Kızlar ağustos ayında hamile olmayı isteyenler..

Allah razı olsun güzelim pazartesiye kadar olmazsam testim de negatif çıkarsa giderim mutlaka
Senden de Allah razı olsun canım hayırlısı olsun hakkımızda bende bugün çok koşturmalı geçti habire regl oldum sandım bildiğin regl gibi akıntım vardı bugün beyaz krem gibi bişi bu ay hiç bu kadar akıntı yaşamamıştım hayırlısı ya gecikme bekliycem bende

Aa evet arkadaşımızın dediği gibi yumurtlama zamanımda bende de çok kasık ve bel ağrım olur belki daha yeni yumurtan çatlayacaktır. Bende pcos olduğu için 20/22.gün falan oluyor yumurtlamam
Ben yumurtlama belirtilerini erken yaşıyorum ama çatlama ne zaman oluyor bilmiyorum ben geçen ay kist muayenesinde baktım doktorum pcos yok dedi pcos olmadan da yumurta bu kadar geç çatlaması olabilir mi

Aa evet arkadaşımızın dediği gibi yumurtlama zamanımda bende de çok kasık ve bel ağrım olur belki daha yeni yumurtan çatlayacaktır. Bende pcos olduğu için 20/22.gün falan oluyor yumurtlamam
Salı gününe randevu aldım bı kontrole gitmek istedim orda belli olur sanırım

Döngünün 21.gunundeyim ve reglim 31 32 gün sürer bu kadar geç yumurtlama olabilir mi
Geç yumurtlama da olabilir yada normal yumurtlama zamanından sonra yumurtlama bitmiş olsa bile kasık ağrısı olabiliyor canım. Mesela benim geçen ay adetime kadar sürdü kasık ağrısı

Ayy bende öyleyimm yazmıştım hatta regl oldum sanıyorum öyle çok akıntım oluyor diye hala da devam ediyor İnşallah hamişizdir yaa senin bat yarın dimii. Bende awox test sipariş verdim yarın sabah gelir yapıcam bakalım sonuç ne olacak

Kızlar günlerdir sizi takip ediyorum mutlu haberlerinizi görmek için bugün kendim üye oldum. Adetime 3 veya 4 gün var yumurtlama sonrasında 9 gün geçti az önce Novacheck markası ile test yaptım ve şu şekilde çıktı bi bakar mısınız lütfen ne yapmayalım sağlık ocağına gitsem cumartesi pazar sonuç çıkar mı ?

Eklentiler

• IMG_6551.webp
    17 KB · Görüntüleme: 11
İnşallah canım ya evet yarın bakalım hayırlısı olsun bende sabah test yaparım belki

Çok net çizgi var canım bugün ve haftasonu sağlık ocağı için geç oldu ama imkanın varsa ve sabırsızlanıyorsan özelde kan ver derim dayanırım diyorsan pazartesiyide bekleyebilirsin ama bence hamilesin çizgi çok net çünkü hayırlı olsun inşaAllah

Ya hemen 10 dk sonra awox denedim ama ikinci idrar diye mi yoksa 5 dk beklemeden hemen içini açmaya çalıştım ondan mı bilemedim ama negatif…. Yani kimisi awox çok hassas değil erken algılamıyor yazmış bat 12-13 Ağustos çok kararsız kaldım bende sevinsem mi üzülsem mi

Hemen ardından yaptıysan yoğunlaşmamış idrardan doğru sonuç çıkmamış olabilir canım çünkü en az 4-5 saat beklemiş idrar olması gerekiyor. Bat a daha varmış gerçi pozitifsede bu kadar erken bu koyulukta çıkarmı onuda bilemedim belki erken döllenme olmuştur. Bence sen bekle 10-11 ağustos gibi sabah ilk idrarla birdaha test yap canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…