canm herkes bir degil benm arkadasmn 7 sene olmadi kocasından bosanmaya karar verdi hamile kaldi tabi genede bosandi ama yedi sene ugrasti vakti vardi demek ki her nasip vaktine esirdir ederler ya o mesele
Aynnneeennnn canım Allah bize bir bebiş nasip etsin bu ay bizim bayramımız olsun inşallaaahhhh

Ay kızlar ben uyumuşum şimdi kalktım kalkmak istemiyorum aşırı halsizlik var bacaklar tutmuyor resmen sinirlilik falan var sürekli yatmak istiyorum

canm ben yaptim dun 5 gun var ama cok cok silik yok denecek kadar cikti hatta ovu testlerim poztof cikiyo ovu dönememim gectigi halde o yzuden yaptm gebelk testini ama negatif kabul ettik cok erken yani yapma canm en iyisi regl beklemek
adete 1 hafta kala testim çok silik cıktı silik bile diyemem hayaletti resmen :) 8 gün kala da ovu testi yapmıştım 2.çizginin koyulugu ilkine çok yakındı :) ondan içime kurt düşüp gebelik testi yapmıştım

bende ondan cok supehelenip yaptim canm ama dedgn gibi cok cok silik negatif gibi bisey yani pvu testleri iki gundr pozitf bakalm 5 gun kaldi regle bekleip gorcz hayırlısıyla

Ay kızlar ben uyumuşum şimdi kalktım kalkmak istemiyorum aşırı halsizlik var bacaklar tutmuyor resmen sinirlilik falan var sürekli yatmak istiyorum
al bendende o kaa uykudan kalktm simdi ama ben geceelri uyuyamiyrm hic ya gunduz bıraksalr hep uyuycam ama tutnaya calisiyrm kendimi

canm ben yaptim dun 5 gun var ama cok cok silik yok denecek kadar cikti hatta ovu testlerim poztof cikiyo ovu dönememim gectigi halde o yzuden yaptm gebelk testini ama negatif kabul ettik cok erken yani yapma canm en iyisi regl beklemek
Ovulasyon testinde 2 çizgiyide koyu görmek gebelik anlamına gelebiliyor bazen, ciddiye almanı öneririm o testleri.

Ovulasyon testinde 2 çizgiyide koyu görmek gebelik anlamına gelebiliyor bazen, ciddiye almanı öneririm o testleri.
ciddiye aliyrm canimda dun ovu testi pozitif verdi gebelik negatif verdi cok silik gri cizgi oldu negatif dedik bugun tekrar ovu testi pozitif verdi insallah oyledr yaa hamileymdr 5 gun var beklemedeym bakalm

Onemli olan adete kac gun kaldgi degl ovulasyonun ve dollenme tarihinin uzerinden kac gun gectgi.
Ovulasyon gununde iliski oldysa 10 gun sonra kana 12 gun sonra idrara gecer. Yaniovulasyon erken oldysa ornegn reglin 10.gununde anne adayi gebeligini 22 veya 23.gunde ogreneblr. 30 gunde bir adetoluyosa 1 haftadan fazla kala ogrenmis olur.
Ben bu seklse ogrendm mesela.
Adete 1 hafta kaladan itibaren her gun tesr yaptm silik cikti dun de kan testimde 87 ckti bhcg.
Tabi daha kese kalp atisi falan hc bisey gormedk cok yeni takip asamasinda.
Anlatmak istedgm erken ogreneblrsnz. Reglin 24.gunu 87 yi gorduk

Michie hamile misin? Hayırlısıyla tutunur inşallah bebeğin canım, çok çok sevindim. Kimyasal geçirmiştin daha önce dimi yanlış hatırlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…