- 18 Mart 2025
- 202
- 83
- 13
Canım daha çok erken test yapıp moralini bozma catlamadan sonra 11. Gun en erken idrarda cikar o da awox gibi hatasız bir test olmalı28 temmuz yumurtlama oldu 2 gün sonra göğüslerimde aşırı şişlik ve hala devam ediyor kasıklarım batıyor. Mide bulantısı vs yok adetim düzenli oluyor 7 gün kaldı. Eğer bu ayda olursam eşimle hastane yolu gözüktü çünkü kaç aydır ovülasyon takibindeyim yok yani olmuyor. Yarın test alcam yapcam sanki adet olacakmışım gibi de sancım var ama
Awox iyimi?Canım daha çok erken test yapıp moralini bozma catlamadan sonra 11. Gun en erken idrarda cikar o da awox gibi hatasız bir test olmalı
Açık kahverengi birkaç damla iç çamaşırımdaydı daha önce de yazmıştım belki okumuşsundur o gün içime doğdu gibi beyaz giyeyim yerleşme kanaması yaşarsam rengini ayırt edebileyim diye geçirdim içimden akşamında da oldu. Sonra gittim geldim peçeteye sildim sulu çok çok açık kahverengi gibi akıntıyla beraber gördüm bir daha da olmadı sonra akıntım su gibi olmaya başladı iç çamaşırıma su dökülmüş gibi yaniİnşallah canım benimyerlesme kanamasi nasıldı peki birkaç damla mi
Evet şimdi hatırladım yani burda yazılanlara benziyor yerlesme kanamasi gibi duruyor. Rabbım gönlüne göre versin inşallah.Açık kahverengi birkaç damla iç çamaşırımdaydı daha önce de yazmıştım belki okumuşsundur o gün içime doğdu gibi beyaz giyeyim yerleşme kanaması yaşarsam rengini ayırt edebileyim diye geçirdim içimden akşamında da oldu. Sonra gittim geldim peçeteye sildim sulu çok çok açık kahverengi gibi akıntıyla beraber gördüm bir daha da olmadı sonra akıntım su gibi olmaya başladı iç çamaşırıma su dökülmüş gibi yani
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin İNŞAALLAH Allah razı olsun umut oldunEvet şimdi hatırladım yani burda yazılanlara benziyor yerlesme kanamasi gibi duruyor. Rabbım gönlüne göre versin inşallah.
Hakkında hayırlısı canım bekle bakalım anlarsın zatenÇiçeğim vallahi benimde aklıma gelmedi değil bide pcos olunca bu sabah mıydı dün müydü dedim ki ya acaba yumurtlama mıydı o diye. İnşallah öyle değildir ben yerleşme sanıp 2 gün ilişki yaşamadım öncesinde de iki gün falan yaşamamıştık yumurtlamaysa o kaçtı yaaa
Sizi seviyorum iyi ki varsınızHakkında hayırlısı canım bekle bakalım anlarsın zaten
Sende iyi ki varsın çiçeğimSizi seviyorum
Sizi seviyorum iyi ki varsınız
Ay hadi İnşallah belki de yerleşme6 saat oldu aynı ped ile duruyorum ve hâlâ leke şeklinde gelen giden yok
Merhaba benim de 31 i çatlama oldu. 4 gündür geçmeyen kasık ağrısı ve gogus ucu ağrısı çekiyorum. Beklenen adet tarihi 14-15i. Ama adetlerim düzensiz genel.olarak. özellikle sol meme ucu cok ağrıyor. Bunu ilk kez yaşıyorum28 temmuz yumurtlama oldu 2 gün sonra göğüslerimde aşırı şişlik ve hala devam ediyor kasıklarım batıyor. Mide bulantısı vs yok adetim düzenli oluyor 7 gün kaldı. Eğer bu ayda olursam eşimle hastane yolu gözüktü çünkü kaç aydır ovülasyon takibindeyim yok yani olmuyor. Yarın test alcam yapcam sanki adet olacakmışım gibi de sancım var ama
Sanki var gibi ama emin değilimKızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum
Teşekkür ederimSanki var gibi ama emin değilim
Bana da var gibi geldi ama kan testi ver bence hemenKızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum
0 görüp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum bi yandan ama evet yarın da sabah bir test deneyip olmadı kan vermeye gideyim çok teşekkür ederimBana da var gibi geldi ama kan testi ver bence hemen
Bugün adet oldum kızlar inşallah benim için eylül ayı güzel olur sizin için bu ay umut dolu olurAy hadi İnşallah belki de yerleşme
Test çok önemli ben awox yapmıştım çıkmadı şimdi de adet oldum inşallah sizin vardırKızlar merhaba bugün normalde adet günüm gösteriyor ama adet olmadım dün akşam ve bugün sabah test yaptım çatlamanın 11. Günündeyim üstteki dün gece yaptığım test alttaki bugün sabahki sizce bi gölge var mı ben mi artık şizofren oldum
İnşallah canımBugün adet oldum kızlar inşallah benim için eylül ayı güzel olur sizin için bu ay umut dolu olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?