Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Canım daha çok erken test yapıp moralini bozma catlamadan sonra 11. Gun en erken idrarda cikar o da awox gibi hatasız bir test olmalı

İnşallah canım benim yerlesme kanamasi nasıldı peki birkaç damla mi
Açık kahverengi birkaç damla iç çamaşırımdaydı daha önce de yazmıştım belki okumuşsundur o gün içime doğdu gibi beyaz giyeyim yerleşme kanaması yaşarsam rengini ayırt edebileyim diye geçirdim içimden akşamında da oldu. Sonra gittim geldim peçeteye sildim sulu çok çok açık kahverengi gibi akıntıyla beraber gördüm bir daha da olmadı sonra akıntım su gibi olmaya başladı iç çamaşırıma su dökülmüş gibi yani

Evet şimdi hatırladım yani burda yazılanlara benziyor yerlesme kanamasi gibi duruyor. Rabbım gönlüne göre versin inşallah.

Hakkında hayırlısı canım bekle bakalım anlarsın zaten

Merhaba benim de 31 i çatlama oldu. 4 gündür geçmeyen kasık ağrısı ve gogus ucu ağrısı çekiyorum. Beklenen adet tarihi 14-15i. Ama adetlerim düzensiz genel.olarak. özellikle sol meme ucu cok ağrıyor. Bunu ilk kez yaşıyorum

Merhaba kızlar güncelleme yapar mısınız? Benim reglim 8 gün gecikti bu ay bekliyorum. Yumurtlama günümden 11 gün geçti bu ay geç yumurtladım. Test negatif çıkıyor inşallah hayırlısı

Kızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum

Eklentiler

• IMG_7057.webp
    61 KB · Görüntüleme: 46
Sanki var gibi ama emin değilim

Bana da var gibi geldi ama kan testi ver bence hemen

Test çok önemli ben awox yapmıştım çıkmadı şimdi de adet oldum inşallah sizin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…