Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Duruldu mu akıntınız
Evet bir daha gelmedi kahverengi akıntı. Adet olacak gibi de hissetmiyorum. Sadece rengi çok daha açık akıntım geliyor ara sıra en son birkaç saat önce görmüştüm. Sanırım çok yorulunca ayakta kalınca geliyor o da. Baya yoğun ama adet oldum herhalde diyorum kontrol edince sadece akıntı

O test bende yalancı pozitif çıkardı, bence siz adet gecikmesini bekleyin en gerçek belirti o Allah kolaylık versin bu arada işiniz zor
Bence de en doğrusu o ama hamileysem ve öğrenirsem en azından dikkat edebilirim dinlenebilirim diyorum bir taraftan da çok teşekkür ederim baya zor gerçekten

İnşallah yerleşme kanamasıdır canım

Benimde 10 Ağustos . Hamile kalmadan 8 doğurdum ya

Ay birebir aynı belirtileri yaşıyoruz canım benim de bugün leke geldi açık kahverengi devamı yok adete dört gün var benim de belim kopuyor sızlamalı bir ağrı hemde değişik

Ay birebir aynı belirtileri yaşıyoruz canım benim de bugün leke geldi açık kahverengi devamı yok adete dört gün var benim de belim kopuyor sızlamalı bir ağrı hemde değişik
Gerçekten bu yaşıma kadar böyle bir bel ağrısı yaşamamıştım çok tuhaf. Benimde normal akıntıya döndü canım günlerde geçmek bilmiyor aslında cesaretim yok acil bize çok yakın bi kan versem öğrenecem herşeyi ama. Beta 0 fobim oluştu. Bu şekilde umutluyum en azından

Aynı şekildeyim valla adet bi geçsin koşarak gidecem. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah

Aynı şekildeyim valla adet bi geçsin koşarak gidecem. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben bugün çok kötüyüm arkadaşlar ya. Hiç halim yok kolumu kaldırmak istemiyorum belim çok ağrıyor sol kasığım taş gibi sertleşmiş. Ağzımın tadı zehir gibi af edersiniz. O tattan midem bulanıyor. Ayakta duracak takatim yok gözlerimi zor açıyorum.

Ay belirtiler çok uyuşuyor burda yazanları okumuştum çoğu sol kasık sertleşmişti felan yazıyordu inşallah bebiş habercisidir

Canım neden test yapmıyorsun veya kan versen inşallah vardır da erken öğrenip dinlenirsin bata kaç gün vardı

Canım neden test yapmıyorsun veya kan versen inşallah vardır da erken öğrenip dinlenirsin bata kaç gün vardı
5 ağustos canım bat. Elimde mimea test var erken ve kaset ama yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Güvenemedim. Kan vermeye de gerçekten cesaretim yok betayı 0 görmekten korkuyorum ama çok kötüyüm sanıeçrım gidip kan vereceğim şimdi

Korkma canım her zaman hayırlısını iste testin bi kaç taneyse gün geçtikçe koyulaşır inşallah güzel haberler alırsın sanırım kayınvalidenle yaşıyordun eğer varsa bebiş dinlenirsin

Korkma canım her zaman hayırlısını iste testin bi kaç taneyse gün geçtikçe koyulaşır inşallah güzel haberler alırsın sanırım kayınvalidenle yaşıyordun eğer varsa bebiş dinlenirsin
İnşallah çiçeğim çok teşekkür ederim kan verdim eve geldim şimdi sonuç bekliyorum artık bakalım dua edin lütfen. Evet kayınvalidemlerle yaşıyorum çok sağ ol tekrar

İnşallah çiçeğim çok teşekkür ederim kan verdim eve geldim şimdi sonuç bekliyorum artık bakalım dua edin lütfen. Evet kayınvalidemlerle yaşıyorum çok sağ ol tekrar
Rabbim gönlüne göre versin güzelim inşallah müjdeni alırsın sonra da biz alırız haber ver mutlaka kendini negatife de hazırla mutlaka olmazsa da vardır bir hayır asla üzülme devam et bi gün bize de nasip olucak inşallah

Rabbim senin de o güzel gönlüne göre versin çiçeğim çok teşekkür ederim desteğin için haber vericem mutlaka Rabbim yüzümüzü güldürsün tüm isteyenlere bize de hayırla sağlıkla kolaylıkla salih saliha evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…