- 1 Ocak 2025
- 446
- 93
- 13
- 27
Evet bir daha gelmedi kahverengi akıntı. Adet olacak gibi de hissetmiyorum. Sadece rengi çok daha açık akıntım geliyor ara sıra en son birkaç saat önce görmüştüm. Sanırım çok yorulunca ayakta kalınca geliyor o da. Baya yoğun ama adet oldum herhalde diyorum kontrol edince sadece akıntıDuruldu mu akıntınız
Bence de en doğrusu o ama hamileysem ve öğrenirsem en azından dikkat edebilirim dinlenebilirim diyorum bir taraftan daO test bende yalancı pozitif çıkardı, bence siz adet gecikmesini bekleyin en gerçek belirti oAllah kolaylık versin bu arada işiniz zor
İnşallah yerleşme kanamasıdır canımEvet bir daha gelmedi kahverengi akıntı. Adet olacak gibi de hissetmiyorum. Sadece rengi çok daha açık akıntım geliyor ara sıra en son birkaç saat önce görmüştüm. Sanırım çok yorulunca ayakta kalınca geliyor o da. Baya yoğun ama adet oldum herhalde diyorum kontrol edince sadece akıntı
İnşallah canım Allah razı olsun Rabbim hepimize nasip etsin. Bu ay daha çok istiyorum çünkü bu ay evlilik yıl dönümümüz eşime hediyem bebeğimiz olsun çok istiyorumİnşallah yerleşme kanamasıdır canım
İnşallah yerleşme kanamasıdır canım
Benimde 10 Ağustos . Hamile kalmadan 8 doğurdum yaMerhaba..agustos ayi guzel haberlerin ayi olsun insallh.18 temmuz regl tarihimdi.ne sat ne bat hicbir takibim yok.sadece yumurtlama tarihlerini hesapladim.bazi arkadaslar gibi hepsini degerlendirdim.esim artik damizlik gibi hissediyorum diyorumarim olmustur bazi belirtiler var.reglim gecikirse oyle test yapacagim.on agustos adet tarihim.daha onceleri tek iliskide bide hamile kalmistim.nedense bunda cok umitsizim gunler gecmiyorr.buralarda oyalaniyorum.
9 dicektımBenimde 10 Ağustos . Hamile kalmadan 8 doğurdum ya
Ay birebir aynı belirtileri yaşıyoruz canım benim de bugün leke geldi açık kahverengi devamı yok adete dört gün var benim de belim kopuyor sızlamalı bir ağrı hemde değişikKızlar adetime 4 gün kaldı dün akşam iç çamaşırımda çok açık kahverengi leke olmuştu akıntımla beraber devamı yok daha çok şükür. Adete döner diye korkuyorum. Normalde adet sancım başlamış olurdu çok sancılı geçer benim. İnanılmaz bel ağrım var ve sağ kasığımda çok hafif ağrı var yorulunca akıntımda artış oluyor hamilelik mi regl mi sökülcek anlamadım
Gerçekten bu yaşıma kadar böyle bir bel ağrısı yaşamamıştım çok tuhaf. Benimde normal akıntıya döndü canım günlerde geçmek bilmiyor aslında cesaretim yok acil bize çok yakın bi kan versem öğrenecem herşeyi ama. Beta 0 fobim oluştu. Bu şekilde umutluyum en azındanAy birebir aynı belirtileri yaşıyoruz canım benim de bugün leke geldi açık kahverengi devamı yok adete dört gün var benim de belim kopuyor sızlamalı bir ağrı hemde değişik
Aynı şekildeyim valla adet bi geçsin koşarak gidecem. Allah yüzümüzü güldürsün inşallahGerçekten bu yaşıma kadar böyle bir bel ağrısı yaşamamıştım çok tuhaf. Benimde normal akıntıya döndü canım günlerde geçmek bilmiyor aslında cesaretim yok acil bize çok yakın bi kan versem öğrenecem herşeyi ama. Beta 0 fobim oluştu. Bu şekilde umutluyum en azından
Amin canım amiinn. Haberleşelim mutlakaaAynı şekildeyim valla adet bi geçsin koşarak gidecem. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Ben bugün çok kötüyüm arkadaşlar ya. Hiç halim yok kolumu kaldırmak istemiyorum belim çok ağrıyor sol kasığım taş gibi sertleşmiş. Ağzımın tadı zehir gibi af edersiniz. O tattan midem bulanıyor. Ayakta duracak takatim yok gözlerimi zor açıyorum.Aynı şekildeyim valla adet bi geçsin koşarak gidecem. Allah yüzümüzü güldürsün inşallah
Ay belirtiler çok uyuşuyor burda yazanları okumuştum çoğu sol kasık sertleşmişti felan yazıyorduBen bugün çok kötüyüm arkadaşlar ya. Hiç halim yok kolumu kaldırmak istemiyorum belim çok ağrıyor sol kasığım taş gibi sertleşmiş. Ağzımın tadı zehir gibi af edersiniz. O tattan midem bulanıyor. Ayakta duracak takatim yok gözlerimi zor açıyorum.
Canım neden test yapmıyorsun veya kan versen inşallah vardır da erken öğrenip dinlenirsin bata kaç gün vardıBen bugün çok kötüyüm arkadaşlar ya. Hiç halim yok kolumu kaldırmak istemiyorum belim çok ağrıyor sol kasığım taş gibi sertleşmiş. Ağzımın tadı zehir gibi af edersiniz. O tattan midem bulanıyor. Ayakta duracak takatim yok gözlerimi zor açıyorum.
İnşallah canım benim Rabbim hepimize nasip etsinAy belirtiler çok uyuşuyor burda yazanları okumuştum çoğu sol kasık sertleşmişti felan yazıyorduinşallah bebiş habercisidir
5 ağustos canım bat. Elimde mimea test var erken ve kaset ama yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Güvenemedim. Kan vermeye de gerçekten cesaretim yok betayı 0 görmekten korkuyorum ama çok kötüyüm sanıeçrım gidip kan vereceğim şimdiCanım neden test yapmıyorsun veya kan versen inşallah vardır da erken öğrenip dinlenirsin bata kaç gün vardı
Korkma canım her zaman hayırlısını iste testin bi kaç taneyse gün geçtikçe koyulaşır inşallah güzel haberler alırsın sanırım kayınvalidenle yaşıyordun eğer varsa bebiş dinlenirsin5 ağustos canım bat. Elimde mimea test var erken ve kaset ama yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Güvenemedim. Kan vermeye de gerçekten cesaretim yok betayı 0 görmekten korkuyorum ama çok kötüyüm sanıeçrım gidip kan vereceğim şimdi
İnşallah çiçeğim çok teşekkür ederim kan verdim eve geldim şimdi sonuç bekliyorum artık bakalım dua edin lütfen. Evet kayınvalidemlerle yaşıyorum çok sağ ol tekrarKorkma canım her zaman hayırlısını iste testin bi kaç taneyse gün geçtikçe koyulaşır inşallah güzel haberler alırsın sanırım kayınvalidenle yaşıyordun eğer varsa bebiş dinlenirsin
Rabbim gönlüne göre versin güzelim inşallah müjdeni alırsın sonra da biz alırızİnşallah çiçeğim çok teşekkür ederim kan verdim eve geldim şimdi sonuç bekliyorum artık bakalım dua edin lütfen. Evet kayınvalidemlerle yaşıyorum çok sağ ol tekrar
Rabbim senin de o güzel gönlüne göre versin çiçeğim çok teşekkür ederim desteğin için haber vericem mutlakaRabbim gönlüne göre versin güzelim inşallah müjdeni alırsın sonra da biz alırızhaber ver mutlaka kendini negatife de hazırla mutlaka olmazsa da vardır bir hayır asla üzülme devam et bi gün bize de nasip olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?