- 7 Ekim 2024
- 1.664
- 572
- 38
- 22
İnşallah dayanabilirim canım evde hiç test yok elimden geldiğince erteliycem almayı ama varsa eğer hep hayal kurdum evde öğrenmeyi o çift çizgiyi net bi şekilde görmeyi çok merak ediyorum çok hevesleniyorum o duyguya bekliyim bakalım gittiği yere kadar9-10 ağustos ta yap canım
Yumurtlama gününüz ne zamandı sizinİnşallah dayanabilirim canım evde hiç test yok elimden geldiğince erteliycem almayı ama varsa eğer hep hayal kurdum evde öğrenmeyi o çift çizgiyi net bi şekilde görmeyi çok merak ediyorum çok hevesleniyorum o duyguya bekliyim bakalım gittiği yere kadar
Ben artık gebelik testlerinede güvenmediğim için çünkü hayal kırıklığına uğratıyor en başta kan verip kesin olduğunu öğrendikten sonra gebelik testi yapmak istiyorum hatıra olsun diyeİnşallah dayanabilirim canım evde hiç test yok elimden geldiğince erteliycem almayı ama varsa eğer hep hayal kurdum evde öğrenmeyi o çift çizgiyi net bi şekilde görmeyi çok merak ediyorum çok hevesleniyorum o duyguya bekliyim bakalım gittiği yere kadar
İnan hiç bi fikrim yok günaşırı ilişkiyle gidiyorum ama yumurtlama olduğunu düşündüğüm gün 25 26 Temmuz fln hissettim yani bakalım hayırlısıYumurtlama gününüz ne zamandı sizin
Bak buda mantıklıymış ama evde test yapsam da koyulaşma görmeden sevinmem zatenBen artık gebelik testlerinede güvenmediğim için çünkü hayal kırıklığına uğratıyor en başta kan verip kesin olduğunu öğrendikten sonra gebelik testi yapmak istiyorum hatıra olsun diye
Benim 19 temmuz bugün hastalandımŞu anlık yapmayı düşünmüyorum regl olmazsam gecikmenin 2. Yada 3. Gününde yaparım herhalde ama ara ara regl olacakmışım gibi de sancı geliyor yumurtlama günü 20 temmuz olan var mı
Yaa sizin için de en az kendim kadar üzüldüm insan yumurtlamadan sonra o 2 haftaya o kadar çok umut hayal yüklüyor ki sabırsızlıkla gecikme bekliyor sonra hasta olunca bir sonraki ay tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmasına üzülüyor en çok da. Rabbim Eylül ayında güzel haberler almayı nasip etsin yüzünüzü yüzümüzü güldürsün İNŞAALLAHBenim 19 temmuz bugün hastalandım
Ayy çok teşekkür ederim düşünceli mesajınız için.. Gerçekten bizi en iyi biz anlıyoruzYaa sizin için de en az kendim kadar üzüldüm insan yumurtlamadan sonra o 2 haftaya o kadar çok umut hayal yüklüyor ki sabırsızlıkla gecikme bekliyor sonra hasta olunca bir sonraki ay tekrar aynı şeyleri yaşayacak olmasına üzülüyor en çok da. Rabbim Eylül ayında güzel haberler almayı nasip etsin yüzünüzü yüzümüzü güldürsün İNŞAALLAH
Gerçekten bende buraya girip çıktıkça daha iyi anlıyorum ki bizi en iyi biz anlıyoruzAyy çok teşekkür ederim düşünceli mesajınız için.. Gerçekten bizi en iyi biz anlıyoruzsiz ovulasyon testi yapmayı bıraktınız mı devam ediyor musunuz
Yarında benim günüm gösteriyor uygulamada rabbim hak eden isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBenim 19 temmuz bugün hastalandım
16 ağustos olacak oBugun itibariyle yumurtlama dönemim bitti bat 16 temmuzçalıştık çabaladık bakalım bu ay yuzumuz gulecek mi sizin bat tarihleriniz ne kizlarrr
benim bat 3 gün sonra ovulasyon testine tekrar başlayacam16 ağustos olacak o
Amin inşallah ama şu an benim hâlâ kahverengi akıntı oldu azıcık ve öyle kaldıYarında benim günüm gösteriyor uygulamada rabbim hak eden isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
İnşallah bu ay adet olmaz güzel bir sevinç yaşarsınızGerçekten bende buraya girip çıktıkça daha iyi anlıyorum ki bizi en iyi biz anlıyoruzyok ben sadece bir defa denedim ovulasyon testini pcos olduğu için pek de doğru sonuç vermiyor bir daha tekrarlamadım. Uygulamaya göre gidiyorum doğru olduğuna inanıyorum aslında hep günü gününe adet olurum. Genelde orda yazan zamanlarda kasık ağrım ve akıntım denk geliyor inositol kullanıyorum ayrıca yumurtam çatlasın diye. Bu ay da 17 den 23 temmuza kadar yüksek haftamdı o sıralar yumurtlamam oldu sanırım. Adet de 5 gösteriyor. Önceki aylar hep gösterdiği tarihte oldum
Yerleşme olabilir mi acaba sizin uygulama hiç gecikme gösterdi mi yoksa bat bugün müydüAmin inşallah ama şu an benim hâlâ kahverengi akıntı oldu azıcık ve öyle kaldı
Başlasın heyecanı bekleyişlerBugun itibariyle yumurtlama dönemim bitti bat 16 temmuzçalıştık çabaladık bakalım bu ay yuzumuz gulecek mi sizin bat tarihleriniz ne kizlarrr
Ayy canımsın İnşallah❤İnşallah bu ay adet olmaz güzel bir sevinç yaşarsınız
Gec yerlesmeyse normal beta henüz yukselmemistir ovulasyon testi kullanmış miydinizAyy canımsın İnşallah❤yaa senin de mi kahverengi akıntı oldu benimde öyle 3 gün önceydi devamı gelmedi gerçi dün betam 0 çıktı ama adet olmadan da umudum bitmiyor İnşallah yaşadığımız bu olay yerleşmedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?