Acaba adet öncesi akıntı nasıldı önceki yaşantımı unuttumAyy bunu bende merak ediyorum şeffaf gibi sarımtrak oluyor sonrasında bilen varsa burda bekliyorum
Yoğun sarımsı ya da beyazımsı krem gibi akıntı oluyor adet öncesi bende. Adet kanının sarı ya da beyaz versiyonu gibi düşünün ama tabi adet kadar yoğun değil.Acaba adet öncesi akıntı nasıldı önceki yaşantımı unuttum
Henüz yerleşme olmadığı için döllenmeden sonra 6 10 gün sürede beslenme yok bu nedenle antibiyotiğin bi zararı yok tam tersi enfeksiyon tutunmasını engelliyor bu yüzden tedavini bırakma bence doktora sormadanBende dün ovülasyonumu gördüm bir kez değerlendirdim. Ama dişimden dolayı antibiyotik kullanıyorum. 3. günümdeyim iki gün daha kullanıp bırakacağım. Doktor sıkıntı olmaz dedi ama yinede çok içime sinmedi. Oyuzden bikez denedim. Hayırlıs rabbim sağlıklı sıhatlı evlatlar nasip etsin bizlere.
Acaba adet öncesi akıntı nasıldı önceki yaşantımı unuttum
Vallahi bendeAcaba adet öncesi akıntı nasıldı önceki yaşantımı unuttum
Bende daha önceleri hiç test yapmadım ama bu sefer farklı hissediyorum o yüzden yapmak istiyorumBana da haber ver mutlaka İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım. Ben yapmıyorum valla bıraktım test yapmayı adet olmamayı bekliyorum birkaç gün geçerse sonra yaparım.
Gerçekten insan her gün gördüğü göğüs bile farklı mı acaba rengi mi değişti dolgun mu bu tomurcuk var mıydı yeni mi oluştu ile geçiyorVallahi bendebunu kendi kendime sürekli söylüyorum bekarken o kadar bilmiyordum dikkat etmiyordum ki akıntıya falan nerden bileyim evlenince böyle ufak detaylarla uğraşmam gerektiğini
Hadi bana da umut olursun İnşallahBende daha önceleri hiç test yapmadım ama bu sefer farklı hissediyorum o yüzden yapmak istiyorum
Ay ne güzel beni anlatıyorsunGerçekten insan her gün gördüğü göğüs bile farklı mı acaba rengi mi değişti dolgun mu bu tomurcuk var mıydı yeni mi oluştu ile geçiyor
Yerleşme kanaması yaşamadan umutlanmicam ben zaten ya onu yaşamak istiyorum sonrasında da adetim geçsin ki test yapayımYoğun sarımsı ya da beyazımsı krem gibi akıntı oluyor adet öncesi bende. Adet kanının sarı ya da beyaz versiyonu gibi düşünün ama tabi adet kadar yoğun değil.
Ama bu saydığımız belirtilerin hepsi hem gebelikte hem de adet öncesi olan şeyler. En belirgin belirti yerleşme kanaması (adetten 5-6 gün önce olan) ve adet gecikmesi kızlar.
Ama her insan yerleşme kanaması yaşamıyor canım dikkat et sen adetin geçerse kan ver yinedeYerleşme kanaması yaşamadan umutlanmicam ben zaten ya onu yaşamak istiyorum sonrasında da adetim geçsin ki test yapayım
O kadar dikkat edemiyorum ki kendime. Belimin ortasında yumruk gibi bir ağrı var günlerdir saniye geçmedi kasıklarım ki özellikle sağ kasığım çok ağrıyor bacağıma kadar vuruyor ağrısı sadece uzanmak dinlenmek istiyorum ama kayınvalidemlerle yaşadığım için mümkün olmuyor sürekli temizlik misafir çay yemek bulaşık derken ayakta durmakta zorlanıyorum artıkAma her insan yerleşme kanaması yaşamıyor canım dikkat et sen adetin geçerse kan ver yinede
Evet herkeste kanama olmuyor kuzum aslında en evrensel belirti adet gecikmesi. Kaset testlerde bile 10-12 gün sonra yapın diyor eczacılar. Yani öyle 3-5 günlük gecikmeler de net belirti değil işte.Yerleşme kanaması yaşamadan umutlanmicam ben zaten ya onu yaşamak istiyorum sonrasında da adetim geçsin ki test yapayım
Evet maalesef çok aceleciyiz biz gecikmeyi bile beklemediğimiz için sonunda hep hüsrana uğruyoruz bu yüzden aylardır yapmıyorum gecikirsem yaparım diyorum zaten ama gününde adet oluyorum zaten bakalım İnşallah bu ay bebişlerimiz bizimle olurEvet herkeste kanama olmuyor kuzum aslında en evrensel belirti adet gecikmesi. Kaset testlerde bile 10-12 gün sonra yapın diyor eczacılar. Yani öyle 3-5 günlük gecikmeler de net belirti değil işte.
Biz acele ediyoruz hemen öğrenmek için aslında varsa mutlaka çıkıcak ama işte
İnternete göre bu bir belirti evetAyy bunu bende merak ediyorum şeffaf gibi sarımtrak oluyor sonrasında bilen varsa burda bekliyorum
İnşallah öyledir yaİnternete göre bu bir belirti evet
Benimde geçtiğimiz ay yoğun krem formunda beyaz akıntı oldu gebelik belirtisi olarak gösteriyordu çok umut ettim ama olmadı çok takılmamak gerekiyor da biz dayanamayoruxİnşallah öyledir ya
Valla şuan tek derdim kasıklarımda ki ve belimde ki yoğun ağrı. Geçsin istiyorum hayattan koparıyor beniBenimde geçtiğimiz ay yoğun krem formunda beyaz akıntı oldu gebelik belirtisi olarak gösteriyordu çok umut ettim ama olmadı çok takılmamak gerekiyor da biz dayanamayorux
yumurta kalitesini etkilemez mi sizce ?Henüz yerleşme olmadığı için döllenmeden sonra 6 10 gün sürede beslenme yok bu nedenle antibiyotiğin bi zararı yok tam tersi enfeksiyon tutunmasını engelliyor bu yüzden tedavini bırakma bence doktora sormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?