Sanki var gibi yaa ama testlere o kadar çok güvenmiyorum ki
Daha öncelerde hiç adetten önce lekelenmeniz oluyor muydu? Eğer normalde böyle bir düzeniniz yoksa bence yerleşme olabilirKızlar adetime 4 gün kaldı dün akşam iç çamaşırımda çok açık kahverengi leke olmuştu akıntımla beraber devamı yok daha çok şükür. Adete döner diye korkuyorum. Normalde adet sancım başlamış olurdu çok sancılı geçer benim. İnanılmaz bel ağrım var ve sağ kasığımda çok hafif ağrı var yorulunca akıntımda artış oluyor hamilelik mi regl mi sökülcek anlamadım
Hayır daha önce yaşamadım böyle birşey içime doğmuştu aslında af edersiniz dün bilerek beyaz iç çamaşırı giydim yerleşme kanaması yaşarsam rengini ayırt edebileyim dedim. Akşamına oldu. Görünce ağladım hattaDaha öncelerde hiç adetten önce lekelenmeniz oluyor muydu? Eğer normalde böyle bir düzeniniz yoksa bence yerleşme olabilirama bazı adetlerimde lekelenme yaşıyorum diyosanız emin olmadan birden yükselmeyelim sonrası daha büyük bir hayal kırıklığı oluyor…
Daha öncelerde hiç adetten önce lekelenmeniz oluyor muydu? Eğer normalde böyle bir düzeniniz yoksa bence yerleşme olabilirama bazı adetlerimde lekelenme yaşıyorum diyosanız emin olmadan birden yükselmeyelim sonrası daha büyük bir hayal kırıklığı oluyor…
yerleşme olablir canımm bekle bkalımmmKızlar adetime 4 gün kaldı dün akşam iç çamaşırımda çok açık kahverengi leke olmuştu akıntımla beraber devamı yok daha çok şükür. Adete döner diye korkuyorum. Normalde adet sancım başlamış olurdu çok sancılı geçer benim. İnanılmaz bel ağrım var ve sağ kasığımda çok hafif ağrı var yorulunca akıntımda artış oluyor hamilelik mi regl mi sökülcek anlamadım
Ayy İnşallah öyledir canım Rabbim tüm isteyenlere bize de sağlıkla hayırla kolaylıkla güzellikle nasip etsinyerleşme olablir canımm bekle bkalımmm
amin canım benımm mubarek cuma Allah duysun sesınııAyy İnşallah öyledir canım Rabbim tüm isteyenlere bize de sağlıkla hayırla kolaylıkla güzellikle nasip etsin
Aminnn canımm senin durumlar nasılamin canım benımm mubarek cuma Allah duysun sesınıı
6sı canım yanı bilmiyroum ki anlayamıyorsun cidden birebir benziyor pms ,ile ayırt etmek çok güççAminnn canımm senin durumlar nasıl
Aynen öyle gerçekten ayırt etmesi imkansız gibi bişey6sı canım yanı bilmiyroum ki anlayamıyorsun cidden birebir benziyor pms ,ile ayırt etmek çok güçç
predictor early yapın onda görürseniz en saglıklı sonuç o gibi
Evet onunla yaptım zatenpredictor early yapın onda görürseniz en saglıklı sonuç o gibi
Hımm onu bilmiyorum evet biraz daha bekliycem teşekkür ederim yorumunuz içinpro doctor degil bir de predictor var ama bunda da var gözküyor birazdaha bekleyin reglye 3 gün kala
Temizlik veya ağır bir iş yapmayın riske atmayın o zaman hiç inşallah güzel haberler alırız hep birlikte burda bize de yazın mutlakaHayır daha önce yaşamadım böyle birşey içime doğmuştu aslında af edersiniz dün bilerek beyaz iç çamaşırı giydim yerleşme kanaması yaşarsam rengini ayırt edebileyim dedim. Akşamına oldu. Görünce ağladım hatta❤ ama yine de çok da kapılmak istemiyorum adete döner diye. Sabahtan beridir temizlik yapıyorum akıntımda artış oluyor yorulunca bu da ilk defa başıma geliyor. Adet oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok akıntı sadece
Farklı markalarla da deneyin hepsinde silik çıkarsa gerçekten var demektirEvet onunla yaptım zatenEki Görüntüle 3624852
Kayınvalidemlerle yaşadığım için pek mümkün olmuyor maalesef şuanda da misafirimiz var yemekli çaylı geç saate kadar burdalar anlayacağınız pek öyle uzanıp dinlenemiyorumTemizlik veya ağır bir iş yapmayın riske atmayın o zaman hiç inşallah güzel haberler alırız hep birlikte burda bize de yazın mutlaka
Duruldu mu akıntınızKızlar adetime 4 gün kaldı dün akşam iç çamaşırımda çok açık kahverengi leke olmuştu akıntımla beraber devamı yok daha çok şükür. Adete döner diye korkuyorum. Normalde adet sancım başlamış olurdu çok sancılı geçer benim. İnanılmaz bel ağrım var ve sağ kasığımda çok hafif ağrı var yorulunca akıntımda artış oluyor hamilelik mi regl mi sökülcek anlamadım
O test bende yalancı pozitif çıkardı, bence siz adet gecikmesini bekleyin en gerçek belirti oKayınvalidemlerle yaşadığım için pek mümkün olmuyor maalesef şuanda da misafirimiz var yemekli çaylı geç saate kadar burdalar anlayacağınız pek öyle uzanıp dinlenemiyorumvarsa Rabbim e emanet akıntım çok farklılaştı çözemiyorum hem çok yoğun hemde tuhaf geliyor elimde de sadece mimea test var sabah yapayım diyorum ama ikinci çizgide çıksa yalancı pozitiflerden pek inanmayacağım gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?