Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Kızlar adetime 4 gün kaldı dün akşam iç çamaşırımda çok açık kahverengi leke olmuştu akıntımla beraber devamı yok daha çok şükür. Adete döner diye korkuyorum. Normalde adet sancım başlamış olurdu çok sancılı geçer benim. İnanılmaz bel ağrım var ve sağ kasığımda çok hafif ağrı var yorulunca akıntımda artış oluyor hamilelik mi regl mi sökülcek anlamadım

Daha öncelerde hiç adetten önce lekelenmeniz oluyor muydu? Eğer normalde böyle bir düzeniniz yoksa bence yerleşme olabilir ama bazı adetlerimde lekelenme yaşıyorum diyosanız emin olmadan birden yükselmeyelim sonrası daha büyük bir hayal kırıklığı oluyor…

Hayır daha önce yaşamadım böyle birşey içime doğmuştu aslında af edersiniz dün bilerek beyaz iç çamaşırı giydim yerleşme kanaması yaşarsam rengini ayırt edebileyim dedim. Akşamına oldu. Görünce ağladım hatta ❤ ama yine de çok da kapılmak istemiyorum adete döner diye. Sabahtan beridir temizlik yapıyorum akıntımda artış oluyor yorulunca bu da ilk defa başıma geliyor. Adet oldum sanıyorum bakıyorum bişey yok akıntı sadece

yerleşme olablir canımm bekle bkalımmm

Temizlik veya ağır bir iş yapmayın riske atmayın o zaman hiç inşallah güzel haberler alırız hep birlikte burda bize de yazın mutlaka

Temizlik veya ağır bir iş yapmayın riske atmayın o zaman hiç inşallah güzel haberler alırız hep birlikte burda bize de yazın mutlaka
Kayınvalidemlerle yaşadığım için pek mümkün olmuyor maalesef şuanda da misafirimiz var yemekli çaylı geç saate kadar burdalar anlayacağınız pek öyle uzanıp dinlenemiyorum varsa Rabbim e emanet akıntım çok farklılaştı çözemiyorum hem çok yoğun hemde tuhaf geliyor elimde de sadece mimea test var sabah yapayım diyorum ama ikinci çizgide çıksa yalancı pozitiflerden pek inanmayacağım gibi

Duruldu mu akıntınız

O test bende yalancı pozitif çıkardı, bence siz adet gecikmesini bekleyin en gerçek belirti o Allah kolaylık versin bu arada işiniz zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…